SS Oberstgruppenfuehrer Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Някой да ми каже каде мога да се запиша на курс по литаратура...плс...не мога да си намера...изкам курс не частни уроци... мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 aз само искам да попитам за какво ще кандидатстваш с тая литература? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ами самото ПУ май организира.Питай!Най-добре ще е да отидеш там.Нали се сещаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Запиши и един за езикова култура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 ПУ организира двуседмичен курс по литература и езикова култура(имаш нужда).Отиваш в Стара сграда(Ректората) и на входа попитай за декана на "Филологически факултет" - Иван Чобанов.Те ще ти обяснят по-подробно как да стигнеш до него,а той вече ще ти даде информацията. Мога и аз да ти обясня къде му се намира кабинета,ама ще е много объркано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Oberstgruppenfuehrer Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Ми вижте аз търся нещо за цялата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Ами виж сега,най-добре е курсът да се води от преподаватели във вуза,където ще кандидатстваш!Аз също съм минал по този път и,вервай ми,тази тактика работи!!!Аз лично кандидатствах с езикова култура и изкарах 2 курса в ПУ!Единият беше към 3 месеца(преди Нова година 1999:)),ама да ти призная,не останах удовлетворен от него!Виж, вторият,беше друга работа!За две седмици през априлската ваканция(всеки ден по 4-5 часа) научих толкова,колкото ми беше нужно,за да успеяЗа литературата предполагам е същата работа!Гледай да са преподаватели,за които се знае,че изготвят тестовете и темитеНакратко казано,един курс с точните преподаватели=99% успех!Е,зависи много и от теб самия,но,ако следваш указанията им,нема да имаш грижи! Е ,със здраве и успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 всеки преподавател може да го потготви за езикова култура. всички знаят каквъ е изпита, даже много от тях са проверяващи. ще ми отоговориш ли на въпроса? къде си тръгнал с тая литература? къде ще кандидатстваш с нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Oberstgruppenfuehrer Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Тръгнал съм към Софийския с право....ама там ли да хода за курсове ? То следващата година ще трябва да почвам и историята...аве си му се е е*ала майката... Ама виш,препочитам курс който да засегне изучаваното по литература а не само езикова култура или там каквото е...сещаш се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.