Wish|Master Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 P1 266 MHz, 128MB RAM , 8MB video...Na4i trqabva mi samo spokoino da moga da si gledam filmi. pcto e slabi4ko ama... Blagodarq vi predvaritelno za pomoshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Vij tuk! Nomera e grafichnata sreda da e nqkoq leka. Inache moje da puskash mplayer napravo ot konzola! P.S. Nqma P1 na 266MHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 Mersi za linka ama ne vidqh ne6to kat za moito pc. Ako Moje napravo da mi kajete kakva distribuciq 6te sam vi mnogo blagodaren. P.S. Verno zabraih 4e pc-to e 233MHz a s kop4eto za "TURBO"(koeto sam go mahnal) stava 266Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Ne znam dali prochete cqlata druga tema, no tam pisheshe che nqma znachenie distroto, a samo grafichnata sreda. Inache az sym probval da gledam klipove sys mplayer pod konzola sys Slax (live cd bazirano na Slackware) i vsicko beshe ok (kompiutyra beshe P2 266 RAM 64 i 2MB video) => sys slackware sigurno shte stane (moje bi i s drugo syshto, no ne sym probval). Imai predvid obache che Slackware e sravnitelno slojen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 Emi az sam probval Slackware 7.0 predi 1-2 godini i varve6e ""leko"" teji4ko. Za tova pitam za nqkoq leka distribuciq s koqto 6te moga da gledam spokoino filmi.(saotvetno i sreda) I ako moje da mi kaje6 ot kade da si namera tozi Slax, s koito qvno 6e mi varvat filmite, 6te mi pomogne6 mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 P1 266 MHz, 128MB RAM , 8MB video...Na4i trqabva mi samo spokoino da moga da si gledam filmi. pcto e slabi4ko ama... Blagodarq vi predvaritelno za pomoshta. Пробвай Damn Small Linux - тръгва и на 486 с 16MB RAM. Дистрибутива е LiveCD, но може да се инсталира и на диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Emi az sam probval Slackware 7.0 predi 1-2 godini i varve6e ""leko"" teji4ko. Za tova pitam za nqkoq leka distribuciq s koqto 6te moga da gledam spokoino filmi.(saotvetno i sreda) I ako moje da mi kaje6 ot kade da si namera tozi Slax, s koito qvno 6e mi varvat filmite, 6te mi pomogne6 mnogo. <{POST_SNAPBACK}> Slax (pobira se na mini cd) Obache e gadno da polzvash live cd vseki den! Verno che ima vyzmojnost i za hdd install ama se pak....osven tova ne vijdam kakva she e razlikata (v polojitelna nasoka) v sravnenie sys Slackware. Obyrni vnimanie na tova che sym gi gledal tiq klipove v konzola t.e. ne sym natovarval systemata dopylnitelno s X. Inache moje da probvash i DSL, kakto kazva Godfather. Tva e edna naistina rulirashta distribuciq (<50MB!!! ), ama tochno filmi ne sym probval da gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 Na men ideqta mi e da si imam edin hard za linux na koito da si gledam filmite i o6te edin na koito da gi svalqm i da si mi e i za razni dugi gluposti kato igri muzika i tn. Takak 4e mislq 4e s Live CD 6e stane idealno(dano da stane). sq si svalqm DSL i 6e vida dali stava s nego ako ne-6e svalq i SLAX-sa(pritesnqva me samo vremeto za svalqne-16 4asa). Inache mersi mnogo za pomoshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Само да добавя, че винаги имаме най - новите версии качени в сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Пробвай Damn Small Linux - тръгва и на 486 с 16MB RAM. Дистрибутива е LiveCD, но може да се инсталира и на диска. <{POST_SNAPBACK}> Да или доста леко дистро е Feather Linux, само по себе си говори какво представлява. Ето и малко инфо: What is it? Feather Linux is a Linux distribution which runs completely off a CD or a USB pendrive and takes up under 64Mb of space. It is a Knoppix remaster (based on Debian), and tries to include software which most people would use every day on their desktop. What applications does it include? As of version 0.6.1, it includes: Kernel 2.4.26, Ted, ABS, Dillo (patched for frames and tabs), XMMS and plugins, wavplay, mpg321, ogg123 and other Ogg Vorbis tools, Sylpheed, axyFTP, emelFM, cdrecord, mkisofs, rdesktop, tcpdump, parted, partimage, aircrack, madwifi, dnsmasq, foremost, antiword, e2undel, iftop, bbpager, utelnetd, minicom, index, gpart, socat, traceroute, SciTE, prozilla, Midnight Commander, Samba, elmo, tmsnc, apsfilter, mplayer, mount.app, chntpw, zile, tinycc, nano, Xpaint, Xzgv, Xpdf, naim, hdparm, usbview, index, recoverdm, mtr, cdparanoia, betaftpd, Mutella, Chipmunk Basic, gqcam, e3, lua, ettercap, wavemon, iptables, recover, amap, hping2, cabextract, splitvt, pciutils, LinNeighborhood, nmap and nmapfe, portmap and nfs-common, aumix, CTorrent, VNCviewer, sqlite, links-hacked, SSH and SCP, DHCP client, xtdesktop, PPP and PPPoE support, NTFS resize support, an RSS reader, stress, cpuburn, the Monkey webserver, Xcalc, Fluxbox, evilwm, the XBase apps, and the various standard console and system tools. Качил съм последната версия във варез.ру. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 oki svalih si DSL ama ne moga da otvora nikaf video file. samo mp3. Godfather kak da gledam filmi na nego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 oki svalih si DSL ama ne moga da otvora nikaf video file. samo mp3.Godfather kak da gledam filmi na nego? <{POST_SNAPBACK}> Hmm...v saita na DSL ne pishe da ima mplayer ili neshto podobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 vqrno ne bqh vidql. Sq 6e probvam s toq feather linux ama ne sam ot pld i nemoga da go svala ot va6iq server taka 4e pak 6e trqa da se 4aka baq... Ama.. kvo da se prai hubavite ne6ta stavata bavno... Aide mersi na si4ki ako imam o6te nqkakav problem 6e postna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 vqrno ne bqh vidql. Sq 6e probvam s toq feather linux ama ne sam ot pld i nemoga da go svala ot va6iq server taka 4e pak 6e trqa da se 4aka baq...Ama.. kvo da se prai hubavite ne6ta stavata bavno... Aide mersi na si4ki ako imam o6te nqkakav problem 6e postna. <{POST_SNAPBACK}> Ами господарю на желанията ако почерпиш едно кафе и си донесеш харада(или дискетката) ще ти го сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 vqrno ne bqh vidql. Sq 6e probvam s toq feather linux ama ne sam ot pld i nemoga da go svala ot va6iq server taka 4e pak 6e trqa da se 4aka baq...Ama.. kvo da se prai hubavite ne6ta stavata bavno... Aide mersi na si4ki ako imam o6te nqkakav problem 6e postna. <{POST_SNAPBACK}> Незнаех, че не си от Пловдив. Ето линк да си го свалиш от официалния сайт: http://featherlinux.berlios.de/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 ne se bezpokoi az namerih ot kade da si go svalq na versiq 0.6.1 koqto mai e nai novata. A i Sake setih se da doida kam vas da mi go svali6 ama trqa da doida utre a to svalqneto 6e svar6i v 19:30 dneska taka 4e... Ako ne stane s toq moje da doida da mi ka4i6 Slax ako go iamte v servera. 10x anyway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack W. Tweeg Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 http://www.multimediaware.com/qv/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melon Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 ne mislq che na 266 MHz shte mojesh da gledash kompresirani .avi-ta, kakvito sa vsichki vidove novi filmi. Kakvato i distribudiq da slojish, prosto nqma da ti stigne procesorna moshtnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 ne mislq che na 266 MHz shte mojesh da gledash kompresirani .avi-ta, kakvito sa vsichki vidove novi filmi. Kakvato i distribudiq da slojish, prosto nqma da ti stigne procesorna moshtnost. MoviX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.