Jump to content
BulForum.com

Честит имен ден,Shade!!

Grimjaur

Recommended Posts

Честито,Мите!!!(Ако може да ти викам така де).Май няма смисъл от пожелания - няма да повтарям да станеш ПеДеРАЗ,нито пък да пораснеш голям.Просто -всичко най-хубаво ти желая.

Както и на всички останали именници :)

Честито Митьоооооо(това да се разбира всички дето са Митьо и особено от DaSlayer)!!!

Живи здрави да сте и големи да пораснете. Ако сте пораснали...живи здрави. Късмет и късмет ви пожелавам. И щастие...и други неща.

айде Миташка и от мене честито няма да ти пожелавам да си голямо щото си си достатъчно голям пак и се като те видя си здрав :) така че мога само да пожелая всички твои мечти да станат реалност ;)

Мерси за всички пожелания! :)

Честито и на другите именници, един от които е bl8 . Неска се черпихме взаимно :D

Mite, 4estit imen den, da si ni jiv i zdrav, da se radva6 na mnogo jeni i modvane na kompove, kakto i da prodylji6 da se razviva6 pozitivno(da si vzeme6 gorelka i da spre6 da se ligavi6 s tova Zippo :evil )

ai, 4estit praznik i na vsi4ki drugi i dano vi se sbydne tova, koeto iskate :)

Честито, Митьо! Да си ми жив и здрав и т.н. - едва ли държиш да прочетеш всичко това. НО! ще ти кажа друго: Наистина идеята на Кольо за психически и морален напредък (...кой знае :) ) чрез ъпгрейдване на запалката до горелка е страхотна, обаче те предупреждавам, че от мен учебници в даскало няма да получиш :). Освен географията, айде :). За нея ще ти платя :)

Ае сега лека нощ, че монитора започва да ми се струва все по-голям и по-голям, сигурно защото почти съм се лепнал за него вече :)

А, да - и на всички други именници... вчерашни именници - много здраве!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...