Jump to content
BulForum.com

Търся една игра, но не и знам името :(

MyOwnSummer

Recommended Posts

Вероятно най-популярната из пловдивските зали игра от тоя тип беше Carrier Airwing. Ето и картинки:

cawing021au.gifcawi00053vx.pngwcarrierairwing3au.png

Ако не е тя - имам всички игри за Mame, има ги по жанрове, ще проверя Horizontal Shooter-ите и ще я намерим. Знам колко е важно да се намери ТОЧНО тая дето човек е я играл едно време, и аз съм така :)

Вероятно най-популярната из пловдивските зали игра от тоя тип беше Carrier Airwing. Ето и картинки:

cawing021au.gifcawi00053vx.pngwcarrierairwing3au.png

Ако не е тя - имам всички игри за Mame, има ги по жанрове, ще проверя Horizontal Shooter-ите и ще я намерим. Знам колко е важно да се намери ТОЧНО тая дето човек е я играл едно време, и аз съм така :)

dai link ot kadeto da si q isteglq ili ako q ima6 na kompa mi pi6i PM ta da ti kaja e-maila mi.

P.S. Iskam link 6toto search-a na warez-a mi sa e precakal ne6to i ne moga da vlezna.

P.S.2 Igrata e qka i s odovolstvie bix q razcakal pak ama v taq det az ti prikazvam samolet4eto se gleda ot gore ama karai i taq e qka :)

da fe maina ba6 taq e SUPER.smo 4e dai link ot kadeto da si q isteglq 4e na men search-a v warez-a ne6to mi e precakan.a pak ako q ima6 na kompa mi prati PM da ti kaja e-mail-a mi ta da mi q prati6

Като заговорихте за игрите в ДНА-то да ви питам и аз за една - на4и играта е 3D подобна на street fighter.В залата беше вдясно от двата стреета .Спомням си че в играта я имаше Sakura(тази от sf) и ощe няква почти идентична на нея, не съм сигурен много но май и акума или Ryu го имаше и се играеше с по 2ма човека(и за това не съм много сигурен) ... много зарибена игра дано някой се сети ... дори и да е от местонахождението в залата :P :) :sayjin

Аз в ДНА почти не съм ходил, но единственото нещо, което е 3D и има хора от Street Fighter в него, за което се сещам е Street Fighter Ex.

imagedeliver12php4ia.jpgimagedeliverphp3pf.jpg

wstreetfighterex27wn.jpgwstreetfighterex2plus8tf.jpg

Играта е във версии SF EX, SF EX Plus, SF EX 2 и SF EX 2 Plus.

• 4 months later...
имаше един рицар с бая голям меч (всички начинаещи играеха с него)

името му май беше servantes, имаше и една полицайка с тонфи , май на име tакi,един варварин с брадва...но да ме убиеш, не се сещам за името на играта

Това в ДНА-то не беше ли Soul Calibur 1 бе? Или аз се бъркам?

Ахммм, ако още не сте намерили името на играта - Soul Edge,а версията за PS1 беше Soul Blade (така и не открих разлика между двете освен името?!?); и тя май че е играта, на която Soul Calibour e 2 :bgrin: Аз й бях голям фен на тая игра, а мисля, че я имаше и на wareza едно време и аз си я изтеглих :confused Даже май че я имам и на някой диск, iso за Playstation емулатор

Някой може ли да ми даде работещ линк с играта Carrier Airwing и ако може да ми обясни как да си я сложа на Маме-а :confused

Влизаш в DC++ хъба на Евроком, пишеш в search-а "CAWING.ZIP"

Сваляш го, после слагаш същия тоя файл в директорията си "\Mame\roms"

После пускаш Mame и правиш от менютата - File -> Audit All, изчакваш да се изджурка, после от дървовидното меню вдясно избираш Available, за да ти покаже само игрите, които имаш на ромове. Като цъкнеш Available, някъде в основния списък вдясно ще ти се появи и Carrier Airwinga.

Айде, жив и здрав и да гласувате за мен за модератор на Games форума :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...