VeSo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Бе не е лошо да напарвим и едни сървър на Quake 3. Там също става яко пуцане Да и тва е яко, тряя да си искаме сървари за куейк 2 и 3 арена На 2ката супер яко меле става Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Айде аз свалих играта и ако има навити направо казвайте и да почваме . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 DAITE DA SI ISKAME SERVER Za quake2 ili 3 Sha eee SUPER MNOGO ZARIBIAVKA AZ SUM MNOGO ZA SERVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Ние с батко ви Runner едно време много я играехме тая игра, той малко ме биеше, ама карай Дайте да си издействаме наистина един сървър, това си е класика... Големи времена бяха и шоуто беше пълно. Такива емоции не съм изпитвал от тогава... Почнах да ставам сантиментален. Бе не е лошо да напарвим и едни сървър на Quake 3. Там също става яко пуцане То имаше преди на 3ката, ама не се играеше. Иначе аз съм с две ръце за Quake2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Аха, страхотно беше едно време После като излезна тройката бях много разочарован, защото изобщо не беше това, което трябваше да бъде. Някой пуснал ли е тема в play.evrocom.net, че искаме сървър ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Quake II или III за мене няма значение..и аз като бях по мальк се омазвьхме на тия...Искам и ся че пак се зарибих ама не виждам сарвар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Някой пуснал ли е тема в play.evrocom.net, че искаме сървър ? Ей ся пуснах един рекуест там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Ей ся пуснах един рекуест там. Никой няма да направи нищо по въпроса там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 да знаете от къде може да се свали пълна версия на играта...? например, като тази, в която има дори ботове, но няма сийд за съжеление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 да знаете от къде може да се свали пълна версия на играта...?например, като тази, в която има дори ботове, но няма сийд за съжеление... От gamez.com.tw аз от там си свалих 3.20 версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 От gamez.com.tw аз от там си свалих 3.20 версията версията там е РИП, а на мен ми трябва пълната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 версията там е РИП, а на мен ми трябва пълната... Е, че на тая кво и има като е рип, аз съм невежа и незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Е, че на тая кво и има като е рип, аз съм невежа и незнам. липсват клипчета и част от саундтрак-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Аз я имам цялата,дърпала съм я от един друг warez на друга фирма нета беше quake 2 server_RuLzzzzzzzz скоро ще има каде да ви пукам на тази игрица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Аз я имам цялата,дърпала съм я от един друг warez на друга фирма нета беше quake 2 server_RuLzzzzzzzz скоро ще има каде да ви пукам на тази игрица само ми ела... а докато направят сървър явно ще се загрява с ботове... не че са някакво предизвикателство, ама става, колкото да не е без хич... Edit: Може ли някой да ми каже как да направя така, че да ми се вижда оръжието, щото като играя куейка и се вижда само мерника без никакво оръжие номера с Right Handed не става...пък без оръжие е леко странно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Дано пуснат скоро , че ми се играе супер много , уникална игрица .the edge рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Айде бе Таничка, какво направи с тоя сървър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 spox,imai tyrpeni(ama posle da ne rewete 4e sym mnogo dobra i samo wi biq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 uf kajete ot kade da go drupna i az quake 2.. the edge oshte go pomnq maina da poigraq i az v vu server4eto s railgun4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 uf kajete ot kade da go drupna i az quake 2.. the edge oshte go pomnq maina da poigraq i az v vu server4eto s railgun4e от тук с мод за по-добра графика... или от тайван-а...но там е по-орязан... ако искаш ботове свиркай.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Pusnah recuests w ggbit.info dano da pusnat edno Quake server4e ako ne-My machine trqbwa da polzwam ЕДИТ:ЩЕ ИМА СЪРВЪР НА Quake 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Хора,кво стана със сървърчето?? А и кажете как да оправим това с оръжието?! С Right Handed не става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Прочети това! цялата темa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 oXXAAAAAAAAA Samo da go napraat quakee i sha se razmajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pak Nali niama samo za ggbit da ee che sha e Posrano..Ne che az ne sum de .... Ama Pone Evrokomci i Te da mogat Da stanee Iakooo Pucalvanee........ Sha seee RAzcepiiimm mnogoooooooo P.S sazjaliavam ama sam se naduxal mnogo da igraia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Прочети това! цялата темa Тва е ггбитски сървър предимно за ггбитци ако в сървъра има много еврокомци ще има...ауттт(базикам се де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.