Jump to content
BulForum.com

SRS - Street Racing Syndicate

w00x

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

a we az huu sa hvalq 4e q pusnah ama ........ :angry: kvo stava we na men Pc to li mi e bavno 4e da mi bagva taka :confused prosto nemoje6 da vidi6 kade kara6 :( ujas :cry grafika si4ko napravih na minimum i pak mi laghva ujasno :huh: a pak pc - to mi e Intel 1.8GHZ ,512 MB 333mhz,Ati 9200 128/128 , Seagate 40 GB , MB ASROCK ........ i taka natatak ama lagva ujasno kolata kato natis gazta i izob6to nqma plavno povdigane na strelkata ako me rabirate ...... UNDER 2 go igraq na po4ti vsi4ko max bez problem p taq igrica :confused :bgrin: dosta stranno :D no bez tva e kato cqlo nogo po sku4na ot UNDER 2 :angry:

EDIT: NE SE ZABLUJDAVAITE OT QKATA SNIMKA V GAMES i SCREEN SHOTS , 4e da q darpate , a pak tiq deto ne mogat da si q pusnat da im kaja 4estno ni6to ne gubqt :excl:

a we az huu sa hvalq 4e q pusnah ama ........  :angry:  kvo stava we na men Pc to li mi e bavno 4e da mi bagva taka  :confused  prosto nemoje6 da vidi6 kade kara6  :(  ujas  :cry  grafika si4ko napravih na minimum i pak mi laghva ujasno  :huh:  a pak pc - to mi e Intel 1.8GHZ ,512 MB 333mhz,Ati 9200 128/128 , Seagate 40 GB , MB ASROCK ........ i taka natatak ama lagva ujasno kolata kato natis gazta i izob6to nqma plavno povdigane na strelkata ako me rabirate ...... UNDER 2 go igraq na po4ti vsi4ko max bez problem p taq igrica  :confused  :bgrin:  dosta stranno  :D  no bez tva e kato cqlo nogo po sku4na ot UNDER 2  :angry:

EDIT: NE SE ZABLUJDAVAITE OT QKATA SNIMKA V GAMES i SCREEN SHOTS , 4e da q darpate , a pak tiq deto ne mogat da si q pusnat da im kaja 4estno ni6to ne gubqt  :excl:

Играта е бозица :) Графиката що-годе ама гемплей - никакъв. Нз аз си играя всичко на макс 5900хт ми е картата. Преинсталираи играта и пробвай пак. Да не си пуснал АА ?

Играта е бозица :) Графиката що-годе ама гемплей - никакъв. Нз аз си играя всичко на макс 5900хт ми е картата. Преинсталираи играта и пробвай пак. Да не си пуснал АА ?

koe da ne sam pusnal AA li ?!? kvo e tva :confused :D

• 2 weeks later...
Пускам играта, ама след досадното лого на Namco ме изхвърля на десктопа :angry1  Някой знае ли от какаво става така???

Абе някох реши ли го тоя проблем? Щото и аз го имам :cry

Аз направих всичко описано в Game Tutorial за Starfuck вече не ми дава ерора ама ся пък като пусна играта дали може да се оправи и да питам нали ако даемон толса не ми се намира в C: трябва да си го промена на Starfuck (питам за всеки случай)

• 2 weeks later...
Mislq, 4e okazva zna4enie broq na perifernite ustroistva. V smisal bqh u edin priqtel i tam igrata q instalirah bez problemi...sled kato q instalnah mi se vidq shto gode interesna. Prebiram se vkushti pak az si q instal i iznenadaaa..sushtite neshta gi prava...to i ne e slojno de...kakto i da e. Igrata u nas ne mojah da q podkaram. Ta stignah do tozi izvod, 4e zavisi s kolko ustroistva si. Pi4a na koito q instalnah imashe samo dvd rom, a az imam cd-rom i zapisva4ka vurzani na 2 channel. Nezavisimo koi variqnt izbiam normal/aggressive/superagressive vinagi patchva samo 1 ot ustroistvata, ot kadeto veroqtno idva problema.

Interesno mi e imali nqkoi, koito ima 2 ili pove4e ustroistva na secondary channel i igrata da mu e trugnala...

Един с 2 cd rom-a пусна играта като даде on both и няма никви проблеми. Значи става и с 2 CD-roma

Vazmojno e...no pri men tova vodi do sin ekran na windowsa...prosto natiskam buton4eto..3 sekundi misli i posle blokaj i sin ekran. Probvah go mnogkratno i vseki pat edin i sushti rezultat. Nishto shte iz4akam sledvashtata versiq na programkata...moje tam da nqmam tozi problem.

• 3 weeks later...
А дали всички които мрънкат че не могат да я подкарат са с поседната версия на Alcohola щото иначе не става. Не става и с Deamon-a.

този цитат е в долния пост:

Poslednata versiq ne e li DAEMONTOOLS 347

ROFL!!!!!!! :tongue

A ve na men mi dava 4e trqbva da premestq disk v drug drive.Kakvo da napravq.Ikak da pusna dvata virtual drive ednovremenno

Просто освободи единия CD и маунти на същото място другия.

Ami hvurlqsh ni v tu4a, prosto ti si 1viq na koito se polu4ava tova.

Eto ti kratko resume kakvo pravq az...

1. Puskam daemon tools 3.47

2. Zarejdam 1viq disk na igrata na edinstveniq mi virtualen rom(praven s daemona estestveno)

3. Kato poiska cd2, mountvam cd2 na mqstoto na cd1(WinKey+D, za da me izkara na desktopa i za da moga da smenq mountnatoto cd...WinKey e mejdu ctrl i alt s ikonka prozor4e)

4. Kato me pita dali da instaliram gameSpy ili kakto tam se kazva slagam otmetka, 4e ne iskam i davam Next(vazmojno e ti da natiskash Cancel tuk...ako napravish taka, to igrata se samoiztriva i vadi nqkva greshka, koqto e mnogo protivna i ne se maha lesno)

5. Iska mi otnovo CD1..mountvam, po sushtiq na4in opisan v to4ka 3. Kopiram papkata Bin ot direktoriqta crack i q slagam v instalacionata papka na igrata. kato me pita dali da zamestq, davam yes.

E po-podrobno nqma kak da opisha na4ina po-kojto sum pusnal igrata...uspeh!

На мен ми дава няква грешка след края на инсталацията:Wrong volume into drive F please insert SRS cd1.Давам аз cd1 и после няква савсем друга грешка.И в край на сметка се оказва че играта въобще не е инсталирана.Ако може някой да ми помогне ще сам много благодарен щото ми се цака тая игрица

Ami hvurlqsh ni v tu4a, prosto ti si 1viq na koito se polu4ava tova.

Eto ti kratko resume kakvo pravq az...

1. Puskam daemon tools 3.47

2. Zarejdam 1viq disk na igrata na edinstveniq mi virtualen rom(praven s daemona estestveno)

3. Kato poiska cd2, mountvam cd2 na mqstoto na cd1(WinKey+D, za da me izkara na desktopa i za da moga da smenq mountnatoto cd...WinKey e mejdu ctrl i alt s ikonka prozor4e)

4. Kato me pita dali da instaliram gameSpy ili kakto tam se kazva slagam otmetka, 4e ne iskam i davam Next(vazmojno e ti da natiskash Cancel tuk...ako napravish taka, to igrata se samoiztriva i vadi nqkva greshka, koqto e mnogo protivna i ne se maha lesno)

5. Iska mi otnovo CD1..mountvam, po sushtiq na4in opisan v to4ka 3. Kopiram papkata Bin ot direktoriqta crack i q slagam v instalacionata papka na igrata. kato me pita dali da zamestq, davam yes.

E po-podrobno nqma kak da opisha na4ina po-kojto sum pusnal igrata...uspeh!

Ami problema e 4e nikade nqmam dir. crack a i ne moga da nemerq nikade Crack za tazi igra taka 4e ako nqkoi ima link da mi dade da si go izteglq shte sam mnogo blagodaren

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...