JOKe Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Na4i gledam za ICQ ste kachili i ICQ Pro-to i Crack za nego IDIALNO veliko e tva skinove namerih sashto ama za ICQ lite nemoga da namerq nit crack nit skins ako nqakoi moje da helpne sam mu blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Na4i gledam za ICQ ste kachili i ICQ Pro-to i Crack za nego IDIALNO veliko e tva skinove namerih sashto ama za ICQ lite nemoga da namerq nit crack nit skins ako nqakoi moje da helpne sam mu blagodaren Zna4i tozi crack kadeto e tam krakva icq ne kakto trqbva iz4ezvat reklamnite baneri oba4e e....va maikata na programata Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted June 7, 2003 Author Share Posted June 7, 2003 Na4i gledam za ICQ ste kachili i ICQ Pro-to i Crack za nego IDIALNO veliko e tva skinove namerih sashto ama za ICQ lite nemoga da namerq nit crack nit skins ako nqakoi moje da helpne sam mu blagodaren Zna4i tozi crack kadeto e tam krakva icq ne kakto trqbva iz4ezvat reklamnite baneri oba4e e....va maikata na programata to i tazi versiq koqto e kachena s cracka e kofti bugava ako si s neq pishe v tarsachktie che si offline Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Tova e moje bi ako q kraknesh az 3 pati sam si instaliral taq sashtata versiq 2 sam q crackval problemi bez da e cracknata nqma nikakvi problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.