Jump to content
BulForum.com

продавам CANON A300 + 256MB Card

Recommended Posts

Продавам:

Canon A300 PreView

Мегапиксели: 3.2 Megapixel

LCD: 1.5 inch amorphous silicon TFT color LCD

Zoom: 5.1x digital zoom

Тегло: 175g (само фотоапарата)

Формати: за снимки 2048 x 1536, 1600 x 1200, 1024 x 768, 640 x 480 pх

за видео 640 х 480 , 320 х 240 , 160 х 120

+ DaneElec 256MB CompactFlash I ( Lifetime Warranty)

(това ми е втората такава карта, с нея се правят около 400 снимки на максимално качество на 1024х768 , това е карта с достатъчно място да се правят доста снимки, без да трябва да я чистиш често)

Фотоапарата e na 5 месеца ( в отлични състояние ) и го продавам, зашото си взех модела на CANON с оптичен zoom - Canon A75 ( 580лв е в момента) + 256MB Sandisк CF Card (150лв) , честно казано оптиката е една и съща , разликата е в оптичния zoom , който не е болка за умиране, и някой друг Mode .

Според мен това е най добрата марка, защото качеството на снимките и интерфейса са най-добри от другите фотоапарати , има много настройки , който липсват при някой други марки фотоапарати.

Пакета включен в цената съдържа:

1. Canon А300

2. DaneElec 256MB Compact Flash Card I

3. Упътване на фотоапарата ( на английски)

4. USB кабел за свързване с компютър

Цената е 400лв. ( поотделно не се предлагат картата и фотоапарата )

Updated: 320лв

Ако някой се интересува сериозно от фотоапарата и иска да го види, да ми пише на petko_kamburov@abv.bg , или да пише тук във форума

Аз бих казал, че CompactFlash картата също си е на далавера. Все пак, да купиш нещо за 150лв, което струва 45лв с ДДС-то, си е направо удар по кьоравото. Обаче ще си премълча, защото мога да си навлека гнева на някой модератор. И не само!

В момента търся фотоапарт за брат ми и се интересувам, но трябва да е наистина нещо на старо! Иначе, магазините ги знаем къде са.

" честно казано оптиката е една и съща , разликата е в оптичния zoom , който не е болка за умиране, и някой друг Mode . "

da be govori gi na baba mi,sega sled kato ima6 aparat sas optical zoom druga pesen 6te zapee6.

interesuvam se ot aparata no na dosta po niska tzena :rolleyes:

P.S.

ops,izvinqvam se ,ne vidqh 4e ima ka4ena snimkaa. sled kato vidqh snimkata koqto si ka4il :wir men ne me broi,sory,uspeh :)

извинявайте, че не бях видял цените как вървят в момента по магазините:

картата нова от Технополис е 120лв с ддс

а фотоапарата онзи ден го видях в София за 360лв ( и тук трябва да е толкова)

---------------------

затова офертата пада на 320лв ( за фотоапарата + картата)

и подлежи на обсъждане

пич ся да не си мислиш че говоря глупости виж тук сам колко пари ти струва картата. Тея от Технополис много лъжат :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...