Lil Scrappy Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Koito go e gledal po MTV znae za kakvo stava vapros zimat nqkakvi troshki [koli] i gi Upgreidvat otttttt dooooo stavat poveche ot UNIKALNI seedno po porachka no razlikata e che ne davat i nito sent sichko go poema MTV-to Sigoren sam che koito ne go e gledal shte se zarebi mnoo tarsete epizodite tuka http://warez.ru:8080/FTP/Videos/Pimp.My.Ride/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 мДам...шоуто си е супер зарибявка Кофтито е само, че като режисура малко куца...всеки пат нещата се развиват по един същи начин.Имам чувство, че пича с камерата е малко инвалид Но това не пречи на максималното удоволствие като видиш закви TUNINGi става вапрос East Coast Customs RULEZ!!! PS:Грабвайте трошките и да ходим в Калифорниа Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 О това шоу е направо върха. Много яко се размазвам като го гледам. Иначе се чудя къв ли тунинг могат да направят на моята жигула Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Kato vidq kvi uredbi u monitori slagat na teq koli napravo se pobarkvam! Toq pi4 nqkoi pat nqma li da otsko4i do Bylgariq da mi opravi i moita kolica Ina4e 6outo si e super qko i go gledam s kef!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 za sega sam svalil 10-tina sled malko oshte 2-shte sa gotovi smqtam da drapna sichko koeto ima sled malko shte pochna da gi kachvam che sq se varnah ot trenirovka inache sa mnogo bqsni tuningite a vatre e ludnisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 4akame da ka4vash shtoto si struva gledaneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 ...East Coast Customs RULEZ!!! PS:Грабвайте трошките и да ходим в Калифорниа <{POST_SNAPBACK}> Само дет са WEST Coast Customs, но как да е простено ти е, ти не си с черна душа Скраппи майна само не разбирам защо се пънкаш да качваш неща, които са качени отдавна http://warez.ru:8080/OLD_FTP/Moviez/@Seria...My.Ride.(2004)/ За мен малко кредитс няма ли.. кво кат си пуснал темата Очакваме сезон 2, като гледам са почнали да се появяват из нета, след като има първи епизод вече на варез-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Ааааа шоуто е върха.Когато мога го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Шоуто си го бива, колите стават много яки, обаче не спирам да се дивя, колко прости и тъпи са тези американци (хлапетата, собственици на колите-трошки)! Толкова изпаднали коли в България няма, освен по моргите. Как може да караш някаква кола със счупени фарове, пробит покрив, разпрана тапицерия, броня, хваната с ластик и с тънка резервна гума! Щом това ти е единствената и мечтана кола, погрижи се малко за нея! Да кажем, че нямат пари да си ги пооправят малко, обаче да ги карат пълни с боклуци, празни бутилки, опаковки от пица, нещо в багажника, дето не е ясно, дали е стара кубинка или изчезналата преди две години котка на комшиите! Или да си гасят цигарите направо на таблото, щото нямат пепелник! Е тва е вече простотия! И да се кефят колко им е мръсна колата, като прокарат пръст по боята и го показват на камерата. Да бъдат горди от факта, че стъклана им не са тонирани, ами просто черни от мръсотия! Б@хти простачетата! Трябва им MTV и WEST Coast Customs, да им ги измият. Разбирам да направиш тунинг ня някой мераклия, който просто няма парички и възможност да си го направи сам, а колата му, въпреки това си е изрядна, в движение е и си личи, че се полагат грижи за нея -най-малкото, да е измита и изчистена. А те тръгнали да ощастливяват някакви мърльовци и мърли, дето са толкова тъпи, че ще осерат и новите коли! Простотия! Американска му работа -шоу да става, да се радват наивниците и да си мислят, че и на тах може да се случи! А, момците от WEST Coast Customs си разбират от работата, имат свежи идеи и не жалят средства! Щото, в случая и парите (нима!) са важни. Имат пари за пилеене -пилеят ги. И ние можем така, ако ни се удаде възможност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Виж ся, ти не разбираш тва си е новата мода от как предаването почна, затова и народа отваря старите гаражи, взима квото може (или не) да познае и го натиква в трошката, след тва прави отчайващото видео, с което казва "Вижте, аз съм млад, умен и красив, но неам кинти в джоба, елате ме пимпнете.. моля!" и хоп колкото повече се е постарал да наплеска колата, толкоз по-голям шанс А колкото до WCC верно са големи пичове, а че хвърляли пари на вятъра тва според мен са глупости.. за 20-30 хиляди долара, няма никоя телевизия - с огромен рейтинг, като на MTV - да им направи такава страхотна реклама в продължение на 20тина минути. Така че, той Раян си е направил сметката Зарибяващо шоу.. само кофти че репертоара на всички вече се изтърка, а все едно и също повтарят. Не знам сценаристите ли са толкоз прости или продуцентите и така са си доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackas Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Tuka sam ka4il nqkoi epizodi ot vtoriq sezon Pimp My Ride 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 А бе, малък съм още и не разбирам, че всичко е за реклама. А, цифрите, които долових в някои от филмчетата, бяха 40-50 (хиляди долара!). Иначе, пак не съм съгласен с основната идея "Вижте, аз съм млад, умен и красив, но неам кинти в джоба, елате ме пимпнете.. моля!". Бих добавил "...И съм толкова тъп, смотан, схванат и мързелив, че ми трябва някой от WEST Coast Customs, за да ми я измие! Пък, ако ми направи и някво тунингче там, колкот да не е без хич, (само да включва DVD с тъчскриин и PS2!), така ще се изкефя, че чак три пъти ще извикам "Уууеййййй" от радост!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Predavaneto e Ludnica mnogo my se kefq.Koq ot ve4e naglasenite kolici vi xaresva nai-mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Малко от цифрите достигнаха такива висоти.. пък и прави си сметката, че щом Канал 1 иска по над хилядарка в зелено за минута рекламно време (прайм-тайм), колко пари трябва да искат МТВ а че са идиоти, идиоти са, в тва няма съмнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad_neo Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Чудех се, някой няма ли да се сети за PIMP MY RIDE и да изтегли и ъплоадне новите сезони . Или само аз в този форум си падам по ЯКО ТУНИНГОВАНИТЕ колички ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Скрапи!Колега!Аз имам такава тема в мовиез.Земи потърсиш малко а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Скрапи!Колега!Аз имам такава тема в мовиез.Земи потърсиш малко а? А ти "земи" да погледнеш от кога е тази тема а? : "Oct 27 2004, 14:55" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuTuReShoCk Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 ако някой ми каже как ще кача и някой серии от 4ти сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.