Jump to content
BulForum.com

Кандидат-студентски курсове

SS Oberstgruppenfuehrer

Recommended Posts

ПУ организира двуседмичен курс по литература и езикова култура(имаш нужда).Отиваш в Стара сграда(Ректората) и на входа попитай за декана на "Филологически факултет" - Иван Чобанов.Те ще ти обяснят по-подробно как да стигнеш до него,а той вече ще ти даде информацията.

Мога и аз да ти обясня къде му се намира кабинета,ама ще е много объркано.

Ами виж сега,най-добре е курсът да се води от преподаватели във вуза,където ще кандидатстваш!Аз също съм минал по този път и,вервай ми,тази тактика работи!!!Аз лично кандидатствах с езикова култура и изкарах 2 курса в ПУ!Единият беше към 3 месеца(преди Нова година 1999:)),ама да ти призная,не останах удовлетворен от него!Виж, вторият,беше друга работа!За две седмици през априлската ваканция(всеки ден по 4-5 часа) научих толкова,колкото ми беше нужно,за да успея:)За литературата предполагам е същата работа!Гледай да са преподаватели,за които се знае,че изготвят тестовете и темите:)Накратко казано,един курс с точните преподаватели=99% успех!Е,зависи много и от теб самия,но,ако следваш указанията им,нема да имаш грижи! ;) Е ,със здраве и успех! :D

всеки преподавател може да го потготви за езикова култура. всички знаят каквъ е изпита, даже много от тях са проверяващи.

ще ми отоговориш ли на въпроса? къде си тръгнал с тая литература? къде ще кандидатстваш с нея?

Тръгнал съм към Софийския с право....ама там ли да хода за курсове ? :(

То следващата година ще трябва да почвам и историята...аве си му се е е*ала майката...

Ама виш,препочитам курс който да засегне изучаваното по литература а не само езикова култура или там каквото е...сещаш се :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...