Alukard Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Silnoto glavobolie se dalzi na prekaleno mnogo sediane pred kopmpa i nedsopivane. Ako igrae6 i slu6a6 ili var6i6 po niakolko ne6ta dokato slu6a6 viagi 6te te boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Цепи ме кофата,само ако е чалга. Иначе Владо е прав.След работа винаги ме цепи главата(фактори - 4-5 часа без прекъсване пред РС-то,набичена музика,игри,фонов шум,късогледство)-няма начин да не се развие главоболие.Добре,че все още не е станало мигрена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Тук нещо си в грешка мой човек.Ако говориш за луминисцентна лампа може,но ако става въпрос за обикновенна крушка много,ама мнооооого си далеч от истината двете работят на съвършено различен принцип.Аре със здраве Pi4 ti mai ne6to si v gre6ka 4oveka mnogo qsno si go e kazal.Stava vapros sa kru6ka. 6to se otnasq za glavobolieto men me boli glava ne ot mnogo slu6ane na mp3 a ot mnogo sedqne pred PC-to :pEnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Аз също нямам проблеми,направи си изследвания може нещо с кръвното Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 ми неее откакто съм с колонки, най много някой друг да го боли главата обаче като бях със слушалки след 3-4 часа и почваше не от звука а от това че ми натискаха глъвътъ <{POST_SNAPBACK}> И аз си мисля ,че проблемът е в слушалките Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Не слушането на МР3 води до главоболие а взирането в монитора. Защото двете неща в 90% от случаите вървят заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 ми неее откакто съм с колонки, най много някой друг да го боли главата <{POST_SNAPBACK}> И аз съм така Как пък може да те боли глава от мп3 По тази логика значи трябва да те боли и ако гледаш филм по кабелната защото всички филми се пускат от компове а доколкото знам .avi е с вграден мп3 звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Emi po nqkoga ti pisva ot mnogoto muzika i iska6 malko ti6ina ama 4ak pyk da boli glava neznam az li4no nemoga i edin den bez da sly6am pone 2-3 chasa muzika napravo 6te poludeq i nai-mnogo se kefeq kogato e silna :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Аз постоянно слушам разни музики ... Обаче само когато сложа слушалки после започва много да ме боли главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Мен глава си ме боли от всичко и без причина.Може един ден да гледам цял ден телевизия и да кибича в компютъра и да не ме заболи глава,друг ден нищо да не права и да ме заболи.Точно от МР3 не знам дали ме боли глава.Ако слушаш МР3-ки на компютъра може да те боли глава от него,а не от самите МР3-ки Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 когато ми е включен компа почти винаги си вървят мп3ки. само още не съм си сложил винамп на ауторън мен лично ме заболява главата от друго - монитора ми е много кофти, тъмен, с гаден контраст, и като започна да чета някакъв текст и почвам да се взирам такъв, и тогава ме заболява тиквата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.