lil_stenly Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 При мен играта се разархивира без проблем ... използвам 7-Zip 4.42 ! Пробвайте първо с него и ако не стане тогава пишете ! Аз ще е архивирам на ново ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Така, да попитам някой , който е запознат : на направен сървър, как може да се ограничи промяната на някои настройки от играчите ? В .cfg файла с настройките , са зададени и параметрите на някои команди които не би трябвало да могат да се сменят от играчите. Примерно cl_cmdrate , cl_updaterate и rate. Обаче... факт е ..... че по време на игра , въпреки че са зададени в настройките на сървъра - играчите могат да променят тези команди . Сещате се до какво води. Виждал съм в неските сървъри , как в повечето от тях са ги ограничили по някакъв начин до едни параметри и щеш-нещеш : играеш със зададените от тях. А тук нестава. Коя е командата за забрана промяната на зададени в сървъра настройки за връзката ? Някой знае ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Мисля , че в по-новата версия на сурс има такава команда . След като въведеш нужните стойности в сървър.цфг може да сложиш команда , която да забранява промяната им . В повечето случеи това го правят антихакерските програми , но пробвай с cl_restrict_server_commands със стойност (0 е за изключено) 1 или 2 и кажи какво е станало . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Абе това не мога да го пробвам аз , че сървъра не е мой , но се оказа , че става със задаване на маск и мин стойности на интересуващите ни команди . Примерно , ако искаш да ограничиш cl_cmdrate на 66 , в настройките на сървъра се задава : sv_mincmdrate 66 , sv_maxcmdrate 66 , и така за другите. След това , независимо каква стойност им е задал играча : настройките се запазват както иги е избрал сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Еми то за това си е файла , ако може да намериш всички команди и да ги нагласиш с нормални стойности ще е много добре ... повечето хакове няма да работят (поне тези които не се прикачат към енджина на играта) след тази дълга процедура . Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Някой може ли да ми даде линк за ботове, защото никъде не откривам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Вградени са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Да току-що сам разбрах!Страхотно!! Иначе нещо не мога да влезна в сървърите на Man1a, свалих си anti-cheat програмката но ме дисконектва още докато зарежда и не ми дава защо... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Да току-що сам разбрах!Страхотно!! Иначе нещо не мога да влезна в сървърите на Man1a, свалих си anti-cheat програмката но ме дисконектва още докато зарежда и не ми дава защо... :S виж си в конзолата пише, но 100% е заради reserved slot там постоянно е фул... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Просто античийта на мания дава таймоут ако връзката не ти е добра . Не са си го нагласили правилно . То в конзолата нека си пише каквото си иска . Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshev Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Някой знае ли откъде мога да дръпна всички models,защото като си сваля някоя карта и ми изписва,че липсват разни работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Ако сървъра където се играят има посочен линк ще е по-добре да идеш там и да си свалиш всичко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Да не откривам нова тема , но имам някакъв странен проблем със CS:S-a . Играта ми е легална, тоест - платил съм си за нея през steam-a. Бях известно време в командировка в чужбина , прибрах се , имаше малко проблеми с компа ( някои хора у дома си бяха правили експерименти явно с горката машинка ) и понеже не ми се занимаваше да ги оправям един по един , плеснах една нова преинсталация на операционната система. Дръпнах си наново Steam-a , през него си изтеглих наново CS:S , почнах да играя в един сървър....... и след 20-30 минути заби компа ! Странно . Не ми се беше случвало преди това. Разкарах и steam и CS:S, инсталирах ги наново ....... пак същият проблем - след известно време игра - компютърът забива. И цял ден да си го оставя така....... се все така забит ще си стои . Проблеми с други неща не съм имал на него . С други игри не съм тествал , защото не се играят Някакви идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.