Ghetto_Freak Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 the man mnoooo thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 na4i namerih si servari ama ne6to nemoga da vleza v tqh ! iska li se nqkaf drus c-d? az imam za 1.6 stava li toi ili ne ) ako ne ot kade moga da si go drapna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo_Net Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 na4i namerih si servari ama ne6to nemoga da vleza v tqh !iska li se nqkaf drus c-d? az imam za 1.6 stava li toi ili ne ) ako ne ot kade moga da si go drapna ! <{POST_SNAPBACK}> Пич за Соурс C-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 kfo e tfa we ? a? ot kade da si go drapna we/A ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Хахахахаххахаххаахахха... Кое от къде да си дръпнеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 аве знам кфо се правиш! невиждаш ли че не знам кфо е и чак пак се смееш! кай кфо е тфа ве ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 na men kato iskam da pravq syrvyr dokato zarejda mi izpisva "OnGameRulesCreationStringChanged: missing gamerules class 'CCSGameRules' on the client" Kakvo dtrqbva da napravq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Тая игра неправо ме сасипа не мога да я наглася и тва си мо !!!Тя не се инсталира явно,следвах указанията и на Domineer и пак не стана -дава ми следната грешка Unable to get IFileSystem interface from filesystem factory!!!Е вие как си я качихте?!Кажете как че откачам <{POST_SNAPBACK}> и при мен е така някой може ли да помогне че ми се скасаха нервите Ето кавко правя: РАзархивирам файла в директория C в папка CSS след това копирам сичко в директория крак и го паствам в гайм директорията изтривам стиим.длл и накрая правя шорткът на Хл2.ехе В таргета пиша steam -console -game cstrike и ми исписва Target box is not valid. Make sure the path and file name are correct Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 mom4eta az sum s release-a na Luzifer ot data.bg kvo trqbva da svalq za da igraq v serverite na evrocom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 и при мен е така някой може ли да помогне че ми се скасаха нервитеЕто кавко правя: РАзархивирам файла в директория C в папка CSS след това копирам сичко в директория крак и го паствам в гайм директорията изтривам стиим.длл и накрая правя шорткът на Хл2.ехе В таргета пиша steam -console -game cstrike и ми исписва Target box is not valid. Make sure the path and file name are correct <{POST_SNAPBACK}> Tova veche sam go kazval zashto se poluchava taka Nachi trqbva kadeto si kachil igrata directoriqta da ne e s dve imena Ako ti e v Program Files v target box-a napishi Progra~1 i taka shte stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Tova veche sam go kazval zashto se poluchava taka Nachi trqbva kadeto si kachil igrata directoriqta da ne e s dve imena Ako ti e v Program Files v target box-a napishi Progra~1 i taka shte stane <{POST_SNAPBACK}> Играта тръгна но ми показва черен екран защо така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 аз пък немога да влеза в сервър ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 аз пък немога да вляза в дискотеката щото съм с анцук а те искат маркови дрехи Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ta znachi extract-vam q ama nemoga da namerq ot kade da q pusna.cheta readme file-a ama ne razbiram mnogo ot Angliiski i za tova molq ako nqkoi moje da mi kaje kak da q podkaram.Po vazmojnost na bulgarski.10x predvaritelno !! <{POST_SNAPBACK}> Awe vij sega az znam 1 na4in ... Zna4i trqbva da vleze6 v papkata na igrata tam trqbva da ima 1 fail update ili patch ne pomna to4no puska6 go izmisla6 si ime i password . Posle go zatvarqh i v papkata na igrata se e poqvil 1 fail s imeto STEAM.ui i 1 steam.dll delva6 gi i dvete ! ! ! Posle si q startira6 i si cuka6 P.S VAJNO vlez v data.bg i nai dolu vlqvo ima edni serveri (kato tablica e) cuka6 cs s i ot tam izliza forum na 1iq post cuka6 i tegli6 update-tite ENJOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 да не се е****ш с мен ве ? а? на мен така ми се струва ? нали тфа е ФОРУМ и аз питам 6те не мога да влеза а ти ми се оправиш на ........... ай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 абе кво се праиш на биач бе смотлио базикам се с теб що? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 аххххххххххх от тука искам помощ а не базици ! и не сам биач аз сум много слаб чесно а знаеш ли що не мога да жлеза и никфа игра ве ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 mi stara ti e versiqta 4ai sega 6te potarsq ot kade se updat-va6e i 6te ti dam link http://store1.data.bg/screamer/Games/Count...rike:%20Source/ eto link no trqbva da svali6 parvo 5 i da go sloji6 posle 6 posle 7 i t.n ne moje direktno ot 8 i trqbva sourc-a da ti e na emprio ne na lucifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
moffo Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Tezi updateti nqma li gi v wareza??? Tova sa 350 MB i trqbva da gi teglq ot data??!?! Mai skoro nqma da e igraq tazi igra!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Някой можели да ми даде линк към работещ крак. Защото като стартирам играта ми дава само черен екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 http://store1.data.bg/screamer/Games/Count...rike:%20Source/ eto link no trqbva da svali6 parvo 5 i da go sloji6 posle 6 posle 7 i t.n ne moje direktno ot 8 i trqbva sourc-a da ti e na emprio ne na lucifer <{POST_SNAPBACK}> благодаря ти много ся ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Awe ne znam tova dali trqbva tyk da go zadam ama.... Nqkoi moje li da mi izprati nai-noviq cheating death za6toto ne 6te da vliza v unitedadminns.com a kato go upgraidvam ot stariq C-D mi dava error i ne 6te da se upgraidne!!! Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 C-D за Сорс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo_Net Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Още няма такава програма която да наподобява C-D за CS Source Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 nqkoi moje l ida obqsni kak se slagat tia update-i ot data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.