Jump to content
BulForum.com

Злато или сребро

Yorkie

Злато или сребро  

125 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Кое предпочитате да носите и кое според вас е по-актуално в момента?

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Принципно не ме интересуват нито моди нито актуалност, сребро ме кефи.

Винафи съм се кефил на златото, но след като загубих една гривна, откраднаха ми втора и си подарих синджира казах че това не е много за мен и сега нося сребро. Винаги си ннося това което ме кефи, а не това което е на мода :)

Определено сребро.Или бяло злато.

Но по-скоро сребро.

А разни дървени герданчета така мразя...супер цигански са. :sick

Определено сребро.Златотото не знам што но въобще не ме кефи.А колкото до

бялото злато не лошо...дори може да се каже че ми харесва :rolleyes:

Сребро, определено сребро! На по-тъмните хора им отива (а, аз съм такъв). Златото (особено в големи количества) върху един човек е някак неетично, натруфено, даже бих казал леко циганско. Аз тази година завършвам и си мисля да си взема нещо сребърно. Незнам, може и да не сте съгласни с моето решение, но аз така съм си решил :) А, пък и не само златото държи цена. Просто мисля, че златото прекалено много се набива на очи. А, аз не искам да се набия на очите на не когото трябва ;)

mhm, da, i az obi4am srebro, sms i bqlo zlato moje, dori si imam edin prysten koito mnog si go obi4am, pyk e ot bqlo zlato :)

ama ako trqbva da izbiram trqbva da e bqlo na cvqt. jyltite bijuta mi se struvat prekaleno ki4ozni.

Само сребро! В къщи всички сме на това мнение. Даже брачните халки са ни сребърни - голяма битка беше да са такива, че майки и бащи скочиха до небесата - как така сребърни, някой ще си рече, че не сме ви купили златни и прочее. :angry1 Дивотия!

Среброто си е по-добро. По-красиво, по-трудно се драска и износва, изглужда джобре, като придобие лека патина. Освен всичко друго прабългарите, от които ни тръгва коренът, и които са ни оставили само десетина думи в езика, са почитали среброто повече от златото.

А за бялото злато - може да ми се смеете, ама това нещо даже не го знам как изглежда.

Не обичам много да се кича. Имам едно тагче на Слипнот, което обаче едва ли е сребърно :) И наскоро ми подариха едно готино нещо, което вече е по-възможно да е от сребро. Ама и него много не го нося. Обичам да усещам врата си свободен :)

Гласувах за "Злато",макар че зависи :>

Зависи от т'ва с кво съм облечена и т.н. ;>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...