Огромен Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Имам тоя лъскав нов notebook и тая стара но златна клавиатура за 120DM и се оказва, че няма как да ги вържа, защото notebook няма PS2 порт. Гледам в reset.bg има някакви адаптери, но вършат ли работа за стари клавиатури? Безопасни ли са (все пак ще ми е по-евтино да си купя нова клавиатура, отколкото нов notebook)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Вече имам 20% warn.. дано не нарушавам пак нещо, че.. аман Значи това което питаш, лично аз съм използвал такъв конвертор за USB logitech мишка.. и е абсолютно безопасен колкото до такъв за клавиатура.. не знам, но не бих тествал.. провери най добре в google.com дали няма нещо писано по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Виж тук може и да намериш как да си направиш сам , ако мисли че е по безопасно Tech Info Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Гледам в reset.bg има някакви адаптери, но вършат ли работа за стари клавиатури? Безопасни ли са (все пак ще ми е по-евтино да си купя нова клавиатура, отколкото нов notebook)? <{POST_SNAPBACK}> Най-добре отиди в reset с notebook-a и kbd-то и пробвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 а какво ти пречи да го пробваш първо на друго PC, да речем служебно или някой стар и евтин desktop - за да си запазиш лаптопа освен това - на големия компютър какво може да стане ? (според мен) най-много да му изгори USB порта - при наличието на 4 или 6 в съвременните компютри това няма да е проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Заглавието не трябва ли да бъде PS/2 to USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Огромен Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 Заглавието не трябва ли да бъде PS/2 to USB <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.