Jump to content
BulForum.com

Продавам: SOLTEK SL 75FRN-RL

Recommended Posts

Може да видите подробна информация http://comexgroup.com/motherboards/_mb_rin...ek_75frn-rl.htm за дънната платка, цената която и търся е 110лв. Дънната платка държи до към 211МХц, с най новия биос е, няма проблеми с абсолютно никакви множители. Аз е държа в момента на 200ФСБ (ДДР400) С покачване на тока на чипсета на 1.7 волта, 2400Мхц (12х200) без никакъв проблем. Може да се задава волтаж на процесора до 1.850в през 0.025в от 1.100, на рамта до 2.8 а на ВДД до 1.8, на АГП също до 1.7. Ако имате други въпроси питайте. Дънната платка работи без проблем в двуканален режим. Също така и САТа контролера е работещ и дава доста добри резолтати. Ако има интерес ПМ-ме.

Може да видите подробна информация http://comexgroup.com/motherboards/_mb_rin...ek_75frn-rl.htm за дънната платка, цената която и търся е 110лв. Дънната платка държи до към 211МХц, с най новия биос е, няма проблеми с абсолютно никакви множители. Аз е държа в момента на 200ФСБ (ДДР400) С покачване на тока на чипсета на 1.7 волта, 2400Мхц (12х200) без никакъв проблем. Може да се задава волтаж на процесора до 1.850в през 0.025в от 1.100, на рамта до 2.8 а на ВДД до 1.8, на АГП също до 1.7. Ако имате други въпроси питайте. Дънната платка работи без проблем в двуканален режим. Също така и САТа контролера е работещ и дава доста добри резолтати. Ако има интерес ПМ-ме.

Всички AMD S462 процесори !!! Жалко аз си мислех, че щом е nFORCE 2 MB.Ще мога да сложа някъв Barton 3.00 Ghz.Но уви, май няма да стане понеце тои е S755.Или даже от новите 3.00 Ghz Sempron.

Всички AMD S462 процесори !!! Жалко аз си мислех, че щом е nFORCE 2 MB.Ще мога да сложа някъв Barton 3.00 Ghz.Но уви, май няма да стане понеце тои е S755.Или даже от новите 3.00 Ghz Sempron.

Бартон може да се сложи защото е сокет 462, а също така и семпрон който е на сокет 462 - няма да има никакъв проблем ;) Апак бартон 3.0Гхц като видиш - ела ми се обади :P АМД на 3ГХц има само чрез оверклок ;)

Стига сте ми спамили темата хора - който има интерес да пише!

Искам да го вида на живо това нещо ;) на хартия и аз мога да покажа много неща :P

А иначе дъното за сега е запазено за DragonX - ако нещо не се получи зделка (в което се съмнявам) дъното ще продължи да се продава. Логично а?! :D

Бартон може да се сложи защото е сокет 462, а също така и семпрон който е на сокет 462 - няма да има никакъв проблем  ;) Апак бартон 3.0Гхц като видиш - ела ми се обади  :P АМД на 3ГХц има само чрез оверклок ;)

Стига сте ми спамили темата хора - който има интерес да пише!

spored men barton na 3 ghz ima ,te intel go izvadiha prei 1 godina 4e i pove4e,bi trqbvalo i amd-to da go ima ,te ;) 4e sa dosta nazat ,nazad sa ,ama 4ak tolkova 4e nqmat barton na 3 ghz edva li :P

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...