mIRCata Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Един мой приятел участва в играта и спечели около 700лв като му се махнат данъците. По договор парите се получават след някакво си там закъснение и той трябваше да си ги получи в началото на септември. Ама до сряда като го видях за последно още нямаше 1 лев изпратен от тях. Някой играл ли е в тази игра , дори и с sms-и, печелил ли е нещо и ако да взел ли е пари или още чака "от умрял писмо" Че така както гледам и по други форуми - май си е яка набутвация и измама с тази игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 2 мои приятелки играха и имам представа как стоят нещата горе-долу...до сега са изплатили на игралите до 12 юли.Питай ако те интересува още нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 2 мои приятелки играха и имам представа как стоят нещата горе-долу...до сега са изплатили на игралите до 12 юли.Питай ако те интересува още нещо <{POST_SNAPBACK}> Информация за твойте приятелки :) Ми ще го разпитам пак пича пък да видим какво ще излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 На сайта им имаше форум. 1-во: Предаването е на запис, а публиката им е платена. Това не значи, че не могат да дадат верните отговори на свои приятели, а те от своя страна на други приятели и т.н. 2-ро: Общата награда е 1500 която се дели м/у позналите. Средна печалба от една игра е 30 до 60 70 лева. Заради първото може да падне и до 20 лв. 3-то: Много от изпратилите 6 верни отговора за 30-те секунди им връщат SMS с който ги уведомяват, че са пресрочили времето със 100 200 секунди. Не вярвам да го правят умишлено, по скоро забавяне от мобилния оператор. 4-то: Много забавят печалбите. Това не е фатално, но да чакаш 30 лева един два месеца е смешно 5-то: Вискокия залог. Смешно е за 3,60 лв. да печелиш суми от порядъка на 30 50 лева. Според мен, ако нямаш приятел от публиката им, играта е безмислена. Форум на играта ЕДИТ: HEKTIK Прати SMS до някой който е до теб през натоварена часова зона, и виж за колко време пристига. Понякога има забавяне повече от 2 3 минути. Това се дължи по-скоро на мобилния оператор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 3-то: Много от изпратилите 6 верни отговора за 30-те секунди им връщат SMS с който ги уведомяват, че са пресрочили времето със 100 200 секунди. Не вярвам да го правят умишлено, по скоро забавяне от мобилния оператор. Много хора казват,че им връща есемесите,въпреки,че отговорили вярно и в редовното време.Не знам дали се дължи на моб.оператор или е "част от играта" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.