Liverpool`Fan`1 Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Мда беее тя се е родила така... Доктора като е вадил и е поразклецал краката на ляво и дясно.Айде ся нейното луфтче определено не е от структората й... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Мда беее тя се е родила така... Доктора като е вадил и е поразклецал краката на ляво и дясно.Айде ся нейното луфтче определено не е от структората й... <{POST_SNAPBACK}> Moje bi e ot mnogo chukane taka li??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Не знам... Според мен Гергана са я праскали толкова много, че ся е като водопроводна тръба."Ф 120".Та чак даже са се изкривили краката й... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Кво и завиждате на момичето бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Не знам... Според мен Гергана са я праскали толкова много, че ся е като водопроводна тръба."Ф 120".Та чак даже са се изкривили краката й... <{POST_SNAPBACK}> Pich stiga se izlagai......az nevijdam nikvi "luftove" a i da imashe SEXA suvsem ne e prichina za tova!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Какъв луфт бе хора? Перфектна е кучката.Само за шиш е Ако от секс се получаваше луфт омъжените жени щяха да ходят на шпагат. "Не знам... Според мен Гергана са я праскали толкова много, че ся е като водопроводна тръба."Ф 120".Та чак даже са се изкривили краката й..." Хубаво пич ти ако си имаш приятелка недеи да я чукаш постоянно да не й се изкривят краката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Liverpool`Fan`1, млъкни, че целия форум ще ти се смее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ако от секс се получаваше луфт омъжените жени щяха да ходят на шпагат. <{POST_SNAPBACK}> Ха-ха-ха-ха-ха! Прав си! Луфт от секс може да се получи само ако едно момиче го прави 23часа в денонощието! Тогава няма да може да си събере краката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ух бачиното,аве момчета верно че Герганка си има криви крачета(но на снимката не са я дали дали тва е тя),ама чесно казано не си заслужава! Тва лято като бях на море , отидох в една кръчма където тя пя и реших да застана до нея да и видя в пазвата,нали имала големи ц*ци ,напротив - няма само си ги е притегнала със утиена..а и в деиствителност без грим тва момиче и за се*с не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 абе хич не е лоша герганчето но наистина бая са я минали май май Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Всяка добре изглеждаща жена си има тъпкач.Може много да се е чукала,но какво значение има - в тая тема половината дето са post-вали са девствени, ако съдим по изказванията им ама какво от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Аз пък имам свое виждане по въпроса: Значи според моите наблюдения и опит съм достигнал до следното заключение , че Всички Гергани са курви. Незнам дали познавате такива , ама аз колкото Гергани съм познавал и познавам са си такива кво да ги правиш Ако съм обидил някой се извинявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Аз пък имам свое виждане по въпроса: Значи според моите наблюдения и опит съм достигнал до следното заключение , че Всички Гергани са курви. Незнам дали познавате такива , ама аз колкото Гергани съм познавал и познавам са си такива кво да ги правиш Ако съм обидил някой се извинявам <{POST_SNAPBACK}> Не схванах какво имаш предвид. Искаш да кажеш че всички момичета на име Гергана са к****? Защото мойто мнение е че всички Гергани са доста хубави (с изключение на певицата)! И това го казвам също оъ опит! Аз познавам 4-5 Гергани и всичките са много хубави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Мда...момчета съгласен съм с вас ( sandman & CyberHill )! Наистина и аз съм така.. хем хубави,хем к*рви Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Аз за последно видях Гергана на живо миналата седмица като беше във фолк клуб марица. Да ви кажа циците и не бяха само повдигнати от сутиен както някой беше написал ами бая и ги бяха наляли А краката наистина са и леко криви както и дупето, но все пак са си добре и не е болка за умиране. Освен това ми се струва малко тъпо да обсъждате колко била грозна при положение че малцина от вас ще имат възможността изобщо някога да ебат толкова хубава жена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Освен това ми се струва малко тъпо да обсъждате колко била грозна при положение че малцина от вас ще имат възможността изобщо някога да ебат толкова хубава жена! <{POST_SNAPBACK}> Много ме е яд, че нямам снимки на мойта приятелка в компютъра да те питам тогава какъв ще ти е критерия за красива жена, само с тази разлика че тя не носи 27 тона грим, не е облечена в скъпи парцалки и не се фука с големия си бюст(на Гергана бюста е 50% грим)! - не че искам да се хваля или нещо подобно, ама ме е яд на такива постове! А и според теб това ли е хубава жена: http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/by.sandman/Gergana-06.jpeg Снимката е автентична!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 А и според теб това ли е хубава жена: http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/by.sandman/Gergana-06.jpegСнимката е автентична!!! <{POST_SNAPBACK}> Личи си че е автентична, още малко ако беше не на фокус щях да те питам кой си снимал! Радвам се че приятелката ти е хубава, мойта също е хубава, но това не пречи и Гергана да ми харесва Все пак не разбирам защо оплювате момичето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Личи си че е автентична, още малко ако беше не на фокус щях да те питам кой си снимал! Радвам се че приятелката ти е хубава, мойта също е хубава, но това не пречи и Гергана да ми харесва Все пак не разбирам защо оплювате момичето? <{POST_SNAPBACK}> Е да де ама колкото и да не е на фокус все пак си личи безцветната конска физиономия, пожълтелите зъби, никаквия бюст, наедрелия корем и ханш! Сега то никой не може да бъде савършен, ама като гледам нейни снимки за плакати как са я накиприли - все едно от небето пада, а в съштност какво представлява... Аз нямам нищо против да ти харесва - все пак всеки има право на мнение и аз си изказвам своето! Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 А и според теб това ли е хубава жена: http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/by.sandman/Gergana-06.jpegСнимката е автентична!!! <{POST_SNAPBACK}> Много мерси, няма що. Довечара ще сънувам кошмари и още как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 @kotapah по-скоро много са заблудените като теб които си мислят ,че Гергана или която и да е чалгарка е красива ... лошото е ,че тези "изпълнителки" нито са красиви ,нито могат да пеят .Да не говорим за "големият" бюст който е 50% от силикон още 20тина % от грима и сутиените за повдигане подплънки и т.н. и само 30% гърди истински който не могат просто да се забележят заради другите добавки. Аз лично ,ако я видя на улицата без грим не бих я познал в никакъв случай най-много да избягам за да може да съм по-надалече от нея.От такива като тебе живее чалгата ,такива който се връзвате на "красотата" и гримовете на певиците . Айде моля ти се недей говори глупости ... виж и само на снимките от най-първият пост .. какви "красиви" крака има ... караш ме да се смея Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AUDI_A3_TURBO_ Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Spored men ima ne 4ak tolkova hubavi 4algadjiiki oba4e ne i grozni 6te me pro6tavate ama tq ako be6e grozna nqma6e da e 4algadjiika i ako vie si imahte takova gadje edva li 6tqhte da govorite taka za neq ako ne e izleznala na nqkoq snimka hubavo.Tva 4e si4ki 4algadjiiki sa grozni e super glupost i napulno podkrepqm kotapah za fokusa na taq snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 i napulno podkrepqm kotapah za fokusa na taq snimka <{POST_SNAPBACK}> Къв фокус бе, тя не прилича на човешко същество. То може да се съди за тва колко грим и слагат по факга, че няма 2 фотосесий, на които да си прилича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Не знам за Гергана спирам да е обсъждам след акто видях последната снимка... Но определено и другите поп фолк певици са много зле.Онзи ден ако не се лъжа гледах по МСАТ как са правили рекламата на Ариана.Че тя Мара отвварачката е жив дявол.Едни наедряли бузи.В очите беше като варена скумрия.Хубаво че сложи цайси та поне за момет спря да ме гледа така свирепо.Ако не е гримът, подплънките, поп фолкааа ще си загине.Ще ни остане само Радо Шишарката-Шопската салата и Хисарския Поп.те поне стават за яко пиене. Ако някаде съм сгрешил моля да ме поправите.И не искам да оставате с впечатление, че не слушам чалга.Напротов слушам и то доста.Но не искам да се влияе тоя стил от вида на певиците.Вярно е че имиджът прави всичко, но при тях е чак досадно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Аз лично ,ако я видя на улицата без грим не бих я познал в никакъв случай най-много да избягам за да може да съм по-надалече от нея.От такива като тебе живее чалгата ,такива който се връзвате на "красотата" и гримовете на певиците. <{POST_SNAPBACK}> Виждал съм Емилия на живо, на улицата, не на сцената, беше страшно красива и то дори по-красива и от клиповете, така че, ако обичаш престани с предрасъдаците си за чалгата. Всичко е въпрос до човек и до това, кое той приема за красиво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Айдеее - прекалихте както винаги. То бива клюкарене по повод на момето, ама вие не знаете граници. Ебахте му мамата на добрия тон. Гейм Оувър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.