sk8er Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Е аре кажете най-накрая как да се оправи тва с оръжието!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little_Monk Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Are puskaite servera da ne hvarchat glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Е аре кажете най-накрая как да се оправи тва с оръжието!!! Пробвай с това: cl_vwep 1 Да, наистина, тоя сървър, ще го пуснат ли някога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Айде, че и аз нямам търпение :Ю Let the pwnage begin Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Пробвай с това:cl_vwep 1 Да, наистина, тоя сървър, ще го пуснат ли някога? Тц и така не става. И кво сички са дъхате и са мислите за много добри, ще ви видя колко струвате кат пуснат сървара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Тогава пробвай с fov 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Сопкойно бе,сървър че ще има-даже доколкото говорихще има 2 вие ся spox Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Тогава пробвай с fov 90. 10х точно така стана Ся е далеч по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 zaigrai se sas fov-a moje da ti e po zaribeno sas fov razli4en ot 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Така ми се играе с повечко хора.. Ние цъкаме с няколко човека от моя клас , но искам повече конкуренция Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Е, като пуснат сървъра ще имаш повечко хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 В онзи линк кадето дадох за сървъра можете да давате предложения за карти и други екстри Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 @stefan - нали това е идеята А иначе за карти...никога не съм бил фен на картите на куейк(освен The Edge естествено - това е Картата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 @stefan - нали това е идеята А иначе за карти...никога не съм бил фен на картите на куейк(освен The Edge естествено - това е Картата) Няма друга като тая карта. Предлагам ако има 2 сървара, единият да е само на тази карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 То аз като се замисля друго не съм и играл освен the edge Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Преглеждал съм ги повечето , но основните (не създадените от други хора) са ужасяващо скучни , но и аз подкрепям идеята да има един сървър само на "ръба" , а другия..евентуално да се сменят нивата , както е направено при CS пп.Ако искате , докато направят сървър да се събираме навитаците за куейк за някой ирц канал и там да се оговаряме , кой да прави сървър и тн. примерно канал в unibg мрежата #q2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Аре влизайте в #q2 да се разбираме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Аз в момента съм направил сървър ама никой не вкиза. За това по-добре някой друг да направи пък останалите ще влезнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Трудно щом не ти знаем IP-то..Иначе аз, chistacha ,yorikkk и sk8er направихме вече една игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Би ли ми обяснил как да влезна във вашия сървър, защото на мен не ми показва какъвто и да е сървър и не мога да играя с никого. айде кажете ip-то на сървъра, че много ми се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 GodSmacker АзрУд запри са малко и дай и на другите фрагове :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Би ли ми обяснил как да влезна във вашия сървър, защото на мен не ми показва какъвто и да е сървър и не мога да играя с никого. айде кажете ip-то на сървъра, че много ми се играе @archangel влез в канал #q2 в мИРЦ и там ще се разберем!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 GodSmacker АзрУд запри са малко и дай и на другите фрагове :D Е айде,айде постоянно ме преследваше на няколко фрага зад мен Между другото айде да направим още 1на игра към 8 ..влез в ирц после ако искаш edit : в момента има сървър на 212.104.117.44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 аре бре хора... толкова народ се точеше, пък засега повече от 5-6 човека не можем да съберем... иначе става касапницата...в която доминира Runner засега... влизайте в #q2 и се включвайте... btw:може и да играем на по-стари игри като Revolt, Tank Racer...и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 И аз щях да се включа ама няма сийдъри в дата.бг, а локалния пак нещо го няма...някой ако иска да ми го шерне утре в дц++ няма да му се разсърдя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.