Botev1912 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Чуда се толкова ли е трудно, на мен ми отне 1 минута да я пусна. А първата игра, която направих по този начин ми отне 3 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Am neznam pusnah si normalno ama neshto ne mi haresva igrata ne che e zle ama NFSU si ostava nomer 1 za men Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 А дали всички които мрънкат че не могат да я подкарат са с поседната версия на Alcohola щото иначе не става. Не става и с Deamon-a. <{POST_SNAPBACK}> Аз я подкарах с Daemon-a И аз не разбрах как стана edit: Изхвърля ме на десктопа след рекарамата на Namko, не е от драйвъри или дайрект X, pls help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 vsi4ko opitah i ne moga da q pusna vse mi pi6e retri wrong disk pomognete po podrobno iz4etoh vsi4ko ot kraj do kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTX Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 и при мен е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Az e podkarah s Starfuck vmesto super agrasive pusnah normal i trugna i sum s Deamon tools v3.47. Ama igrata e zaribena osobene ako te gonat kuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 a ve pi6ete kak se podkarwa po podrobno pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 a ve pi6ete kak se podkarwa po podrobno pls <{POST_SNAPBACK}> Е аз все едно не написах ... прочети го по внимателно и ако си следвал инструкциите ша тръгне.. Играта за мен не си струва изобщо... дори когато е "смазана" отпед като дадеш 'f' и фаровете пак светват... Много наподобявашта на нфсъ2 и за мен с много лошо държание на колата на пътя т.е. някакси нереално за мен. Графиката не е нищо особено (играя с всичко на макс) и ако си мислят че ще зарибят с тия мадами дето са напрайли .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 brato vsi4ko naprawih i to ne vednyj razbira6 li i vse mi dawa insert srs disk into the driveand press retry ne znam kwo stawa we4e davam 2 leva na kojto mi q podkara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 hora i az sledvah vsik4i instrukciii i ma itragna taka 4e nqma pri4ina da ne vi tragva na vas samo iskam da popitam ot kade moga da go namerq tozi fail deto mi go iska na Links generator->Path to image Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 hora i az sledvah vsik4i instrukciii i ma itragna taka 4e nqma pri4ina da ne vi tragva na vas samo iskam da popitam ot kade moga da go namerq tozi fail deto mi go iska na Links generator->Path to image Blagodarq predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> izberi disk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 igrah ia malko v4era i dneska i naistina gameplay-a e POD VSIAKAKVA kritika a ot strana na gfx pak ne e mnogo dovra NFSU2 e mnogo po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 stiga me ot4ajvajte ako nqkoga q pusna 6te vi kaja mnenieto si Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 На мен най вероятно няма да ми тръгне поради технически причини но като си сменя картата ще я видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr Wrong Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 I pri men igrata ne trugvase kakvoto i da pravih tocno po instrukciite okaza se ce tupia starfuck nesto ne backakkakto triabva s DVD zapisvackite zatova naj dobre durpaite kabela na cd ili DVD ustroistvoto inace igrata ne e koi znae kakvo s izklucenieto na gotinite gadjeta upravlenieto na avtomobila niama nisto obsto s NFS a i usestaneto za skorost go niama a i avtorite na igrata da biaha proiavili malko vuobrazenie a ne da kopirat NFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 I pri men igrata ne trugvase kakvoto i da pravih tocno po instrukciite okaza se ce tupia starfuck nesto ne backakkakto triabva s DVD zapisvackite zatova naj dobre durpaite kabela na cd ili DVD ustroistvoto inace igrata ne e koi znae kakvo s izklucenieto na gotinite gadjeta upravlenieto na avtomobila niama nisto obsto s NFS a i usestaneto za skorost go niama a i avtorite na igrata da biaha proiavili malko vuobrazenie a ne da kopirat NFS <{POST_SNAPBACK}> StarFuck пък си работи чудесно ,само ако си направите всичко като хората.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 taq igra w srawnenie s nfsu2 e bledo i mnoo grozno podobie uprawlenieto na kolata e pod wsqkakwa kritika Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Mislq, 4e okazva zna4enie broq na perifernite ustroistva. V smisal bqh u edin priqtel i tam igrata q instalirah bez problemi...sled kato q instalnah mi se vidq shto gode interesna. Prebiram se vkushti pak az si q instal i iznenadaaa..sushtite neshta gi prava...to i ne e slojno de...kakto i da e. Igrata u nas ne mojah da q podkaram. Ta stignah do tozi izvod, 4e zavisi s kolko ustroistva si. Pi4a na koito q instalnah imashe samo dvd rom, a az imam cd-rom i zapisva4ka vurzani na 2 channel. Nezavisimo koi variqnt izbiam normal/aggressive/superagressive vinagi patchva samo 1 ot ustroistvata, ot kadeto veroqtno idva problema. Interesno mi e imali nqkoi, koito ima 2 ili pove4e ustroistva na secondary channel i igrata da mu e trugnala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 А дали всички които мрънкат че не могат да я подкарат са с поседната версия на Alcohola щото иначе не става. Не става и с Deamon-a. <{POST_SNAPBACK}> to4no s daemona za 1 min qpusnah Чуда се толкова ли е трудно, на мен ми отне 1 минута да я пусна. А първата игра, която направих по този начин ми отне 3 мин <{POST_SNAPBACK}> ina men mi otne tolkova prosto pusnah starfuck dadph agresive dadoh disable cd rom mountnah cd1 s daemon i igrata prosto zaspa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 basten пробвай да дадеш на channel оn both, а не secondary или primary Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Probvah...blokira kompa. Tova e veseliq efekt A nqkoi razpravqt 4e bilo trudno da blokirash ili da izvadish sin ekran na winXP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Probvah...blokira kompa. Tova e veseliq efekt A nqkoi razpravqt 4e bilo trudno da blokirash ili da izvadish sin ekran na winXP... <{POST_SNAPBACK}> i az imam sy6tiqt problem i pri men blokira imam dvd combo i zapisva4ka i ne samo srs ami i gtr ne mi trygwa ako izmislite ne6to pi6ete bratleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Помищ за SRS. Като стартирам играта и ми излиза това. Insert the Street Racing Syndicate disk into another drive then press "Rerty". И като го преместя в друг CD Drive пак ми излиза същото. Ето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 пробва ли с Starfuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 brato vsi4ko naprawih i to ne vednyj razbira6 li i vse mi dawa insert srs disk into the driveand press retry ne znam kwo stawa we4e davam 2 leva na kojto mi q podkara <{POST_SNAPBACK}> ako tolkova mnogo iska6 da si dade6 pari4kite kaji kade zvee6 ?!? az sam v kar6aka .... taaa ako si nablizo moga da doa ti q naprava neznam zako ne mojete ama i az ot parviqt put q podkarah prosto ima edno info http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Street....bon-tbg.nfo.txt i tam pi6e si4ko igriicata gore dolu biva ama ne6to ne me kefi kato ideq,podredba na menu , .... . NFSUNDER 2 q minava ot vsqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.