JOKe Posted June 5, 2003 Share Posted June 5, 2003 Nali znaete kak super chesto gorat LAN CARDS pri buri s gramotevici pri nezazemeni mreji ? i kak lesno gi hvarlqme i gi smenqme za 5$ ta vaprosa mi e ako imam dyno s vgradena lanka i odari grum kvo sha stane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 6, 2003 Share Posted June 6, 2003 Gori6 ima edin drug variqnt kupuva6 si mrejova karta slaga6 si q a tazi na dynoto q spira6 ot biosa tova e nai razumniq variqnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted June 6, 2003 Author Share Posted June 6, 2003 Gori6 ima edin drug variqnt kupuva6 si mrejova karta slaga6 si q a tazi na dynoto q spira6 ot biosatova e nai razumniq variqnt suxnq oki 10x :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 6, 2003 Share Posted June 6, 2003 има и друг вариант, APC произвеждат такива разни протекторчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted June 6, 2003 Share Posted June 6, 2003 kade mogat da se namerqt i za kakvi $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 6, 2003 Share Posted June 6, 2003 ами продуктите на APC, си ги купувам от NT-CHS, че ми са по-готини офиса им се намира на бул." Лиляна Димитрова" срещу изот сервиз горе-долу, до аптеката там.. има един звънец NTCHS ... те ти отварят автоматично вратата и се качваш малко нагоре и така... струва около 30 лева(ако не се бъркам), а може и 30 евро да бяха.. бая скъпо ми се видя де вярно е, че не са никак ефтини, но пък това "protector" е много ефирна работа.. сума си хора продават протектори, ама никой не знае дали реално вършат работа или не.. затова, за такова нещо може да ти го гарантира единствено доброто име на марката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted June 6, 2003 Author Share Posted June 6, 2003 a tva mnoo skupo we ama oki de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 mi ako lan kartata e vgradena pri burq ima golqma veroqtnost da izgori i danoto,a ako ne e vgradena ima po malka veroqtnos da izgori i danoto.Az taka znam ot spetsialisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 Има вероятност да изгори всичкия ти хардуер..купуваш си един лан протектор и един за ел. мрежата и нямаш грижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 5, 2004 Share Posted July 5, 2004 струва около 30 лева(ако не се бъркам), а може и 30 евро да бяха.. бая скъпо ми се видя де LAN protektorite na APC struvat okolo 50lv. Predi 2 sedmici proveriavah cenata zashtoto se biah zamislil da si kupuvam. Neznam obache tova dali e cena sus ili bez DDS. Ima i bulgarski LAN protektori, koito struvat okolo 30lv, no tova, koeto cuh za tiah ne me obnadezdi mnogo. Az lichno bih predpochel APC, zasluzava si parite, stiga da gi imash BTW, tuk ima oshte neshto po vaprosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 ами продуктите на APC, си ги купувам от NT-CHS, че ми са по-готини офиса им се намира на бул." Лиляна Димитрова" срещу изот сервиз горе-долу, до аптеката там.. има един звънец NTCHS ... те ти отварят автоматично вратата и се качваш малко нагоре и така... струва около 30 лева(ако не се бъркам), а може и 30 евро да бяха.. бая скъпо ми се видя де вярно е, че не са никак ефтини, но пък това "protector" е много ефирна работа.. сума си хора продават протектори, ама никой не знае дали реално вършат работа или не.. затова, за такова нещо може да ти го гарантира единствено доброто име на марката... Бреееее weasel, че толкова ли скъпо продава Джеймс Широкански тез нещица????? Ами то по-добре да си вземе човек Ю ПИ ЕС и хем ще му пази компютъра от токови удари хем мрежата ще минава през протектор Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Бреееее weasel, че толкова ли скъпо продава Джеймс Широкански тез нещица????? Ами то по-добре да си вземе човек Ю ПИ ЕС и хем ще му пази компютъра от токови удари хем мрежата ще минава през протектор a koгато токовия удар доиде по лана пак ще си купиш протектор ups пази от токовите удари от захранването (до колкото знам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 a koгато токовия удар доиде по лана пак ще си купиш протектор ups пази от токовите удари от захранването (до колкото знам) Правилно.Ако обърнеш внимание обаче...има едни гнезда RJ45 в задната част на Ю ПИ Ес-а не , че му трябва ЛАН...... а просто си имат вграден протектор ЕДИТ: Цената пак е около 30EUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Ъъъъъ от де УПС за 30 Евро???? Или си представям колко ще е УПС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Май е пропусната една 0, ако си говориме за средна ръка качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Май е пропусната една 0, ако си говориме за средна ръка качество. Power Must UPS 400+ VA, Line interactive 42.00 USD Power Must UPS 600+ VA ,Line interactive 53.00 USD ???? Брееееее ???? Де я тая "0" НУЛА ???????? ЕДИТ: KILERINCHO, За повече инфо обърни внимание на страницата на ВАЛИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Говорех за поне средна ръка качество UPS, а не за някви low-end машинки. Ама айде няма да споря, че не ми се губи време с глупости. Който иска да си купува яките UPS-и по 50$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
albudala Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 В Адроит UPS APC BK350EI - 118 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.