DELUXe Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 скоро разбрах че Аида вече не е Аида а е Еверест и си казах а сигурно пак ша е без инфо за новите компоненти като Аида , но не вкаралиса бая инфо за новия хардуер и супер мноо се изкефих шото на Аида и CPU-Z или която и да е било друга такава програма ми показва че CPU-to ми е Athlon XP а то е Sempron блях ама на Евереста си ми пише Sempron йееее даже има някаф датчик за оверклок и колко си го клокнал ПЦ-то и ала бала яки хави мноо радвам та дано сам бил полезен на някой с тоя пост. програмата ся я качих и в Warez ето линкs Pic Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Ми то хубаво си направил, ама във вареза, ако не си видял, я има програмата Макар и с една стотна по-малка като версия. Иначе да, една от най-добрите програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Програмата е Идеална.Много ми хареса.Но имам един важен въпрос.На коя да вярвам на EVEREST или на AIDA.Дава ми в EVERES температура на процесора 45 градуса и не се сменя.А пък на AIDA32 се променя но стой на 54-57 градуса и не мърда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 а при мен Aida показва температура на дъното-40,процесор-36,а Everest разменя местата на дъаното и процесора и отчита дъно 36,процесор-40. Това е невъзможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Аве кво има вярвате това са баси измикятрщините тия програми )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 а при мен Aida показва температура на дъното-40,процесор-36,а Everest разменя местата на дъаното и процесора и отчита дъно 36,процесор-40. Това е невъзможно <{POST_SNAPBACK}> Възможно е. Използва се един и същ метод за достъп до датчика на дъното/процесора (I/O port) като е възможно в някоя версия просто да има бъг, с който се разменят местата на двата датчика във върнатата информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 I sledstvieto e che neznaesh kolko ti e CPU temp-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 I sledstvieto e che neznaesh kolko ti e CPU temp-a <{POST_SNAPBACK}> много смислен пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.