Jump to content
BulForum.com

Къде продават пъзели ?

stefan

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже магазин, в който продават пъзели, но да има голям избор ?

Не ща китайски боклуци, вчера си купих един такъв и днес го изхвърлих.

Първо не беше нарязан хубаво, супер тънък е и се къса и е груб.Но за 7 лева толкова...

в Бонжур

Във фирмата в която работя продавахме пъзели и то не китайски , но не съм сигурна дали все още ги продаваме, утре ще разбера със сигурност. Но ако все още ги имаме, ще можеш да си купиш по цени на едро.

Мерси, ще съм ти благодарен ако провериш.

По центъра, метро, била и книжарниците проверих, но има само Ravensburger и китайски ..а нито едните нито другите ми харесват.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Виждала съм в бензиностанциите OMV и Shell.Големи и качествени изглеждаха,не знам като цена как са.Там по принцип случайни неща не продават,предполагам че ще си струват парите. :)

Има много в книжерницата на Мега Марина.Там има голям избор на пъзели и то не са много скъпи, но не мога да ти кажа точната цена.А МЕГАТА е до гара Филипово.

В Метро има големи , но и цените са такива. Също има един магазин близо до х-л Ленинград. Там има - 1500 части за около 20 лв ама ще те излъжа за цената.

Ние продаваме имаме около 30-40 вида от 100 парчета до 1500 най-евтиния е 2.40 най-скъпия е 20.00 май че. ако те интересува На бул."Никола Въпцаров " до кино тракия "Книжарница Зита" и на "Петър Стоев " в Кичук Париш. :)

Метро,Божур,големият магазин срещу Драматичният театър и в почти всички големи книжарници

П.С.Виж и в панаира....

В магазина "един долар" на главната има много добри, даже и фосфорни по 1000 - 2000 парчета. А на панаира видях страхотни по 5000 броя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...