Jump to content
BulForum.com

Dynni Platki

Recommended Posts

Nali znaete kak super chesto gorat LAN CARDS pri buri s gramotevici pri nezazemeni mreji ? i kak lesno gi hvarlqme i gi smenqme za 5$ ta vaprosa mi e ako imam dyno s vgradena lanka i odari grum kvo sha stane ?

Gori6 ima edin drug variqnt kupuva6 si mrejova karta slaga6 si q a tazi na dynoto q spira6 ot biosa

tova e nai razumniq variqnt  :D

suxnq :) oki 10x :0

ами продуктите на APC, си ги купувам от NT-CHS, че ми са по-готини :)

офиса им се намира на бул." Лиляна Димитрова" срещу изот сервиз горе-долу, до аптеката там.. има един звънец NTCHS ... те ти отварят автоматично вратата и се качваш малко нагоре и така...

струва около 30 лева(ако не се бъркам), а може и 30 евро да бяха.. бая скъпо ми се видя де :)

вярно е, че не са никак ефтини, но пък това "protector" е много ефирна работа.. сума си хора продават протектори, ама никой не знае дали реално вършат работа или не.. затова, за такова нещо може да ти го гарантира единствено доброто име на марката...

• 1 year later...
струва около 30 лева(ако не се бъркам), а може и 30 евро да бяха.. бая скъпо ми се видя де :)

LAN protektorite na APC struvat okolo 50lv. Predi 2 sedmici proveriavah cenata zashtoto se biah zamislil da si kupuvam. Neznam obache tova dali e cena sus ili bez DDS.

Ima i bulgarski LAN protektori, koito struvat okolo 30lv, no tova, koeto cuh za tiah ne me obnadezdi mnogo.

Az lichno bih predpochel APC, zasluzava si parite, stiga da gi imash :)

BTW, tuk ima oshte neshto po vaprosa.

ами продуктите на APC, си ги купувам от NT-CHS, че ми са по-готини :)

офиса им се намира на бул." Лиляна Димитрова" срещу изот сервиз горе-долу, до аптеката там.. има един звънец NTCHS ... те ти отварят автоматично вратата и се качваш малко нагоре и така...

вярно е, че не са никак ефтини, но пък това "protector" е много ефирна работа.. сума си хора продават протектори, ама никой не знае дали реално вършат работа или не.. затова, за такова нещо може да ти го гарантира единствено доброто име на марката...

Бреееее weasel, че толкова ли скъпо продава Джеймс Широкански тез нещица????? Ами то по-добре да си вземе човек Ю ПИ ЕС и хем ще му пази компютъра от токови удари хем мрежата ще минава през протектор ;)

Бреееее weasel, че толкова ли скъпо продава Джеймс Широкански тез нещица????? Ами то по-добре да си вземе човек  Ю ПИ ЕС и хем ще му пази компютъра от токови удари хем мрежата ще минава през протектор ;)

a koгато токовия удар доиде по лана пак ще си купиш протектор

ups пази от токовите удари от захранването (до колкото знам)

a koгато токовия удар доиде по лана пак ще си купиш протектор

ups пази от токовите удари от захранването (до колкото знам)

Правилно.Ако обърнеш внимание обаче...има едни гнезда RJ45 в задната част на Ю ПИ Ес-а ;) не , че му трябва ЛАН...... а просто си имат вграден протектор :woot

ЕДИТ:

Цената пак е около 30EUR

Май е пропусната една 0, ако си говориме за средна ръка качество.

Power Must UPS 400+ VA, Line interactive 42.00 USD

Power Must UPS 600+ VA ,Line interactive 53.00 USD

???? Брееееее ???? Де я тая "0" НУЛА ????????

ЕДИТ:

KILERINCHO,

За повече инфо обърни внимание на страницата на ВАЛИ ;)

Говорех за поне средна ръка качество UPS, а не за някви low-end машинки. Ама айде няма да споря, че не ми се губи време с глупости. Който иска да си купува яките UPS-и по 50$ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...