w00x Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Моите Адидас-и си ги взех от там преди почти 9 месеца, с тях тренирам и чак сега почнага да се лющят от страни. попаднал си на бройка. късметлия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 2. в ратонито продават нискокачествени боклуци. в това съм се убедил лично. никой който познавам не си е купил от там маратонки и да ги е носил повече от 5 месеца. все пак Shox за 70-90 лева... моля ти се. е акоси си купил Shox може и 2 месеца да си ги носил + това Shox се продават и на циганския пазар за 40лв-справка 90% от манговците са с такива 3. италианската уличка се намира срещу City Center след чешмичката в ляво. и свършва до ъгъла където беше Kiss 2 .. сега има магазин за дамска мода. (свършва до Dali). благодаря! ако може да спрете тука за да слезна.....колко ви дължа? ... но пак е за спортни стоки. нали искаше нещо хубаво.. какъв е тоя булдозер? с това се съгласих <{POST_SNAPBACK}> вцъщност и аз съм късметлия щото съм си взимал винаги маратонките от там(без последните) и са ми държал повече от година Найк Адидас и Рийбок Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowise Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Кецовете са яки (специално тези), но аз съм признал една марка и съм й верен докрай - SPALDING! <{POST_SNAPBACK}> И на мен SPALDING много ми харесват и са доста издръжливи. А специално тези CONVERSE са отврат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 между другото сега съм с тези ... http://converse.com/zproductdetails.asp?zc...enid=&sku=1H535 но когато ги изтъркам ще си купя нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Pi4 ne samo teb te kefqt CONVERSE i az sam xvarlil oko na edni.Edin priqtel ima magazin za maratonki v trakiq i mislq da ida sabota da si vzema edni.Mnogo sa qki teq kecove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.