tedy Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Търси се нещо от рода на SE T100/105, не ме интересуват data cables/дискове, драйвери, книжки и т.н., но задължително да има Бг меню, защото ще го ползва човек, разбиращ само Български. Да работи нормално. Давам макс. 40 лв в зависимост от състоянието, модела и батерията. Възможна е и размяна с Nokia 3310, запазена, работи нормално, с почти нова батерия, която държи около 8 дена, без Бг меню, със евентуално заплащане в зависимост от условията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 видя ли това http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=19980 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 видя ли това http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=19980 ? <{POST_SNAPBACK}> Да, но не съм чак толкова изостанал че да махна gsm с батерия, държаща 8 дни, за такъв с батерия за 2 дена. Търся нещо като T100/105, айде да сме точни, ако може точно един от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Търси се нещо от рода на SE T100/105, не ме интересуват data cables/дискове, драйвери, книжки и т.н., но задължително да има Бг меню, защото ще го ползва човек, разбиращ само Български. Да работи нормално.Давам макс. 40 лв в зависимост от състоянието, модела и батерията. Възможна е и размяна с Nokia 3310, запазена, работи нормално, с почти нова батерия, която държи около 8 дена, без Бг меню, със евентуално заплащане в зависимост от условията. <{POST_SNAPBACK}> zapla6tane ot tvoq strana li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 zapla6tane ot tvoq strana li? <{POST_SNAPBACK}> Ами ти ми предложи някой смачкан и счупен т100 с батерия, издържаща 1-2 дена, та се сети кой ще доплаща. Става въпрос за баща ми, Нокиата перфектно му върши работа, както казах батерията е почти нова, само много трудно се оправя с английския и понякога набира без дори да се усети какво прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.