dimi_5 Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Търся да купя лаптоп Р90-100-133 С БАТЕРИЯ читава поне час два да работи, с ланка. Рам 32Мв, CD, FDD За повиче инфо, по време на движение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Търся да купя лаптоп Р90-100-133С БАТЕРИЯ читава поне час два да работи, с ланка. Рам 32Мв, CD, FDD За повиче инфо, по време на движение. <{POST_SNAPBACK}> Ми ти дай още изисквания, пък чакай някой да ти пише Иначе ако се интересуваш от ТОВА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Ще го ползвам да си тествам мрежата. Тогава Вие ми кажете какъв ми трябва за пинг. А на Симбата ако му сложи батерия - работища тогава да ми се обади. Без батерия не е мобилен, такъв си разкарвам в колата 333 Селерон-че Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_5 Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Ако са големи изискванията - Вие предложете нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.