MyOwnSummer Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Здравейте, търся една игра на която много се кефих преди доста време .Играех я в клубът, който се намираше отстрани на ДНА-то.Подобна е на Street Fiter,но беше 3D и боят беше с мечове.Мисля, че е играта е на PS I/II , защото графиката беше доста различна от обикновенните игри. Играеше се със шест бутона , имаше доста герои (10-12 ) имаше един рицар с бая голям меч (всички начинаещи играеха с него) имаше един Rioko ... Edge .... само тия съм запомнил. Героите бяха някви татива като този дето съм го дал на снимката. Др. др. ами накрая имаше 2ма героя, с които трябваше да се "тупаш"(с тях неможеше да се играе)! Единият беше някво същество с крила др. вече не си го спомням ама беше най-труден от всички. Можеха са се правят някви "спешали", с които източваш 70-80% от кръвта на противника. играта беше лудница. Много ще съм благодарен ако някой ми каже името на играта и откъде може да се изтегли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 името на играта не мога да ти кажа, но мога да ти кажа че е за Impact емулатор. потърси такива игри и можеш да я намериш. те не са много и всичките са с бой. иначе май се сещам за коя игра говориш. те не бяха всичките с мечове.. имаше с брадви с копия с всякви работи, но всеки имаше оръжие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 името на играта не мога да ти кажа, но мога да ти кажа че е за Impact емулатор. потърси такива игри и можеш да я намериш. те не са много и всичките са с бой. иначе май се сещам за коя игра говориш. те не бяха всичките с мечове.. имаше с брадви с копия с всякви работи, но всеки имаше оръжие. <{POST_SNAPBACK}> 10x w00x. Прав си не всички бяха с мечове . Сега ще го потърся този Impact емулатор и игрите за него. EDIT: Мисля че я намерих 99% съм сигурен, че е тази Battle Arena Toshinden 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Това в ДНА-то не беше ли Soul Calibur 1 бе? Или аз се бъркам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 Това в ДНА-то не беше ли Soul Calibur 1 бе? Или аз се бъркам? <{POST_SNAPBACK}> Ми незнам "БЕ", аз ако знаех нямаше да питам EDIT: ей сега разгледах разни ScreenShot-ове на Soul Calibur - определено не е тази игра. Някоя от поредиците на Battle Arena Toshinden 99% съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 аз тарся една игра едно време играх демото и.не знам как се казва но ставаше вапрос за игра в която първо купуваш на търг няква стара и разбита кола и я поправяш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 MMMMM-monster bump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Хора, има ли емулатори за PlayStation 1 ? Преди имаше една много хубава игра за PS1, Crash Team Racing, състезания И още един въпрос - знаете ли сайт(free), на който има много PS1 игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 сайт Free няма да намериш. емулатори има дори в Warez-a. емулаторите работят и с пиратски дискове за PS. ISO-тата за PS се разпространяват също както и тези за PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sme6en Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 aide niakoi da se navie da ka4i "tomb raider 3" i "colony wars-red sun" za playstation 1! stari igri sa no za men sa klasiki.predvaritelno mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Имаше една игра за PS с един пощаджия с колело ако някой се сеща коя е играта и знае как се казва ще съм му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sme6en Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 ne se se6tam za tazi igra pi4 uspeh v turseneto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeksas^ Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Igral sam e igrata ama i as ne se se6tam .Kedi me igrata P.S:Ospeh v tarseneto.Ako e nameri6 6e sam ti blagodaren ako mi e kai6 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Имаше една игра за PS с един пощаджия с колело ако някой се сеща коя е играта и знае как се казва ще съм му благодарен <{POST_SNAPBACK}> Paperboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Curunir Благодаря! Ето, че има и хора който освен да играят знаят и какво е това което играят Е сега остана проблема с набавянето ако някои знае къде я има Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Значи вапроса ми е малко изван темата, но какво да се прави ще си го задам та преди бях голям фен на Need for speed Unleashed и понеже говорим за стари игри някой може ли да ми каже защо тази игра неще да ми трягне на комп-а преди много се кефих на битките с Dylan които водех и искам пак да е поиграя малко, та ако някой може да ми помогне да заповяда да не се срамува Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 аз тарся една игра едно време играх демото и.не знам как се казва но ставаше вапрос за игра в която първо купуваш на търг няква стара и разбита кола и я поправяш <{POST_SNAPBACK}> STREET LEGAL може би! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 аз тарся една игра едно време играх демото и.не знам как се казва но ставаше вапрос за игра в която първо купуваш на търг няква стара и разбита кола и я поправяш <{POST_SNAPBACK}> MMMMM-monster bump. <{POST_SNAPBACK}> STREET LEGAL може би! <{POST_SNAPBACK}> А някой да е чувал за Gearhead Garge? BTW-не е зле да погледнете.Обикновенно там се пита за игри.Поправете ме ако греша Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 А става ли да ми кажете, откъде мога да си дръпна Crash Team Racing - за PlayStation 1.И ако може едно емулаторче Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 А става ли да ми кажете, откъде мога да си дръпна Crash Team Racing - за PlayStation 1.И ако може едно емулаторче <{POST_SNAPBACK}> probvai tuk i eto tuk az predi emulatorite ot tuka si gi durpah moje puk da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 as igraeh edna igra pak v djaga kluba do voenniq klub na centara(biv6oto DNA).ne znam kak se kajva6e ama se bqh zaribil na edna igra sas samolet4eta.Ot teq igri deto si izbira6 ot nakolko samolet4eta i sled tova si sabira6 raketi dopalnitelni orajiq i dr.^te sam vi mnooooooooogo blagodaren ako mi kajete tezi ili nqoiq podobna takava igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 anarxiq_99, играта хоризонтално или вертикално се скролираше? (т.е. - самолетчето отдолу нагоре ли летеше или отляво надясно) А и ако може малко повече подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 probvai tuk i eto tuk az predi emulatorite ot tuka si gi durpah moje puk da ima <{POST_SNAPBACK}> Добре ама играта откъде мога да е взема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Zdraveite tui kato gledam 4e vseki pita.6te vi pomolq da mi pomognete:Ot kude moga da si iztegle tekken i emulator,crash bandikot i emulator,siberian strike ako moje s emulator i x-menako moje s emulator. Molq pomognete za6toto az sum izrasnal s tezi igri i mnogo iskam pak da gi pojutkam. Predvaritelno 10x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 anarxiq_99, играта хоризонтално или вертикално се скролираше? (т.е. - самолетчето отдолу нагоре ли летеше или отляво надясно) А и ако може малко повече подробности. <{POST_SNAPBACK}> ami samolet4eto se dvije ot lqvo nadqsno i obratno.mislq ce samoletite bqha 4 ili 5.ako se se6ta6 za nqkva igra ot toji tip pi6i pak i da ne e sa6tata samo de e ot sa6tiq tip. 1000000000000000000x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.