Jump to content
BulForum.com

Ето как се възпитават деца...

Recommended Posts

012.jpg

А това е текстът :

«Взвод, равняйсь! Смирно!» Взвод четко выполняет команду. Равнением в строю даже самый придирчивый командир остался бы доволен. Только строй этот не обычный. Даже вовсе не тот, который можно с полным основанием назвать армейским. В строю замерли мальчишки, которым еще предстоит пополнить воинскую семью как минимум лет через 5, а то и все 8.

Командир дивизии генерал-майор Николай Турапин в беседе с корреспондентом газеты «Россiя» рассказал о тех хлопотах, которые взваливают он и его подчиненные на свои плечи. «У нас и своих проблем хоть отбавляй, – говорит генерал. – Но позаботиться о тех, кто совсем скоро станет в армейский строй, – наш долг».

брех че възпитание.Ако такова възпитание сложат и в българските ТВУ та гарантирам че половината от населението на България ще легне на 2 метра под земята :D

Русия............без коментар

относно горните постове НЕсъм съгласен

там учат освен всичко друго и на РЕД и ДИСЦИПЛИНА ;)

Хайте някой който разбира руски да напише превод на това, защото аз лични нищо не разбирам :)

Хайте някой който разбира руски да напише превод на това, защото аз лични нищо не разбирам :)

Сравнително свободен превод:

"Взвод,равнис!Мирно"Взводът изпънява чинно командите.От подреждането в строя дори придирчивият командир би останал доволен.Само че,това не е обичаен строй.С пълно основание може да се нарече армейски.В строя се намират деца,на които тепърва предстои да попълнят армията,след 5,а някой дори след 8г.

Командирът на дивизията бригаден генерал дрън дрън,поел на плещите си възпитението на децата казва:"Тук забравяме своите проблеми,но тренирайки тях,за да ги направим като армия - това е наш дълг."

Не гарантирам,че превода е точен,но това е основната идея.

И въобще не съм съгласен с горните постове

za bylgarina tova nishto ne oznachava

какво искаш да кажеш :confused

ако децата започнат да се възпитават още от малки на "ред и дисциплина"

обзалагам се, че детската престъпност ,на която сме свидетели в последно време,почти няма да съществува

Mi v Rusiq o6te si e Komunizum kolkoto i da se tori4a i da ne e tolkova qvno!Tezi metodi na vazpitanie sa tipi4no tiranski! :sick

Тази статия или каквото е там от коя година е ???

На мен ми се струва че е от времето на студената война .

Не мислите ли че едно дете оставено без родителски надзор <в повечето случаите децата там са такива> ,отгледано от армията <обличано и ХРАНЕНО>,възпитано от армията би станало по добър войник във всеки смисъл на тази дума ? :sayjin

Както казах - това е ТВУ,което освен криминално проявени деца,включва и сираци и бездомни деца.И статията е от тази година, а не от периода на Студената война ;)

Мале те сега как се пуцат пък ако са обучени направо не ми се мисли, ша хода на лекции с БТРа от двора на ТУ. :pirate

От тези деца ще излязат префектхи воини подготвени от малки всички чувства и усещания ще им бъдат чужди единствено изпълнението на мисията за тях ще е важно и така става като някакъв филм но според мен на такова блъска цялата тази история.

От тези деца ще излязат префектхи воини подготвени от малки всички чувства и усещания ще им бъдат чужди единствено изпълнението на мисията за тях ще е важно и така става като някакъв филм но според мен на такова блъска цялата тази история.

И за какво се подготвят толкова ,че ги обучават чак от деца за 3та Световна?

Всичко е много възможно

Варинат 1 за специални агенти и такива глупости

Варинат 2 за воиници в бъдеща война

Варинат 3 за терористи по подобие на чичко Осама и неговите сподвижници

бтв в Щатите има също подобна практика да се отглейдат деца от военните в различни поделения и да се обучават от малки като така стават най-вярната им армия. Да дам пример за подобно нещо в древноста - при Турското (рязано) робство еничарите също са взимани от малки и превръщани в воини без чувства на любов и превързаност но с времето поради многото им дадени привилегии са се разбунтували с искане да завземат власта но са били избити поради малочисленоста им но поразиите и жертвите които са дали османците са били много по-големи от тези на еничарите.

Много добра тема,браво на автора.ТВУтата са по принцип са едно необходимо зло,по принцип казах.....Но за мен тези згради,тези разбирания не са изградени с тухли, вар и с дългогодишен опит в сферата на детската педагогика,а са изградени от комплекси,породени от болните мозъци на една вече застаряваща социалистическа или комунистическа генерация,както изкате я наричайте,която си мисли,че трябва да диктува на младите какъв път

да поемат,без те да имат право на такъв избор.Вярно е,има хора които се раждат лоши,но не може всички деца да се слагат на едно равнище.

Има деца които изискват по специално внимание,по голяма нежност за да се подхранят добродетелите му,за да стане един достоен гражданин на СВЕТА,

ане да бъде възпитавано в някакъв"сталински"режим,които може да те превърне в съдист към другите или семейството ти,да отрови здравия разум

за поколения и да превърне последователите си в едни МНООО ТЪПИ консерваториния(напр.родителите НИ,е повечето) са израсли в тази соц.система,която е била против капиалистическия(упадък),опитват се да избиват комплексите си,като ни упрекват за музиката,дрехите и свободата

ни на избор,-но ние не им се даваме :punk .Никой не им е крив,че не са имали смелост да бъдат такива каквито сме ние сега -свободни :punk

Трябва да се следи детската психика,да се изчаква и ако клони към лошия път,чак тогава да има "падни стани" Благодаря за :excl:

tonyss@abv.bg

Трябва да се следи детската психика,да се изчаква и ако клони към лошия път,чак тогава да има "падни стани"  Благодаря за  :excl:

до кога да се следи и изчаква докато избие половината си семейство ли?

според мен още при най-малкото съмнение за някакво отклонение трябва да се взимат сериозни мерки

до кога да се следи и изчаква  докато избие половината си семейство ли?

според мен още при най-малкото съмнение за някакво отклонение трябва да се взимат сериозни мерки

Ако беше помислил поне малко преди да пишеш,можеше да се сетиш,че говоря

за първите седем години :D

tonyss@abv.bg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...