Jump to content
BulForum.com

Снимки на Гергана

Recommended Posts

Ох мамооо през тая само дет трактор не е минавал.

Тя може след като е станала певица да е започнала да работи другото ;) в което нема са усъмня то и повечето чалга певици са отдавна в този занаяд с малки изключения.

Един приятел ми каза че се снимал с Гергана и му се сторила много зле циците дет ги гледаме по ТВ-то изглеждат големи само там а дейсвително пълен зям.

Интересно какво ли е работила преди да стане певица :evil

Работила е като шивачка в цех в Димитровград. :D Знам го със сигурност, защото цеха е на мои познати :)

Ако от всяка шивачка ставаше певачка... Обаче явно от всяка шивачка става шибачка, което обяснява музикалната кариера на тази шивачка като певачка.

Абе доста е хубаво момичето, спор няма. Не знам дали някой я е минал преди да стане певица, ама феновете на фолка твърдят че пеела хубаво, ако е истина, може и с талант да е пробило момичето. Иначе и аз няма да и откажа ;)

Кво да ви кажа... Влизало, излизало, влизало, излизало.Накрая забравило да излезне.И на ся е като тунела по пътя пЛовдив Шопия... " предполагам Шопиянци ме разбраха за какво говоря"

Поздрави... :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Извинявам се, ама вие сте много кухи парчета, поне повечето. Явно от вас никой не е правил секс до сега, защото иначе щяхте да знаете, луфта не се получава от него...

Извинявам се, ама вие сте много кухи парчета, поне повечето. Явно от вас никой не е правил секс до сега, защото иначе щяхте да знаете, луфта не се получава от него...

evala Runner evala !!! :) i az misleh da vkaram malko poqsneniq ama me izprevari :) :punk

I az kato biah maluk drunkah podobni gluposti deto gi prochetoh v taia tema :woot .......sha doide i tiahnia red da topnat chushleto posle veche sha znaiat! ;)

Аз пък не виждам да има кой знае какъв луфт ама карай, явно аз бъркам!

А и не виждам какво общо има секса с това да знаеш че луфта не зависи от него.Имам предвид, че дори и да си правил секс 20 години нищо не ти пречи да не знаеш че нямат връзка и обратното - може никога да не си правил секс и пак да си знаеш че е въпрос на структура!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...