Jump to content
BulForum.com

SRS - Street Racing Syndicate

w00x

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
А дали всички които мрънкат че не могат да я подкарат са с поседната версия на Alcohola щото иначе не става. Не става и с Deamon-a.

Аз я подкарах с Daemon-a :confused И аз не разбрах как стана

edit: Изхвърля ме на десктопа след рекарамата на Namko, не е от драйвъри или дайрект X, pls help!

a ve pi6ete kak se podkarwa po podrobno pls

Е аз все едно не написах ... прочети го по внимателно и ако си следвал инструкциите ша тръгне..

Играта за мен не си струва изобщо... дори когато е "смазана" отпед като дадеш 'f' и фаровете пак светват... Много наподобявашта на нфсъ2 и за мен с много лошо държание на колата на пътя т.е. някакси нереално за мен. Графиката не е нищо особено (играя с всичко на макс) и ако си мислят че ще зарибят с тия мадами дето са напрайли ..

hora i az sledvah vsik4i instrukciii i ma itragna taka 4e nqma pri4ina da ne vi tragva na vas :confused samo iskam da popitam ot kade moga da go namerq tozi fail deto mi go iska na Links generator->Path to image :confused Blagodarq predvaritelno

I pri men igrata ne trugvase kakvoto i da pravih tocno po instrukciite

okaza se ce tupia starfuck nesto ne backakkakto triabva s DVD zapisvackite

zatova naj dobre durpaite kabela na cd ili DVD ustroistvoto :)

inace igrata ne e koi znae kakvo s izklucenieto na gotinite gadjeta upravlenieto na avtomobila niama nisto obsto s NFS a i usestaneto za skorost go niama

a i avtorite na igrata da biaha proiavili malko vuobrazenie a ne da kopirat NFS :)

I pri men igrata ne trugvase kakvoto i da pravih tocno po instrukciite

okaza se ce tupia starfuck nesto ne backakkakto triabva s DVD zapisvackite

zatova naj dobre durpaite kabela na cd ili DVD ustroistvoto :)

inace igrata ne e koi znae kakvo s izklucenieto na gotinite gadjeta upravlenieto na avtomobila niama nisto obsto s NFS a i usestaneto za skorost go niama

a i avtorite na igrata da biaha proiavili malko vuobrazenie a ne da kopirat NFS :)

StarFuck пък си работи чудесно ,само ако си направите всичко като хората..

Mislq, 4e okazva zna4enie broq na perifernite ustroistva. V smisal bqh u edin priqtel i tam igrata q instalirah bez problemi...sled kato q instalnah mi se vidq shto gode interesna. Prebiram se vkushti pak az si q instal i iznenadaaa..sushtite neshta gi prava...to i ne e slojno de...kakto i da e. Igrata u nas ne mojah da q podkaram. Ta stignah do tozi izvod, 4e zavisi s kolko ustroistva si. Pi4a na koito q instalnah imashe samo dvd rom, a az imam cd-rom i zapisva4ka vurzani na 2 channel. Nezavisimo koi variqnt izbiam normal/aggressive/superagressive vinagi patchva samo 1 ot ustroistvata, ot kadeto veroqtno idva problema.

Interesno mi e imali nqkoi, koito ima 2 ili pove4e ustroistva na secondary channel i igrata da mu e trugnala...

А дали всички които мрънкат че не могат да я подкарат са с поседната версия на Alcohola щото иначе не става. Не става и с Deamon-a.

to4no s daemona za 1 min qpusnah

Чуда се толкова ли е трудно, на мен ми отне 1 минута да я пусна. А първата игра, която направих по този начин ми отне 3 мин

ina men mi otne tolkova prosto pusnah starfuck dadph agresive dadoh disable cd rom mountnah cd1 s daemon i igrata prosto zaspa :) :) :)

Помищ за SRS. Като стартирам играта и ми излиза това.

Insert the Street Racing Syndicate disk into another drive then press "Rerty".

И като го преместя в друг CD Drive пак ми излиза същото.

Ето.

brato vsi4ko naprawih i to ne vednyj razbira6 li i vse mi dawa

insert srs disk into the driveand press retry

ne znam kwo stawa we4e

davam 2 leva na kojto mi q podkara

ako tolkova mnogo iska6 da si dade6 pari4kite kaji kade zvee6 ?!? az sam v kar6aka .... taaa ako si nablizo moga da doa ti q naprava :D neznam zako ne mojete ama i az ot parviqt put q podkarah :P prosto ima edno info :punk :laughing: http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Street....bon-tbg.nfo.txt i tam pi6e si4ko :punk :laughing: igriicata gore dolu biva :woot ama ne6to ne me kefi kato ideq,podredba na menu , .... . NFSUNDER 2 q minava ot vsqkade :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...