Jump to content
BulForum.com

SRS - Street Racing Syndicate

w00x

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Хаха нямала тръгване. ОК. Незнам как хората я подкарват тогава. Този релийз е направен да тръгва без крак. Приятно търсене. И като го намериш да не забравиш да го качиш :D :punk

Правя всичко, каквото пише и в nfo-то и тук, но пак не тръгва :angry1

edit: Сега пък тъгна но не на super agressiv, ами на normal :blink: Както и да е като вляза в играта и точно след рекалмата на Namko и хоп на десктопа, дано поне да е от драйвърите...

Аз е пуснах от първия път. Тва не се копира, то е програма и с нея подкарваш играта. Ама кой да прочете темата с обяснението

Ami pro4etoh go 5 pati ama kato neznam angliski.Ste mi obqsnish kakvo to4no da se napravi stoto ve4e iztapqvam

Az ne govorq za tova a za obqsnenieto kam igrata

ами нали ти казвам че там е обяснено какво да правиш с игра като тази. Не знам за кой път го казвам това. В инфото не пише как да изпoлзваш StarFuck. Само е споменато че ти трябва тая програма

Napraih vsi4ko kakto e opisano puskam igrata zapo4va nesto da zaregda kato ispisva CHECKING DISC, posle izpisva FAILED TO IDENTITY THE DISK IN THE DRIVE.INSERT TO LICENSEd DISK.Natiskam RETRY togava mi iska ENTER A DISC KEY FOR THE DISC LABELLED SRS1.

Правя всичко, каквото пише и в nfo-то и тук, но пак не тръгва :angry1

edit: Сега пък тъгна но не на super agressiv, ами на normal :blink: Както и да е като вляза в играта и точно след рекалмата на Namko и хоп на десктопа, дано поне да е от драйвърите...

и аз имам абсолютно същия проблем

ПОМОЩ

Idler:

Здр. Значи да не флодя темата ще питам теб щом си подкарал SRS -Street Racing Syndicate. Качих играта ,правя със старфък всичко както весео е обяснил и пак ми дава че не е поставен диск. Правя от линк генератора иконка (без ми имидж ,защото няма) пише ,че зарежда и пак същото.. какво да направя? Мерси.

Botev1912:

Даемон тулс 3.47 с направена all options on (зелена икона). Направи от преференс superagressive и после patch blacklist и трябва да ти пише че е пачнало 2 неща

Така се оправя играта ,ае дано съм ви помогнал..

П.П. Това ми отг. Ботев1912 на П.М. и играта при мен тръгна..

Ако някой си е направил линк за играта нека го даде,че аз явно не мога да се оправя с тия опции.Правя всичко,което е описано горе и пак ми дава екрана с "Retry".

Ако някой си е направил линк за играта нека го даде,че аз явно не  мога да се оправя с тия опции.Правя всичко,което е описано горе и пак ми дава екрана с "Retry".

Правите както посочих разговора с Ботев1912. После давате линк генератор -> специфи ехе файл -избирате иконката на ограта от десктопа ; ->специфи имидж файл -избирате диск 1; -> крийт а линк избирате къде и пишете как да се казва новата иконка ,от която се пуска играта ,след кратко зареждане тръгва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...