Jump to content
BulForum.com

Buy:retro motor

Recommended Posts

незнам дали може да се нарече "моторче" това, ама дядо ми има един MZ с кош за продан, поне в ретро категорията май влиза :)

не помня 150 или 250 кубика беше

сигурно е 150 cc те са стари както и 175 сс а ако е 250 сс от тея дето са модел 88-91 година ме интересува и мен питай дядо си и кажи но задължително с документи и в движение

Имам един суперретро, ама не е в движение. NSU Prima 175 cc, стартер, турбинно охлаждане, калобрани с под, "кантар" седалки, багажник с резервна гума с джанта (!). Има 2 фара - на калника и на рамата. Един вид уголемен скутер. Абе трепач. Няма друг такъв в Пловдив, а и в околността. Мислех да го стягам, ама вече нямам това време. Не съм мислил да го продавам, идеята беше да намеря някой стар майстор (щото модела е от 50-60 те години на миналия век) да го постегне.

Нямам снимка, сори :(.

Ама не съжалявай, има доста работа по него и иска време. Пък и документите трябва да се оправят. Ако все пак ти е любопитно, ще намеря начин да го снимам колкото да видиш за какво става дума.

питах дядката, събрах малко инфо :

този с коша е от 64-та година, 250 кубика

в движение и има документи, не му е плащан данъка за последната година - според дядо ми това не било голям проблем защото течала някаква минимална лихва и след като се плати всичко е ОК

освен него, имал още един - 175 кубика, пак от 64-та - ама е на на части, разглобен за боядисване, боядисан, ама така и не го сглобили

там вече е сложна работата с документите - било е преди доста години, отчислен е вече, трябва наново да се регистрира, май за резервни части по става....

мога да го снимам първия, през weekend-а обаче

Тук намерих един немски сайт:http://www.rollermarkus.de/NSU_Prima_V/nsu_prima_v.html. Моето не е синьо, а мнооого светло бежово. И няма хромираните тръби отстрани. Лайсните са алуминиеви. Прави впечатление на малко скутерче, но това е привидно.

Не си виждал такъв, нали?

ето снимки, не се смейте много,

признавам си не бях го виждал от 2-3 години непокрит с найлони и не очаквах да има толкова лош "търговски вид" ама.... това е, като се боядиса може да заприлича на нещо.

ето снимки, не се смейте много,

признавам си не бях го виждал от 2-3 години непокрит с найлони и не очаквах да има толкова лош "търговски вид" ама.... това е, като се боядиса може да заприлича на нещо.

Abe pi4,ne znam dali 6te moga da go podkaram izob6to.Ako vzema nqkakvo re6enie 6te ti pi6a.

kicko що бе много хора биха били доволни да подкарат тая машина е има работа по нея ама ..... и естествено без тоя смешен кош заболя ме корема да се хиля по мое мнение без коша може да се продаде а със него едва ли

kuv targovski vit be ti 4uva6 li sa.ydealnae taq ma6inka mz trofy naly? to da q vkara6 v red y daq kara6, nqma po hubavo ne6to.as livno imam edno ij-e ot 72god. koeto izkara 10god. v edno maze. nqma6e mnogo rabota po nego ,ama sy yma6e malko. y ako bqh tolkova dober da go vkaram v red tva trofy do sq da sum go vzel. o6te pove4e 4e onzy den karah takava ma6yna no 150cb.y sum ludnal za takova.

;) ;)

kicko moge li samo da pita6 dqdoty dali dvije butaloto? :huh:

a i kolko gory s ko6a?

eй тука има един бутон 'edit' - ползвай го моля

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...