Jump to content
BulForum.com

Avi Playback проблем

w00x

Recommended Posts

значи... пускам си аз филма на WMP 6 и ми изписва Operation can not be performet because the pins are not connected. какво означава това? мп3 си ми вървят... на друг плейър пуска само картината без звук, на Winamp пуска всичко без проблем. какво става тука? махнах DirectX 9c и пак не иска да тръгне. пак грешка дава. където намерих в интернет ... или не им вървят песните или им е в DX проблема. някакви идей? не ми се преинсталира Windows. вчера си гледах филм без проблем. от тогава само съм инсталирал Rollercoaster Tycoon 3. нищо друго. забелязах че първия път при инсталацията правеше нещо на DX-a, и трябваше да усна инсталацията 2-ри път. Uninstall-нах го, после махнах DX и го сложих наново.. пак неще.

Дърпаш си най новата версия на Codec Pack-a, който използваш и си готов.

P.S. Аз изобщо не ти препоръчвам да гледаш филми на толкова стара версия на WMP 6, препоръчвам ти да си дръпнеш WMP 9 или WMP 10 в зависимост от предпочитанията ти.

От личен опит ти казвам, че ако продължаваш да гледаш филми с WMP 6 ще си имаш доста проблеми.

WMP 6 е най-леката версия и има най-голяма възможност за достъп и конфигурация на филтрите и кодеците които се използват. от мнооооого време ползвам нея и не ми е правила проблем. нещо стана днес. преди да излезна пусках един филм да се компресира.. даде ми грешка (както винаги на тоя филм) и после като се прибрах .. не искаха да тръгнат филмите. не съм сядал на компютъра. изведнъж стана нещо. дано не е от Хардуера, а проблема да е софтуерен. даже и компресирането не можах да пусна. веднага даде Error на всичко. преди даже да почне.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...