Jump to content
BulForum.com

Izdirvam edna pesen

Undyning

Recommended Posts

Zdraveite mom4eta izdirvam edna pesen no neznam za sugalenie kak se kazva i ki e ispulnitela samo znam 4e maika mi kato e pusnal po nqkoi put tova predavane Po Btv More ot lubov tam e ima haresva mi mnogo a i vuv srqda 6te idva priqtelkata vuv ku6ti i iskam sus tazi pesen obstanovkata da stane po romanti4na :).

Ako nqkoi znae kak se kazva pesenta ili Ispulnitela ili moge da mi dade nqkuv link ot kudeto da si q drupna 6te sum mu mngogo blagodaren.Da se nadqvam 4e do srqda 6te imam otgovorr :(

Guest Guest_Undyning

Brato neznam kak da ti se otblagodarq ako ti trqbva ne6to se dopitai kum men napravi mi golqma usluga

Blagodarq ti :) :) :) :)

Ole bahti super mnogo e tursq tazi pesen i nemoga da q namerq nikude,Brato ako ti se zanimava 6te mi dade6 li nqkakuv link ot kudeto da q izdurpam 4e az vuv deistvittelnost ne moga da q namerq :(

• 2 weeks later...

Tazi pesen za koiato govorite nashumia ot filma s Mel Gibson "Conspiracy Theory" .Tam se izpalniava ot Loran Hill i kavar koito spored men e mnogo po-iak ot originala. ;) Pesenta e kam soundtracka na tozi film.

• 3 weeks later...

I na men mi trqbva 1 pesen. Ako nqkoi mi q nameri sha go razceluvam(samo za jeni :PPP). Pesenta e na Brian Tyler - Fourth Floor. Tq e ot soundtrack-a na Fast and Furious ama bonus cd-to i za tva trudno se otkriva, no puk e mnogo luda :))) V kazata e ima nqkuv oligofren ama e svalqna ot filma.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...