firmajiq Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Лаптопът е Medion(TCM Edition), единственото, което открих за него в нета е това:, затова му изписвам параметрите: Процесор AMD XP1800+ Mobile 35W RAM 384МВ(256V128) РС133 Video - S3 Graphics 32MB Shared HDD 40 GB FDD Combo CD-RW/DVD Екран 14.1" Портове: Paralel, Serial,15 pin VGA, 2xUSB, IEEE1394, PS2, IRda, Sound, Lan, 2xPCMCIA, Mic&Spk, DockStation, TouchPad+Scroll, зарядно, чисто нова батерия. Лаптопите са чисто нови(внос от Германия), в кашон, даже и батериите не са им зареждани никога, фолиото на екрана си стои. На цвят са сребрист металик+черно. Гаранция - 6 месеца. Цена - 1299 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 Комбинирана оферта: Лаптопа + >>> този <<< скенер - 1350 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Процедурно питане относно UP и ГОРЕ: значи ако темата ми е станала на една седмица, но не е постигнала целта си, мога ли да направя нещо? Веднъж пуснах темата за втори път след месец и половина !!! и модераторите веднага ми направиха забележка. Какво излиза - не мога да пусна втори път същата тема, не мога след седмица или две да up-на, какво мога да направя? Изводът е ясен - за да не съм в противоречие с новата политика - обявявам нова цена на комплекта 1349 ЛВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Ще се сетиш.Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 коментар по цената евентуално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Moje li da se vzeme na lizing. Seriozen kupuvach sum no parite mi idvat malko mnojko v broi. Ako moje mi pishi PM za da se razberem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 коментар по цената евентуално? Като гледаш как пада цената с 1 лев на седмица, изчакай докато стигне твоята цена Moje li da se vzeme na lizing.Seriozen kupuvach sum no parite mi idvat malko mnojko v broi. Ako moje mi pishi PM za da se razberem. За можене, може, ама тогава трябва и ДДС отгоре, и лихви - работя с ЦКБ, трябва и те да те одобрят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 Замина за София , чакам паричките... ако случайно пропадне сделката, ще пиша отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.