Curunir Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Вероятно най-популярната из пловдивските зали игра от тоя тип беше Carrier Airwing. Ето и картинки: Ако не е тя - имам всички игри за Mame, има ги по жанрове, ще проверя Horizontal Shooter-ите и ще я намерим. Знам колко е важно да се намери ТОЧНО тая дето човек е я играл едно време, и аз съм така Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Вероятно най-популярната из пловдивските зали игра от тоя тип беше Carrier Airwing. Ето и картинки: Ако не е тя - имам всички игри за Mame, има ги по жанрове, ще проверя Horizontal Shooter-ите и ще я намерим. Знам колко е важно да се намери ТОЧНО тая дето човек е я играл едно време, и аз съм така <{POST_SNAPBACK}> dai link ot kadeto da si q isteglq ili ako q ima6 na kompa mi pi6i PM ta da ti kaja e-maila mi. P.S. Iskam link 6toto search-a na warez-a mi sa e precakal ne6to i ne moga da vlezna. P.S.2 Igrata e qka i s odovolstvie bix q razcakal pak ama v taq det az ti prikazvam samolet4eto se gleda ot gore ama karai i taq e qka da fe maina ba6 taq e SUPER.smo 4e dai link ot kadeto da si q isteglq 4e na men search-a v warez-a ne6to mi e precakan.a pak ako q ima6 na kompa mi prati PM da ti kaja e-mail-a mi ta da mi q prati6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 http://warez.ru:8084/gamez/*Console/Mame/CAWING.ZIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 ei tva e iztinata nqma HL2 nqma Star Wars nqma Batle for Middle Earth. 100 000 000 000 000 000x Curunir Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Като заговорихте за игрите в ДНА-то да ви питам и аз за една - на4и играта е 3D подобна на street fighter.В залата беше вдясно от двата стреета .Спомням си че в играта я имаше Sakura(тази от sf) и ощe няква почти идентична на нея, не съм сигурен много но май и акума или Ryu го имаше и се играеше с по 2ма човека(и за това не съм много сигурен) ... много зарибена игра дано някой се сети ... дори и да е от местонахождението в залата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Аз в ДНА почти не съм ходил, но единственото нещо, което е 3D и има хора от Street Fighter в него, за което се сещам е Street Fighter Ex. Играта е във версии SF EX, SF EX Plus, SF EX 2 и SF EX 2 Plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Curunir може ли да ми дадеш линк за тази 3D Street Fighter Ex. Най-добрата версия която имаш. Ако може и емулатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Щом ти е харесала, пробвай Dungeons and Dragons - Tower of Doom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izrod4eto_pld Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Някой Moжели да ми каже от каде мога да си истегля Мame 32 че немога да я намеря никаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 имаше един рицар с бая голям меч (всички начинаещи играеха с него) името му май беше servantes, имаше и една полицайка с тонфи , май на име tакi,един варварин с брадва...но да ме убиеш, не се сещам за името на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGLYAR Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Това в ДНА-то не беше ли Soul Calibur 1 бе? Или аз се бъркам? <{POST_SNAPBACK}> Ахммм, ако още не сте намерили името на играта - Soul Edge,а версията за PS1 беше Soul Blade (така и не открих разлика между двете освен името?!?); и тя май че е играта, на която Soul Calibour e 2 Аз й бях голям фен на тая игра, а мисля, че я имаше и на wareza едно време и аз си я изтеглих Даже май че я имам и на някой диск, iso за Playstation емулатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Някой може ли да ми даде работещ линк с играта Carrier Airwing и ако може да ми обясни как да си я сложа на Маме-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Влизаш в DC++ хъба на Евроком, пишеш в search-а "CAWING.ZIP" Сваляш го, после слагаш същия тоя файл в директорията си "\Mame\roms" После пускаш Mame и правиш от менютата - File -> Audit All, изчакваш да се изджурка, после от дървовидното меню вдясно избираш Available, за да ти покаже само игрите, които имаш на ромове. Като цъкнеш Available, някъде в основния списък вдясно ще ти се появи и Carrier Airwinga. Айде, жив и здрав и да гласувате за мен за модератор на Games форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.