Jump to content
BulForum.com

Sell GSM Sony-Ercsson T630

Recommended Posts

Prodavam telefon SonyEricsson T630 +kabel i software.Telefona e po4ti nov na 1,5 meseca.Cena 300 leva.

Telefona ne e moi dneska 6te pitam i 6te ti kaja

zna4i telefona se zamenq za Nokia N-GAge ili za 3300.Ili 300 lev4eta.

• 2 weeks later...
Tva za Data-Cable mi to si varvi s kabela tai 4e tva ne vdiga cenata i sq za 200 lv. sashto moje da si nameri6 SE T630 moje da ti dam telefon i to ne na edin, pone na dvama ( S garanciq i Celiq komplekt ) . Bih gi vzel ama pi4ovete sa ot Sofia i samo za tva .

Абе стига сте говорили глупости SE t630 за 200лв. Къде ги намираш такива да си взема и аз?! И като почнете да изтъквате това че се намират в друг град - глупости. Ако е толкова добра офертата да ви пратят телефона с куриер кво толкова, 3лв струва. Просто ис измисляте. SЕ t630 за по малко от 260лв няма никъде да намериш, при това възможно най стари и чупени!

Освен това дата кабела не е включен в комплекта!

Zna4i zasega telefona e ugovoren za barter sre6tu Nokia N-gage+64mbcard+data cabel i dopla6tane.Utree 6te se patuva do sf i ako ne stane sdelkata pak 6te govorim.A kolkoto do tova se t630 za 200 lv q kaji kade sa da si kupa 5-6:)

best wishes

choveche.... ako mi dokara6 SE T630 s GARANCIA i to ZAPAZEN v PERFEKTNO sastoqnie NE KRADEN za 200 LEVA ti garantiram che 6te go zema na sekundata !!!! Tova sa tolkova samnitelni oferti che nqma na kade poveche..

PS: Sajaliavam mnogo che mnenieto mi ne e po temata... 280 leva e dobra cena za tozi telefon kato iztaknem fakta che e na mesec i polovina... za sajalenie imam edna Nokia 6100 koqto s udovolstvie bih q zamenil+dopla6tane no rabotata e tam che v momenta sam vav finansovo zatrudnenie i mai mai 6te si stoq s neq... sorry

За пореден път да кажа: Края на сделката се обявява само от този които е пуснал темата! (защо трябва да вярваме на друг...) а това, че той не оповестява това не е мн хубаво

ама защо де не ти вярвам - вярвам ти, ще затворя темата

ама да беше написал поне "аз го купих"

или даже "аз го купих за ххх лв ... (не)доволен съм"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...