Erin Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 O4akvam vashite predlojenij , tyrsj sistema za dom. kino za pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Аз си взех на 5.1 на TCM. Имат 3 модела, но мисля, че само 1 е с вграден процесор. За парите си (110 лв цена на едро, из града са повече и не винаги са с пълна окомплектовка!) си е направо супер. Със собствен долби процесор, цифрови и аналогови входове (нямат аналогово 5.1!), дистанционно, стойки за колоните, кабели и пр. Мисля че няма конкуренция. Освен всичко друго, съм и музикален манияк, така че, щом не го обявих веднага за боклук, значи е доста прилично. Не се сдържах да му отворя колонките за да им сложа по една пищялка с филтър, щото вътре имаше някакви шитс, с неустановени функции -още общо 10 лв вложение! Сега вече звукът граничи с перфектния. Не са зверски мощни, но за кино са си супер. По принцип всички подобни системи имат проблем при слушането на музика -не им е там силата и не звучат като на истински колони, но за филми вършат работа. Препоръчвам ги на когото му трябва нещо такова. Струват си парите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 /офф Аз пък ще ти препоръчам да си земеш едни Луксеони за 200 лв.Много съм доволен от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 /оффАз пък ще ти препоръчам да си земеш едни Луксеони за 200 лв.Много съм доволен от тях. <{POST_SNAPBACK}> И аз за такива се бях наточил, щото наистина са добри, ама като видях, че за половината пари има по-добри, къде ми е далаверата? Луксеоните (евтините) нямат дистанционни, нямат цифров вход и са с 3 независими стереоусилветеля, които се балансират ръчно и поотделно. Ако искаш да увеличиш малко звука -вдигаш и трите копчета и пак балансираш Освен това нямат вграден декодер и не можеш директно да им вържеш домашно DVD, което няма 5.1 изходи. И, вместо 1 кабел, трябва да прекарваш 3 двойни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 /оффАз пък ще ти препоръчам да си земеш едни Луксеони за 200 лв.Много съм доволен от тях. <{POST_SNAPBACK}> Koi to4no model e tova , zashtoto ne vyrvi da otida v magazina i da iskam kolonki za 200 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 в ЖАР (Арт текнолъджи) на ул. Кладстоун има Luxeon W5.1H като моите в сигнатурата. много съм доволент от тях май са точно 200 лв. или 210, не помня точно. баса като удари и бащата си мисли че някой мести мебели на горния етаж идеални според мен за парите си. баса криви като е на макс ама то макс е .. ехеее ... на 40% (горе-долу) почва да ми се тресе бюрото а то е доста голямо и солидно ПС: бащата се ми вика че ще ми ги фърли в казана че много мрази "тва дето думка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 в ЖАР (Арт текнолъджи) на ул. Кладстоун има Luxeon W5.1H като моите в сигнатурата. много съм доволент от тях май са точно 200 лв. или 210, не помня точно. баса като удари и бащата си мисли че някой мести мебели на горния етаж идеални според мен за парите си. баса криви като е на макс ама то макс е .. ехеее ... на 40% (горе-долу) почва да ми се тресе бюрото а то е доста голямо и солидно ПС: бащата се ми вика че ще ми ги фърли в казана че много мрази "тва дето думка" <{POST_SNAPBACK}> a taka kaji im malko posle takiva bili onakiva bili .... Koi to4no model e tova , zashtoto ne vyrvi da otida v magazina i da iskam kolonki za 200 lv. Dea znam moite sa nqkfi Home Theatere ama qko drunchat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 имам Luxeon V998H - едва те са що годе прилични и с дистанционно (което е леко лайняно, но е поне дистанционно) щото да няма луди да си слагате касата на масата... но съм ги взел за 188$ (скоро) до колкото си спомням... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.