Ne_Hrani_Maiko Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 http://converse.com/zproductdetails.asp?zc...ku=1Q560&bhcp=1 много ми харесват..вас кефят ли ви.... ако не..препоръчайте някакви други.. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 http://converse.com/zproductdetails.asp?zc...ku=1Q560&bhcp=1 много ми харесват..вас кефят ли ви.... ако не..препоръчайте някакви други.. 10х <{POST_SNAPBACK}> tam kadeto e znaka na convers sa qki pak i zeleno e trepach.ma s tazi visoka podmetka v zadnata 4ast na obuvkata.malko tapo i zashto kafqvo. ti si reshavash vapros na vkus.uspeh v izbora.vse pak e convers.convers RULEZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Абе ако са черни ще са много яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Мен нещо не ме кефят. Наистина това зеленото в комбинация с кафявото не е много добра идея. Иначе като форма ти ще си ги харесаш да са ти удобни. Ама в крайна сметка ти си решаваш Ааааа, няма 11-ка! Щом няма 11-ка не струват! (Това щото аз нося 47 ) Silver-модела ме кефи повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 ако са черни щя са като всички други. така са си добре. идеята е това което пише на снимката над самата обувка "Limited". надявам се да ги видял някъде тука, защото ако не си... просто забрави да ги намериш в БГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 аз лично не харесвам конверс нещо ми стоят аматьорски,но може да погледнеш и тук http://www.diesel.com/footwear/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Някой може ли да ми препоръча от къде мога да си взема шити (не лепени) до 90 лева. Не говорим за тия модерните, аз не съм нито гъзар, нито парите ми падат от небето за да си позволя маратонки за 200-400 лева. <{POST_SNAPBACK}> ако добавиш още 30-40лв от ратонито можеш да си купиш сносни стоки на добри цени....кви точно маратонки те интересуват да ти подскажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
CELEDA Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Мен ме кефят маратонките ,ама конвеееерс тц тц не мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 тука http://freestyle.nike.com/id-shop/exit/english/exit.html можеш да си ги направиш квито искаш и да видиш колко ще ти струват,иначе за това което казваш мястото е ратони единия мага зин е с/у Верди на италиянската уличка до мага зина на Benetton ,а другия като отиваш към пощата през главната след Малборото в ляво и първата пак в ляво успех ...иначе и за 90кинта може да си вземеш нещо доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Има още едно Ратони долу да ДЗИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Купи си КАПА,много се евтини,кожени са,шити са,италиански са и са много сладки.Продават се в един магазин до Биг Бен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 spored men ei tfa e mno dobar model as sam s takia i sam mnoooo dofolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Карамане,Булдозера също не са лоши,стига да намериш качествени. Аз като един виден противник на тоя тип чепици ти препоръчвам Dr.Martens - червени,3 дупки(открит глезен),не са особено тежки,метално бомбе,шити са. Dr.Martens В България точно този модел,който ти препоръчвам е около 80-90лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Ами кожени, може и не кожени. Да издържат на пране. Нямам претенции към външен вид, но да имат хубав език, вътре памучната подплата да не се къса на 3-тото обуване. А и да са с открит глезен. Да не приличат на кубинки или тежки обувки. Да са леки. провери в Формулата. има Nautica които са доста добри за цената си. мисля че имаше и по 99 лева някакъв модел. казаха ми че ще зареждат и Pony които също са добри, но незнам на каква цена ще са. тука http://freestyle.nike.com/id-shop/exit/english/exit.htmlможеш да си ги направиш квито искаш и да видиш колко ще ти струват,иначе за това което казваш мястото е ратони единия мага зин е с/у Верди на италиянската уличка до мага зина на Benetton ,а другия като отиваш към пощата през главната след Малборото в ляво и първата пак в ляво успех ...иначе и за 90кинта може да си вземеш нещо доволно тва са глупости. 1. тоя URL маратонките можеш само да ги сънуваш. освен ако няма кой да ти ги прати от US. след тва човека иска нещо за 90 лева, не за 190 лева или 90$. 2. в ратонито продават нискокачествени боклуци. в това съм се убедил лично. никой който познавам не си е купил от там маратонки и да ги е носил повече от 5 месеца. все пак Shox за 70-90 лева... моля ти се. 3. италианската уличка се намира срещу City Center след чешмичката в ляво. и свършва до ъгъла където беше Kiss 2 .. сега има магазин за дамска мода. (свършва до Dali). 4. улицата за която говориш се казва Отец Паисий. и двата така наречени "магазина" се намират там. Има още едно Ратони долу да ДЗИ. вече не е Ратони. друг е магазина, но пак е за спортни стоки. Такива POPular марки въобще не са ми по вкуса Мерси все пакКакво мислите за Булдозер? нали искаше нещо хубаво.. какъв е тоя булдозер? Това не мяза на маратонка. И искам да е леко! както вече ти казах... Nautica - във формула. обувки от класа. точно каквото търсиш. мисля че ще намериш и за 90 лева. аз гледах, но си харесах модел за 160. който беше страхотен. няма късане. иди ги разгледай. ако не знаеш къде е формулата, ще ти обясня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 По-добро от това не мога да ти преложа.Ретро forever!Побързай,имаш само 1 час! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Вземи си кецове. Сега нося едни Globe за ~110 кинта, ама нямам дълготрайни впеачтления. Изглеждат здрави, шити са и са готини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Еми тогава за една година ако скъсаш да речем 3 чифта булдозери за по 40 лв къде е сметката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Ами единнсвения модел на Runners (кецове), който ми ставаше се скуса след месец носене. Посе имах избор - да си взема същия модел, или да ида до Globe, където има всякакви номера (на мен ми трябва 47) и много повече модели, макар и на малко по-висока цена. Поне знам, че няма да се скъсат след месец (вече толкова време ги нося ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 ...или да ида до Globe, където има всякакви номера (на мен ми трябва 47)... <{POST_SNAPBACK}> Къде е тва,щот и на мен толкова ми трябва 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 18G Shop http://www.globe-bg.com/ - ще намериш адреса на магазина в Пловдив бул "К. Стоилов" 15 тел: 0898 675 070 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 xex tva e tema to4no kato za men .......men pitaite za kecove.......sega to4no takiva converse na men ne mi xaresvat.......no vij ima baya sk8 marki koito sa dosta dobri a zapo4naxa da se razprostranyavat i v pld.....GLOBE...DC....ADIO....DVS.....LAKAI......CIRCA....OSIRIS.....poneje sym manyak na tema kecove si imam tri modela GLOBE koito e na 2 godini i zapo4na 3-tata DC koeto e na godina i polovina i VANS...na 1 godina .....pravi si izvodi kolko sa izdryjlivi.....po princip tezi kecove sa si za sk8 i sa mnogo leki.....verno e oba4e i 4e sa skypi.....ot 130lv nagore do kym 210lv .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 110 кинта за кецове е разточителство според мен! видя ли какво написах? някой изобщо вижда ли какво пиша защото от 2 дена насам все едно си пиша сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 men me kefqt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Кецовете са яки (специално тези), но аз съм признал една марка и съм й верен докрай - SPALDING! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 в ратонито продават нискокачествени боклуци. в това съм се убедил лично. никой който познавам не си е купил от там маратонки и да ги е носил повече от 5 месеца.<{POST_SNAPBACK}> Моите Адидас-и си ги взех от там преди почти 9 месеца, с тях тренирам и чак сега почнага да се лющят от страни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.