Jump to content
BulForum.com

Търся една игра, но не и знам името :(

MyOwnSummer

Recommended Posts

Здравейте,

търся една игра на която много се кефих преди доста време :).Играех я в клубът, който се намираше отстрани на ДНА-то.Подобна е на Street Fiter,но беше 3D :D и боят беше с мечове.Мисля, че е играта е на PS I/II , защото графиката беше доста различна от обикновенните игри. Играеше се със шест бутона :wir, имаше доста герои (10-12 :unsure:) имаше един рицар с бая голям меч (всички начинаещи играеха с него) имаше един Rioko ... Edge .... само тия съм запомнил.

Героите бяха някви татива като този дето съм го дал на снимката.

10337.png

Др. др. ами накрая имаше 2ма героя, с които трябваше да се "тупаш"(с тях неможеше да се играе)! Единият беше някво същество с крила др. вече не си го спомням ама беше най-труден от всички. Можеха са се правят някви "спешали", с които източваш 70-80% от кръвта на противника:woot.

играта беше лудница.

Много ще съм благодарен ако някой ми каже името на играта и откъде може да се изтегли.

името на играта не мога да ти кажа, но мога да ти кажа че е за Impact емулатор. потърси такива игри и можеш да я намериш. те не са много и всичките са с бой. иначе май се сещам за коя игра говориш. те не бяха всичките с мечове.. имаше с брадви с копия с всякви работи, но всеки имаше оръжие.

името на играта не мога да ти кажа, но мога да ти кажа че е за Impact емулатор. потърси такива игри и можеш да я намериш. те не са много и всичките са с бой. иначе май се сещам за коя игра говориш. те не бяха всичките с мечове.. имаше с брадви с копия с всякви работи, но всеки имаше оръжие.

10x w00x. Прав си не всички бяха с мечове ;) . Сега ще го потърся този Impact емулатор и игрите за него.

EDIT: Мисля че я намерих :woot 99% съм сигурен, че е тази Battle Arena Toshinden 3

Toshinden.jpg

tosh3.1.jpg

Това в ДНА-то не беше ли Soul Calibur 1 бе? Или аз се бъркам?

Ми незнам "БЕ", аз ако знаех нямаше да питам ;) :P

EDIT: ей сега разгледах разни ScreenShot-ове на Soul Calibur - определено не е тази игра. Някоя от поредиците на Battle Arena Toshinden 99% съм сигурен.

• 3 months later...

аз тарся една игра едно време играх демото и.не знам как се казва но ставаше вапрос за игра в която първо купуваш на търг няква стара и разбита кола и я поправяш :(

Хора, има ли емулатори за PlayStation 1 ? Преди имаше една много хубава игра за PS1, Crash Team Racing, състезания :)

И още един въпрос - знаете ли сайт(free), на който има много PS1 игри?

сайт Free няма да намериш. емулатори има дори в Warez-a. емулаторите работят и с пиратски дискове за PS. ISO-тата за PS се разпространяват също както и тези за PC.

• 4 weeks later...

Имаше една игра за PS с един пощаджия с колело

ако някой се сеща коя е играта и знае как се казва

ще съм му благодарен

Curunir Благодаря!

Ето, че има и хора който освен да играят знаят и какво е това което играят

Е сега остана проблема с набавянето

ако някои знае къде я има

Значи вапроса ми е малко изван темата, но какво да се прави ще си го задам :lol: та преди бях голям фен на Need for speed Unleashed и понеже говорим за стари игри някой може ли да ми каже защо тази игра неще да ми трягне на комп-а :( преди много се кефих на битките с Dylan които водех и искам пак да е поиграя малко, та ако някой може да ми помогне да заповяда да не се срамува :laughing:

аз тарся една игра едно време играх демото и.не знам как се казва но ставаше вапрос за игра в която първо купуваш на търг няква стара и разбита кола и я поправяш :(

STREET LEGAL може би!

MMMMM-monster bump.

STREET LEGAL може би!

А някой да е чувал за Gearhead Garge? :P

BTW-не е зле да погледнете.Обикновенно там се пита за игри.Поправете ме ако греша :confused

А става ли да ми кажете, откъде мога да си дръпна Crash Team Racing - за PlayStation 1.И ако може едно емулаторче ;)

as igraeh edna igra pak v djaga kluba do voenniq klub na centara(biv6oto DNA).ne znam kak se kajva6e ama se bqh zaribil na edna igra sas samolet4eta.Ot teq igri deto si izbira6 ot nakolko samolet4eta i sled tova si sabira6 raketi dopalnitelni orajiq i dr.^te sam vi mnooooooooogo blagodaren ako mi kajete tezi ili nqoiq podobna takava igra

anarxiq_99, играта хоризонтално или вертикално се скролираше? (т.е. - самолетчето отдолу нагоре ли летеше или отляво надясно)

А и ако може малко повече подробности.

Zdraveite tui kato gledam 4e vseki pita.6te vi pomolq da mi pomognete:Ot kude moga da si iztegle tekken i emulator,crash bandikot i emulator,siberian strike ako moje s emulator i x-menako moje s emulator.

Molq pomognete za6toto az sum izrasnal s tezi igri i mnogo iskam pak da gi pojutkam.

Predvaritelno 10x.

anarxiq_99, играта хоризонтално или вертикално се скролираше? (т.е. - самолетчето отдолу нагоре ли летеше или отляво надясно)

А и ако може малко повече подробности.

ami samolet4eto se dvije ot lqvo nadqsno i obratno.mislq ce samoletite bqha 4 ili 5.ako se se6ta6 za nqkva igra ot toji tip pi6i pak i da ne e sa6tata samo de e ot sa6tiq tip.

1000000000000000000x predvaritelno

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...