Jump to content
BulForum.com

Prodavam:PC

Recommended Posts

Понеже не си писал дали се продава и на компоненти.Искам да питам за DVD-то колко пари му искаш.И ако го продаваш по отделно дай повече инфо (имали гаранция,на колко време е,чете ли RW-ta, кабели към него получавам ли, модел, и др.)

Понеже не си писал дали се продава и на компоненти.Искам да питам за DVD-то колко пари му искаш.И ако го продаваш по отделно дай повече инфо (имали гаранция,на колко време е,чете ли RW-ta, кабели към него получавам ли, модел, и др.)

Ami za sega ne se prodava po otdelno. na okolo 3 godinki e,ama imah i CD Lite-on i DVD-to po4ti ne go pipah.ina4e DVD-to nqma garanciq.ako moje da mi obqsni6 malko pove4e za kakvi kabeli stava laf.

Ами първо ми кажи модела на DVD ROM.После искам да знам дали чете пустите CD-RW (аз главно такива ползвам).И питам за кабелите понеже ако го продаваш ми трябва Audio-то да мога да слушам директно от него.Става въпрос за Audio CD-та.Пускам си аз диска и то просвирва.Без този малък, тънак кабел не става работата.Иначе щом е на 3 години.Предполагам и ще сложиш разумна цена.

Ами първо ми кажи модела на DVD ROM.После искам да знам дали чете пустите CD-RW (аз главно такива ползвам).И питам за кабелите понеже ако го продаваш ми трябва Audio-то да мога да слушам директно от него.Става въпрос за Audio CD-та.Пускам си аз диска и то просвирва.Без този малък, тънак кабел не става работата.Иначе щом е на 3 години.Предполагам и ще сложиш разумна цена.

офтопик.. може и без този кабел.. особенно ако си с WinXP,

само трябва да си активираш Digital Audio-то.. да не говорим че Winamp 5.x работи по default със Digital Audio.

Айде кажи ако го продаваш това DVD.Защото искам да го взема.Но понеже вече е старичко поне 50% от цената му трябва да смъкнеш.Чакам отговор.Пиши PM да се разберем...

Поздрави !!!

Не знам дали ти се Продава!

Интересувам се!

Писах ти на ПМ и ICQ,но никакъв отговор!

Мога да взема цялата КОНФИГУРАЦИЯ (само монитора или само Компа)

Всичко зависи от цената.

Дай ми поотделно цени на ПМ или в ICQ.

Офертата ми важи само УТРЕ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...