cheese Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Люде, онзир ден ми гръмна едно малко кухненско бойлерче, три ли, пет ли литра, не знам. Марка Аристон. Понеже отдавна не е в гаранция и понеже съм любознателен човек, го отворих и се оказа, че реотанът е за смяна. Ще си го сменя сам, щото уредът е направен така, че и галфони като мене могат лесно да се справят, ОБАЧЕ - не знам от къде да купя нов реотан (или там както се казва). Стария съм го свалил и ще си го нося в джоба за терк, да го показвам по магазините. Само дето не знам къде има такива магазини. Помагайте! Както се казве , SAVE MY ГЪЗ Ха със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 Ми то на самия реотан пише 1 300 вата. Не знам това голяма или малка мощност е, но ще гледам да е нещо подобно Мерси зе помощта! Ако някой се сети за друг магазин, обаждайте, че имам зор Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 cheese - има един як магазин в капана -> виж картата. намира се в средата на червеното петно :Р ъглов се пада :> Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Един съсед съм забелязал, че се занимава с реотани. Ако горепосочените магазини не ти свършат работа, ще го питам какво точно предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 В Капана нямат такъв реотан Link to comment Share on other sites More sharing options...
kario88 Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Виж в магазин България до колелото на панаира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Ако не намериш скоро обади ми се аз ще ти навия един. Не се шегувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Не знам къде живееш, ама провери на следните места: 1. На кръстовището на ул. Марин Дринов (дето минава покрай Каменица ) и ул Родопи има едно сервизче в обособена постройка. 2. На ул. Славянска (до пресечката с ул. Тодор Тахчиев) има едно магазинче за резервни части на домашни електроуреди. 3. В подземния етаж на Евмолпия има щанд електро. 4. Ако не намериш фабрично, иди в дъното на ул. Кратово (питай PSYCHOSIS да ти обясни къде е ). Там в дворчето има един майстор, дето прави нагреватели по поръчка. Убеден съм, че по мостра ще може да направи такъв нагревател. Човекът работи много добре, знам го от личен опит. 4а. ...или се обади на Gadelev (горния пост) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.