Jump to content
BulForum.com

neznina igra

The_DeViL_F

Recommended Posts

znachi ot dosta vreme mi mrankat lapetata za nqkva igra ama ne i znaqt imeto.. v igrata si imal tir s toq tir si zimal tovar i go karash v drugi gradove i taka pechelish pari s tezi pari mojesh da si kopuvash benzin, da spish v hoteli da si slagash nqkvi podobreniq na tira i drugi raboti.. molq vi ako nqkoi znae imeto da mi go kaje da q svalq tazi igra che mi omrazna da mi mrankat :wir

Hard Truck 2 предлагам аз.Защото не зная какво компче си имате.Иначе има и други версии на играта.Но името е това.Аз съм е играл найстина е зарибена.

Успех и приятна ИГРА !!!!

Edit: Ето и линк от кадето да си я дръпнете ==>> Hard Truck 18 Wheels of Steel

znachi ot dosta vreme mi mrankat lapetata za nqkva igra ama ne i znaqt imeto.. v igrata si imal tir s toq tir si zimal tovar i go karash v drugi gradove i taka pechelish pari s tezi pari mojesh da si kopuvash benzin, da spish v hoteli da si slagash nqkvi podobreniq na tira i drugi raboti.. molq vi ako nqkoi znae imeto da mi go kaje da q svalq tazi igra che mi omrazna da mi mrankat  :wir

da ne e: Hard Truck 18 Wheels of Steel

znachi ot dosta vreme mi mrankat lapetata

офф топик : ехехе каката :)

иначе играта за тебе е Hard Truck от там нататък знай ,че Hard Truck 2 е по-стара от 18WOS Across America ,а най-новата е Pedal To The Metal -за съжаление в момента не мога да я открия на варез-а има си тема за тази игра цък

офф топик : ехехе каката :)

иначе играта за тебе е Hard Truck от там нататък знай ,че Hard Truck 2 е по-стара от 18WOS Across America ,а най-новата е Pedal To The Metal -за съжаление в момента не мога да я открия на варез-а има си тема за тази игра цък

Eto link http://www.warez.ru:8080/OLD_FTP/GameZ/18....Metal-ELEGANCE/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...