sohm Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 В момента съм принуден да ползвам Outlook -a, но ми се ще да му измисля някаква годна алтернатива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 В момента съм принуден да ползвам Outlook -a, но ми се ще да му измисля някаква годна алтернатива. <{POST_SNAPBACK}> Дълги години използвах Outlook Express, и честно казано досега не съм се заразявал с нищо, може би понеже съм бил прекалено предпазлив, доста често отварям сорса преди да отворя майла и т.н. От месец някъде използвам безплатния клиент Mozilla Thunderbird. Повярвай ми, това е най-добрата алтернатива на Outlook Express, на която някога съм попадал и вече безотказно съм с нея. А съм пробвал всички по-известни и неизвестни клиенти. Т.е. с Thunderbird няма да чувстваш липсата на OE, има си почти всичко което има и в OE. Разбира се инсталирал съм си 4-5 екстенжъна от сайта на Thunderbird и така всичко е ОК. Thunderbird official website Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefankm Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Най доброто което ползвам от години вече се казва Poco Mail 3.0 Има всичко което може да се иска от един клиент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 The Bat ....според мен най-добрия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 mail.yahoo.com <{POST_SNAPBACK}> i az taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Аз карам със старомодния абв.бг - достатъчен ми е, а освн това сега инбокса ти е 10Мб. /едит: нали за това питате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Outlook 2003 норамлно и за Gmail изпозвам на Гугъла програмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Kmail Link to comment Share on other sites More sharing options...
chavd Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Аз също съм с Mozzila ThunderBird. Програмката е много добра. Ползвам я вече от няколко месеца и съм страшно доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 The Bat ....според мен най-добрия. <{POST_SNAPBACK}> Присъединявам се към тебе :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 IncreadiMail..... za men tva e nai dobrata mno e qka Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Outlook 2003 норамлно и за Gmail изпозвам на Гугъла програмата <{POST_SNAPBACK}> с какво е по-добър Outlook 2003 от Outlook Express 6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Аз си карам по стария начин. www.mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Аз си карам по стария начин.www.mail.bg <{POST_SNAPBACK}> Айде сега да изброим всички WEB пощи, а? Човекът пита за mail client! Иначе Incredi Mail също е много добра програма, обаче губи по точки пред The Bat, защото е доста по-тежка. Освен това имах и друг проблем - в началото се сработваше отлично с пощата ми, но след няколко месеца не можех да изпращам вече ниакакви писма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Дълги години използвах Outlook Express, и честно казано досега не съм се заразявал с нищо, може би понеже съм бил прекалено предпазлив, доста често отварям сорса преди да отворя майла и т.н.От месец някъде използвам безплатния клиент Mozilla Thunderbird. Повярвай ми, това е най-добрата алтернатива на Outlook Express, на която някога съм попадал и вече безотказно съм с нея. А съм пробвал всички по-известни и неизвестни клиенти. Т.е. с Thunderbird няма да чувстваш липсата на OE, има си почти всичко което има и в OE. Разбира се инсталирал съм си 4-5 екстенжъна от сайта на Thunderbird и така всичко е ОК. Аз като любител на новите неща, като чух за Mozilla Thunderbird, веданго си го сложих и взех отначало да му се кефя на дизайна, но като взех да се мъча да го настройвам както съм си направил The Bat, и умря Марко Изтрих го и си се върнах отново на незаменимия до момента The Bat Не е безплатен, но си има crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Аз като любител на новите неща, като чух за Mozilla Thunderbird, веданго си го сложих и взех отначало да му се кефя на дизайна, но като взех да се мъча да го настройвам както съм си направил The Bat, и умря Марко Изтрих го и си се върнах отново на незаменимия до момента The Bat Не е безплатен, но си има crack <{POST_SNAPBACK}> Да, ти отдавна си голям фен на Прилепа, аз пък не мога да я понасям тази програма. Всичко опира до вкус, аз затова и много дълго време стоях на OE, защото досега не съм видял програма с толкова възможности и с толкова ефективен и добър интерфейс. Thunderbird максимално се доближава до нея и като интерфейс и като възможности, а след като си я настроих докрай, оставам с нея. ЕДИТ: Егати и Прилепската програма , пробвах The Bat! , кракната, имам 7 акаунта в нея и за някои от тях ми трие майлите от сървъра без да ми ги изтегли и ги губя безвъзвратно , също и командата Re-Send на съобщение понякога работи, понякога не. Е..л съм я, махам я, докато не се появи версия със сериен номер, може да е от крак-а, оставам си с Thunderbird, аре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Та реших да споделя малко опит с Mozilla Thunderbird. Става въпрос за известяването когато имам нова поща. По принцип Тъндърбърда ми стои в трея целодневно, и сам проверява за поща. Проблемът е там, че вградената функция за известяване като се получи поща (нова икона в трея) още отначало не работеше консистентно (ако проверя за поща ръчно, след това спираше да известява при автоматичните проверки), и впоследствие спря изобщо да известява. Случваше се да получа поща наобяд а чак вечерта да се сетя да погледна програмата за да видя тази поща. Та ако и други използват Thunderbird и имат този проблем, ето моето решение. Има един екстеншън Yet Another Mail Biff, който освен, че променя мерната единица за честота на проверка за поща от минути в секунди, има възможност да стартира програма, като подава като параметри subject, сендер, размер и т.н. на мейлите. Написах малка програмка, която показва мигаща иконка в трея, и същевременно balloon-че, и при това този метод винаги работи, при положение, че екстеншъна работи. При мен вече не е изпуснало нито една получена поща. Програмката следи и при активиране на Inbox на Тъндърбърд, тя излиза (и си маха иконата от трея). При цъкане с мишката върху тази мигаща икона, дори и Тъндърбърд да не е активен, програмката пак излиза. Който иска да пробва, може да си инсталира екстеншъна, и да си сложи моята програмка, от тук . P.S. Може и да има специален екстеншън, който да нотифицира за нова поща, но поне аз не открих такъв. Ако съществува такъв, нека някой каже. Но при наличие на интерес, мога да допълня програмката с нови екстри и начини за нотификация Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Гласувам за Thunderbird/Mozilla Mail. Основното предимство е че е кросплатформен (т.е. взимаш си директорията под мишница и кеф ти линукс, кеф ти Windows , кеф ти MacOS). Освен това Mozilla е единствения mail клиент който дава SSL сертификат при връзка с SMTP сървър през SSL (супер удобно за правилна настройка на security-то на SMTP сървъра). Пък и май е единствения клиент който има самообучаващ се spam филтър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Още един глас за Mozilla Thunderbird! Много интуитивна за работа и с много възможности. Успях да си импортна без загуби и без никога да съм работил с нея, целия адрес бук от уеб базирания ми yahoo.mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Глас за яхуу.ком Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 само абв.бг Ако е нужно за някаква регистрация на нещо, което изисква чужд мейл използвам яхоо Иначе само АБВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 abv.bg i mail.yahoo.com използвам най- често но иначе и оутлок също и сам доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 abv.bg Безупречен , красив , лесен mail клиентs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.