Infected Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 izliza mi slednoto saobshtenie kato dam da po4ne instalaciq.. Sushtiq problem mi izliza i kato instaliram NFS3... Sega tova ot XP-to li e ... ili ot neshto drugo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Veroqtno igrata e za DOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0d3c Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 mnem... az sum si q puskal.. i sum q prevurtql ama nemah nikfi problemi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 izliza mi slednoto saobshtenie kato dam da po4ne instalaciq.. Sushtiq problem mi izliza i kato instaliram NFS3... Sega tova ot XP-to li e ... ili ot neshto drugo ? <{POST_SNAPBACK}> От нещо друго е. Сега е пробвах да я инсталирам на WinXP Pro SP2 и се инсталира и играе без проблем. NFS 3 също върви под XP. Supported Operating Systems---------------------------- To be able to run Grim Fandango, you must have Windows 95/98 as your operating system and your system must be 100% DirectX compatible. MS-DOS, Windows 3.1x, Windows NT 3.x, Windows NT 4.0 and OS/2 are not supported. For more information on DirectX, see Section 4 of the Troubleshooting Guide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 От нещо друго е. Сега е пробвах да я инсталирам на WinXP Pro SP2 и се инсталира и играе без проблем. NFS 3 също върви под XP. <{POST_SNAPBACK}> 10x za tova 4e si probval.. qvno se nujdaq ot preinstalaciq na OS-a Preinstalirah si WinBOZA XP.. i igrata trugna bez problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 izliza mi slednoto saobshtenie kato dam da po4ne instalaciq.. Sushtiq problem mi izliza i kato instaliram NFS3... Sega tova ot XP-to li e ... ili ot neshto drugo ? <{POST_SNAPBACK}> Infected сигурен съм че ако е инсталирам това ще стане без никви проблеми. Не може да имаш едни и същи проблеми на различни игри, които при други хора си работят идеално. Преинсталирай си бъгнатия уиндоус и няма да имаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuardianForce Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 windowsa na 4oveka ne e bugnat 6tot i na men mi dava su6tiq problem "...not suitable for running in ms-dos mode..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.