Error Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Търся 256MB PC100/133/ Видео на PCI slot - 4MB или повече, но да е с TV-out. Паметта ми трябва до сряда, а видеото до петък.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Търся 256MB PC100/133/Видео на PCI slot - 4MB или повече, но да е с TV-out. Паметта ми трябва до сряда, а видеото до петък.... <{POST_SNAPBACK}> offtopic: вярваш ли си за 4 мегабайта видео карта с ТВ аут : на PCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 хахахах това вече е смешно.Ама то не е смешно а е трагично.Майкооо не бях чувал за Video Card 4 Mb/8Mb TV Out.Тц,тц,тц.До какво доживяхме.Ако има случайно такава карта ще е по скъпа и от nVIDIA FX 5200 128Mb Tv Out. Човеко стегни се малко.Недей глупости да говориш.Нас за мезе ли ни имаш. Edi:Ч и на PCI е иска човека.Е т'фа като го видях съвсем ме разби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 хахахах това вече е смешно.Ама то не е смешно а е трагично.Майкооо не бях чувал за Video Card 4 Mb/8Mb TV Out.Тц,тц,тц.До какво доживяхме.Ако има случайно такава карта ще е по скъпа и от nVIDIA FX 5200 128Mb Tv Out. Човеко стегни се малко.Недей глупости да говориш.Нас за мезе ли ни имаш. Edi:Ч и на PCI е иска човека.Е т'фа като го видях съвсем ме разби. <{POST_SNAPBACK}> off ima takiva karti predi vreme bqh vidql v D&E Matrox 4/8 pci tvout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 off ima takiva karti predi vreme bqh vidql v D&E Matrox 4/8 pci tvout <{POST_SNAPBACK}> az sashto sam vijdal ATI 16 Mb Tv tuner + TV out PCI. Ama e 16 Mb toi iska 4 Mb.Sq tfa sa gluposti ima da tarsi deset godini.I ako nameri shte e skapa poneje e Antika s Extri.Pak i na PCI.Pretencii.da vzima nqkva GeForce 2 za 25 lv i e gotov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 offtopic: вярваш ли си за 4 мегабайта видео карта с ТВ аут : на PCI <{POST_SNAPBACK}> //офтопик Друже, не се изказвай неподготвен. Едно време имах Ati Rage Pro с 2 МБ и тв изход. Доста по-добър от много от съвременните картички за игра. Тъй че стига бла-бла. //офтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Едно време имах Ati Rage Pro с 2 МБ и тв изход. <{POST_SNAPBACK}> Ако съм разбрал си имал такава карта ЕДНО ВРЕМЕ.Ми намерете му на човека. Айде щото явно всички сте имали такива.С Tv Out.Пращайте му на пича PM-и. Само да вметна, че тука на компютъра ми пише 26.10.04.Нещо май сте забравили да видите новото от компютрите в новото време. !!! OFF TOPIC !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Ами оставете го да търси, нали за това е този раздел на форума. Вие се държите сякаш е казал някоя супер глупост. Като нямате, просто да си бяхте замълчали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted October 26, 2004 Author Share Posted October 26, 2004 Up! От до тук казаното с нищо не ми помагате.... Все пак поне RAM някой няма ли да ми предложи на смислена цена(45-50лв.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhaha Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 imam PCI video card 4MB,no e bez TV-out. ako si ot plovdiv pi6i na darkcat@abv.bg ............ cena 12lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Майкооо не бях чувал за Video Card 4 Mb/8Mb TV Out.Тц,тц,тц.До какво доживяхме.Ако има случайно такава карта ще е по скъпа и от nVIDIA FX 5200 128Mb Tv Out. Човеко стегни се малко.Недей глупости да говориш.Нас за мезе ли ни имаш. Edi:Ч и на PCI е иска човека.Е т'фа като го видях съвсем ме разби. <{POST_SNAPBACK}> Майка ти едва ли ще ти помогне в слу4ая !!! Като не си 4увал мъл4и си поне да не се излагаш , защото с нищо не помагаш на 4овека ! След такива постове не се у4удвай ,ако те земат за мезе !!! ........"Само да вметна, че тука на компютъра ми пише 26.10.04.Нещо май сте забравили да видите новото от компютрите в новото време.",,,, Ами като ти гледам анти4ната видеокарта ,найстина си мисля 4е само се излагаш с постовете си по тази тема !!!! @I\0_Error- наскоро един познат миговореше за изгорял хард на комп с 4МБ-видео с ТВ-аут (S3 маи беше),ще го питам тези дни ,до къде е стигнал с компа и ако е решил да продава ще ти кажа , само не знам дали картата е PCI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Търся 256MB PC100/133/Видео на PCI slot - 4MB или повече, но да е с TV-out. Паметта ми трябва до сряда, а видеото до петък.... <{POST_SNAPBACK}> Moga da ti predloja Video karta ama ti tarsi6 ne6to ot roda na 4mb za malki kinti ina4e az imam edna Ge Force 64mb\MX400\TV-Out\za bitovete neznam kolko i neznam kak da razbera imam edna programka(CPU-z) ama tq ne mi pokazva ako nekoi mi kaje kak da gi vida 6te e hubavo ama samo da ti kaja 4e ve4e imam kupuva4 za 40 lv. taka 4e trea da dade6 43 lv i nagore i da e po rani4ko 6toto ako ne mi otgovori6 do utre 6a q davam samo da dopalnq 4e kartata e v nevorqtno sastoqnie raboti perfektno ako iska6 si zima6 nekva 3d programka testva6 vijda6 kak raboti i zima6 s kabel4eto,s originalnite driver-4eta s si4koto mu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Аз не виждам какво толкова се чудете за TV-out ами съм имал такава карта -някаква S3 Savage PRO беше.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.