russsi Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 edit:подкарах я , обаче при connect към който и да е било сървър ми казва "your version doesn't match the servers . please restart the game" Не трябва да търсиш в грфата internet, а в графите favourites и History. P.S. Съветът ми важи само ако си с тази версия - link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Тва си е жива реклама на "mania cs servers"... И все може л инякой да ми даде линк към emp. patches? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Нов клиент за маниа сърварите ! DOWNLOAD Info: CS Source Ver. 2.8* Може да се играе на сърварите със старата версия и с новата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Кажете айпи адреси за тая игра. Преди играех в датата, ама сега не знам адреса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Кажете айпи адреси за тая игра. Преди играех в датата, ама сега не знам адреса... Пуснал съм тестови сървъри на последната версия, клиента за тях можете да изтеглите от http://files.megalan.bg/download, освен това може да се играе и през Steam с оригинален акаунт css.man1a.com:27016 MANIA CSS Classic #2 ( v28 ) cssdm.man1a.com:27016 MANIA CSS Deathmatch #2 ( v28 ) cssdm.man1a.com:27017 MANIA CSS Zombiemod ( v28 ) На сървърите е активен нов експериментален античийт, админи също ще има разбира се, най-дейните играчи които ми помогнат в тестването на новите сървъри може да бъдат възнаградени с права Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Сега за последно.Линкът, който Малкия Стенли или Руси е дал трябва да се ползва, че нещо пак ми се преигра.Нали поне тук няма хакери. Оле, сега играх в някъв сървър мания...Някъв лепи head след head и се движи много бързо... Мизерни хакери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 В сърварите на дата е пълно с хакери , но мания не са толкова зле ... все пак може да сложат поне автобанс ! А , сега свалям стандалоне версия на последния Бурс , защото тая от горния линк е 2гб архив ! После ще е кача някъде ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Намерих пачовете ... сега ще архивирам играта и ще е кача ! Размер на архива 800мб (приблизително) ! Ще може да се играе в маниа , но едиствената разлика е , че играта е стандалоне т.е. самостоятелна версия без хл , затова е толкова малка по размер ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Някои които играе в мания сърварите ще каже ли как са?Имат ли хакери?Има ли редовно хора?Има ли админи и такива неща да знам дали да тегля. BTW lil_stenly като я качиш свиркаи EDIT:A и още нещо.Къф е тоя сервер Zombimod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Не хакери много , много не влизат ! А , зомбимода не го знам какво е , защото много често се крашвал и хората не влизат ... проблеми с плъгина ! И играта съм е качил , но явно като съм правил нещо съм изтрил , някой фаел по погрешка и сега не може да запазва фаворитес серверс ... не е голям проблем ... т.е. на който не му пречи да си я свали от тук ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Не хакери много , много не влизат ! А , зомбимода не го знам какво е , защото много често се крашвал и хората не влизат ... проблеми с плъгина ! И играта съм е качил , но явно като съм правил нещо съм изтрил , някой фаел по погрешка и сега не може да запазва фаворитес серверс ... не е голям проблем ... т.е. на който не му пречи да си я свали от тук ! Не можеш ли да го качиш тоя фаил че не ми се занимава да копирвам всеки път ip-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Хмз проблема е малко смешен , но необърнах внимание на дир-а и сега не се сещам за името на фаела , но ще го оправя ... впрочем ако някой в момента се сеща за името на фаела да ми го прати или да го каже за да оправя играта в архивите и всичко да си е наред ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Някой може ли да ми даде съвет относно FPS-to !? Като пусна Рефрешлока ми скача на 75 като го махна пада на 60 и повече неможе ! Имам чуство че ми е от монитора имам Сони ЛЦД което неможе да ми поддържа повече от 75 херца , като вържа пц-то към друг монитор FPS-to ми е 100 ? А относно видеото ? Ако някой може да помогне..... Предварително благодаря !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 За ФПС-то ... 1во. - Свалете този фаел High FPS cfg ! 2ро. - Сложете го в папката на Source (cstrike/cfg) ! 3то. - Отворете Autoexec.cfg с notepad примерно или някакъв друг текстов редактор и напишете exec high_fps ... запазете промените във фаела ! 4то. - Пуснете играта ... отворете конзолата и напишете sv_cheats 1 за да може да зареди всички настройки от фаела , който свалихте ! 5то. - След като вече сте въвели командата sv_cheats 1 пишете exec high_fps.cfg или само exec high_fps ! Това няма нужда да се пише всеки път ... веднъж като настройките бъдат заредени няма да правите нищо ! А за сърварите имам едно улеснение ! Надявям се да ви помогне поне докато оправя тоя бъг ! Свалете фаела и го сложете в cstrike/cfg ! А , за да заредите фаела напишете в AUTOEXEC.CFG exec servers.cfg Servers.cfg Този фаел представлява ето това ... alias sv1 "connect 213.240.241.235:27015; bindback" alias sv2 "connect 213.240.241.235:27017; bindback" alias sv3 "connect 213.240.241.236:27015; bindback" alias favsv "echo sv1 = CSS Man1a DeatMatch; echo sv2 = CSS Man1a Zmod; echo sv3 = CSS Man1a Classic" favsv и по този начин можете да влезнете в сървара без да го адвате всеки път в фаворитс ! Просто пускате конзолата и виждате , че пише ... sv1 = CSS Man1a DeatMatch sv2 = CSS Man1a Zmod sv3 = CSS Man1a Classic и си избирате ! Като напишете sv1 ще се конекнете в детмач ! Айде това е , после като го оправя ще пиша ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Мерси стана.А да те питам ти като играеш лагва ли ти много.Аз имам 50-80 лаг и то просто не се търпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Еми за сега има проблеми със сървара и лагва , но ще ги оправят ... да се надяваме де ! 213.182.192.10:27016 това сърварче е добро ... има VAC и хората не играят с хакове ! Нямам никав лаг към него макар и да не е Българско ! Пак е на версия 28 ! -={ SV Nets CS:Source +ssServer }=- 213.182.192.10:27016 Често ще влизам там ! Добавил съм го към servers.cfg ... свали фаела на ново ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 А при мен проблема си остана ФПС-то не мърда от 75 !! Незнам от каде идва проблема като с братовчед ми сме с един нет на него му върви на 100 !? Съмнявам се дали не е от видеото или от Монитора !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Аз съм с NVidia MX 440 128mb 128bit agp8 видео ! Драйверите са 84.21 и върви нищожно ! Имах усещането , че с предишните ми драйвери (непомня коя версия бяха) ми вървеше далеч по-добре ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Картата въобще не ми е слаба ЕN 6600 TOP SILENT 256/.... освен да няма някакви настройки, или последния вариант е да е от монитора който неможе ми работи на повече от 75 Херца ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 8, 2006 Author Share Posted August 8, 2006 Картата въобще не ми е слаба ЕN 6600 TOP SILENT 256/.... освен да няма някакви настройки, или последния вариант е да е от монитора който неможе ми работи на повече от 75 Херца ! 100% е сигурно ,че не е от монитора. Потърси за някакви настройки. А и за CS-a имаше един друг начин ,който е да отидеш в опциите на видеото картата ти и от там в Override refresh rates мисля ,че беше. Та от там се променяше нещо и ти се дига фпс-то Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Нищо не направих с ФПС-то кво ли не пробвах :-) ! Ся зарибих да инсталирам ЦС - Сорсе-то ама немога го пусна :-)! Няма нито ехе нит нищо дайте съвет ! :-) Каде се слага тоя уникален крак ? Превдавително благодаря :-) ! Terran Rulz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Първо кажи от къде си го свалил ! После дали ти дава грешка при инсталацията ! И накрая ще можем да ти хелп ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Свалих е от http://gamez.com.tw ! Не съм е инсталирал просто е разархивирах и се опитах да и сложа крака но безуспешно :-) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Няколко поста по-горе съм дал линк за играта ... Standalone version 28 ! Но , от форума на мегалан един потребител беше написал , че архива е повреден ! Не съм сигурен дали е така CSSv28Standalone ... свали е и след това е отвори чрез winrar и дай екстракт на фаеловете ! Играта се пуска от Launcher.exe и има само един проблем , който пак е споменат по-горе ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Първо свалих точно от тук Соурса само кадето немога да ги разархивирам tези фаилове с WinRar !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.