Yorkie Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Кое предпочитате да носите и кое според вас е по-актуално в момента? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Не се съобразявам с това кое е на мода в момента - нося това, което ми харесва. В случая злато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Принципно не ме интересуват нито моди нито актуалност, сребро ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Винафи съм се кефил на златото, но след като загубих една гривна, откраднаха ми втора и си подарих синджира казах че това не е много за мен и сега нося сребро. Винаги си ннося това което ме кефи, а не това което е на мода Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Определено сребро.Или бяло злато. Но по-скоро сребро. А разни дървени герданчета така мразя...супер цигански са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Злато предпочитам, но много рядко нося. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Определено сребро Винаги съм мразел златото, не знам защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spidey_man Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Men lichno me kefi srebroto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Определено сребро.Златотото не знам што но въобще не ме кефи.А колкото до бялото злато не лошо...дори може да се каже че ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Сребро,нося си един пръстен,имам още два,но не знам къде са.Злато определено не понасям Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Не нося никакви накити, но ако трябва да нося - определено ще е среброто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 nosq i se kefq predimno na srebro no mi haresvat i nekvi ekstravagantni ekzoti4ni gerdan4eta! ne govorq za ciganskite dureniiki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 mene srebroto nai si me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 26, 2004 Author Share Posted October 26, 2004 Сребро, определено сребро! На по-тъмните хора им отива (а, аз съм такъв). Златото (особено в големи количества) върху един човек е някак неетично, натруфено, даже бих казал леко циганско. Аз тази година завършвам и си мисля да си взема нещо сребърно. Незнам, може и да не сте съгласни с моето решение, но аз така съм си решил А, пък и не само златото държи цена. Просто мисля, че златото прекалено много се набива на очи. А, аз не искам да се набия на очите на не когото трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 opredeleno srebro ne obicham zlato Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 СРЕБРООО.....Много харесвам среброто и го предпочитам пред златото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Определено тухла Бих се заинтерисовал да си купя къщичка, за да не живея при мама и при тати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 mhm, da, i az obi4am srebro, sms i bqlo zlato moje, dori si imam edin prysten koito mnog si go obi4am, pyk e ot bqlo zlato ama ako trqbva da izbiram trqbva da e bqlo na cvqt. jyltite bijuta mi se struvat prekaleno ki4ozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Само сребро! В къщи всички сме на това мнение. Даже брачните халки са ни сребърни - голяма битка беше да са такива, че майки и бащи скочиха до небесата - как така сребърни, някой ще си рече, че не сме ви купили златни и прочее. Дивотия! Среброто си е по-добро. По-красиво, по-трудно се драска и износва, изглужда джобре, като придобие лека патина. Освен всичко друго прабългарите, от които ни тръгва коренът, и които са ни оставили само десетина думи в езика, са почитали среброто повече от златото. А за бялото злато - може да ми се смеете, ама това нещо даже не го знам как изглежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 злато повече ми харесва,но напоследък не го нося Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Не обичам много да се кича. Имам едно тагче на Слипнот, което обаче едва ли е сребърно И наскоро ми подариха едно готино нещо, което вече е по-възможно да е от сребро. Ама и него много не го нося. Обичам да усещам врата си свободен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Гласувах за "Злато",макар че зависи :> Зависи от т'ва с кво съм облечена и т.н. ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Az se kefa na si4ko ama kogato e v umerini kolichestva. Ina4e ne nosa nishto zashtoto mnogo guba i takiva raboti ne sa za men mnogo sum kalpav Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 mi az ne si padam po bijuta..... ama predpo4itam srebro de ,,,,zlatoto ne mi otiva .....e imam 3 prystena Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Златото е по здравословно И такъв метал БЯЛО ЗЛАТО няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.