basten Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Joke neka da ne se karame, no CS se igrae vse oshte nai-mnogo v sveta...a i igrata e na 4-5 godini...ne znam za kvi 2 godini mi govorish izobshto...lqtoto 99 si spomnqm kak za sefte sednah da q pucam...pravi si sam smetka...i kazah Diablo 1 ne 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Joke nqmam predvid textrurizaciq i detailnost :]]] Prosto q1 i q2 bqha nai kafiavite igri koito sam igral nqkoga ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 q2.bnc.bg е сървъра.Ако има зарибено куейкари да идват http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Quake.2.RiP/ тук съм качил ъпдейтната куейк2-ка с карти, скинове и тем подобни.Аре ако някой му се джъга още да пише ПМ и да поиграем. П.С. Runner теб най-много те чакам-имам спомени едно време от сървърите в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 JOKe каквото и да кажеш по въпроса .. CS се е играла и се играе мнооого повече от q2 все пак и аз помня 99 когато седнах да я играя за 1 път .. в Force-a(Хелиос) бета 6.1 ли кво беше ще излъжа .. от тогава до днес си я цъкам като ми дотъпей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Олее, Q2 е най-великата мултиплейър игра бе... Как ще ми сравняваш бози като CS с Q2?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 q2 e vlika ama q3 e po velika cs....sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 moje li nqkoi da mi kaje samo kade da napisha IP-to na servera...gledah,struvah i nishto... az li sum kiorav ili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 а защо куейк2, като има куейк3 какво ще кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Да тва е малко глупаво .тройката е по-добра от двойката.Играйте Куейк 3.Няма смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Quake 2 е класика...затова... едно време окупирвахме залата по цели дни да цъкаме deathmatch на The Edge... златни времена бяха...златни... тройката няма и половината чар на двойката... жалко че няма с кой да проверя дали съм толкова добър, както преди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Да,може да е клсика и да велика игра според някой,но все пак преди 8 години излезе( 1997г. излезе,ако не се лъжа)а 8 години са малко множко.Така че аз ви препоръчвам Куейк 3.На мен лично ми харесва повече тройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Да,може да е клсика и да велика игра според някой,но все пак преди 8 години излезе( 1997г. излезе,ако не се лъжа)а 8 години са малко множко.Така че аз ви препоръчвам Куейк 3.На мен лично ми харесва повече тройката. <{POST_SNAPBACK}> е всеки си има право на мнение... но все пак какво като е на 8 години...графиката и е прилична...геймплея за мултиплеър е идеален... както и да е...който иска да играе двойката, който иска тройката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Фен съм и на двете игри, разбира се, но Quake 2 вече не играя.. по дървени са движенията, и определено не чак толкова плавни както при Q3. Да не говорим че вече съм свикнал със по-бързите ракети... Както и да е - ако на някой му се играе Quake 3 (пък и Quake 2 макар) да не се срамува а да се свърже веднага с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Не знам за вас, но ние редовно си джиткаме Quake2. Към 6-7-8 човека сме . Evrocom rules. Бтв, леко сме си го поразкрасили тоя куейк. Ето ви шотче: http://antz.hit.bg/q2e_shot0002.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Не знам за вас, но ние редовно си джиткаме Quake2. Към 6-7-8 човека сме . Evrocom rules. Бтв, леко сме си го поразкрасили тоя куейк. Ето ви шотче: http://antz.hit.bg/q2e_shot0002.jpg <{POST_SNAPBACK}> браво...добре сте го направили...защо не го качите някъде да е достъпен за повече хора... и последно...нови членове приемате ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Аз го бях качил в play.ek.net ама нещо са го изтрили. Иначе ето линк: http://free.data.bg/quakeworld/Quake2/Evolved/q2e.7z. Сори, че е в дата.бг, но просто нямаше къде другаде. Отваря се с Winrar и се екстрактва в папката на quake. После пускате OpelAL.exe(иначе няма да имте звук) и вместо quake2.exe стартирате q2e.exe Edit: btw, ако сте адски фенове на Quake2, просто няма как да не гледате Polish Frag Frestival 1 и 2. Можете да ги намерите на http://store2.data.bg/quakeworld/Quake2/movies/. Мога да ги гледам 100 пъти 1 след друг и няма да ми омръзнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Може ли някой да ми каже как да направя така, че да ми се вижда оръжието, щото като играя куейка и се вижда само мерника без никакво оръжие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Az sym golqma fenk na Quake 2 RulZzzzzzzz,traite sq mislq da pusna quake 2 syrvyr koito 6te ba4ka po-stoqno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Може ли някой да ми каже как да направя така, че да ми се вижда оръжието, щото като играя куейка и се вижда само мерника без никакво оръжие Отиваш в Multiplayer и избираш оръжието да ти е Right handed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Samo DA OTBELEJA che quake2 E Igra Klasika i ako se naprai niakoi evrokomski server za q2 Sha ee SUperr luda pucalska istoriaa ...AKo Ima mnogo Xoda da Pochvame da mrunkame na furiozo Da pusne edin Server Sha e zaribiavka goliama ...Niama znachenie kolko e stara..>Az sam siguren che shte ima xora koito shte e igraiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Ми ние са събираме няколко човека и си пуцаме в мулти Не става така като сменя ръката на дясно други предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Ние с батко ви Runner едно време много я играехме тая игра, той малко ме биеше, ама карай Дайте да си издействаме наистина един сървър, това си е класика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Тва нещо върви ли на ХР ?!? Щото ако върви съм с 2 ръце за сървър на сякакъв Quake Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Върви на ХР естествено, аз си спомням, че 2-3 клас супер мноу са зарибявахме да я играйм тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Бе не е лошо да напарвим и едни сървър на Quake 3. Там също става яко пуцане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.