niko Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 на много места пише че може да се направи с прокси, ама никой не е обяснил точно как и какво се прави.Настройките на кое се сменят, трябва ли да инсталирам нещо , ако да - какво и откъде да го дръпна. А и не само за abv, ако се вижда и warez-a още по добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 на много места пише че може да се направи с прокси, ама никой не е обяснил точно как и какво се прави.Настройките на кое се сменят, трябва ли да инсталирам нещо , ако да - какво и откъде да го дръпна.А и не само за abv, ако се вижда и warez-a още по добре. <{POST_SNAPBACK}> Edin priqtel mi kaza che abv.bg se vijda ot Franciq bez problem. Nevijdam zashto nqma da se vijda i ot Kanada. a za Warez ne mislish li che stavash nahalen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Номера става само с прокси сървър. За да може субект А да види нещо което не може, а субект Б вижда, трябва субект Б да инсталира прокси сървър на компютъра си и да го настрои съответно по IP адрес или с узер и парола, и съответно субект А трябва да настрои браузъра си да ползва прокси сървър (всеки браузър има такива настройки), като в тези настройки вписва адреса на своя приятел (субект Б) като адрес на проксито, и съответно узера и паролата, с които се ползва проксито, ако субект Б е задал такива. Така трафика в браузъра на субект А минава през субект Б, и А вижда това което и Б. Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted October 25, 2004 Author Share Posted October 25, 2004 снощи говорих с Канада и ми казаха , че не се вижда abv-то.За Уареза-вярно ,че е доста нахално , ама аз само питам. По конкретно ми трябва пощата, за нея предполагам че ще стане , само някой да обясни как А за вареза - нали и хора от София, т.е извън Еврокомската мрежа го виждат,защо да не може и от вън-ама това е друг въпрос , да не го обсъждаме сега. Както съм писал по-горе на мен ми трябват конкретни указания какво да направя или линк към инфо.Това , че от Франция го виждат не ме грее особено Благодаря все пак Tedy, няма ли някакъв сървър , който да може да се ползва , а не моя компютър, защото това значи да не изключвам машината си никога, или при рестарт и нещо подобно ще спира и техния достъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Tedy, няма ли някакъв сървър , който да може да се ползва , а не моя компютър, защото това значи да не изключвам машината си никога, или при рестарт и нещо подобно ще спира и техния достъп <{POST_SNAPBACK}> Точно това значи. 2 години карах така - не е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted October 25, 2004 Author Share Posted October 25, 2004 добре, ще се съглася и на това , ама дайте нещо по конкретно - каква програма да сложа за да го пробвам,и какви настройки да променя? И като се сменят настройките на браузъра на компа в Канада, след това той ще си вижда ли всичко , което и преди?а аз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Инсталирай си Spoon Proxy, лесна е за употреба, сега нямам нерви да обяснявам как се работи с нея, правил съм го в други теми преди доста време, просто потърси. А иначе приятелят ти като си настрои проксито, всичко което гледа в браузъра си ще минава през теб. Едва ли искаш това, а и той. Затова най-добре той да ползва два браузъра, един нормален и един за проксито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 АБВ се вижда без проблем в USA, незнам кво пречи и в Канада да се вижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Az sam pysnal proxy i bratovched mi go vijda warez.ru, samo che darpa ot nego s 10 kilobaita.Hahahaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Ако просто те интересува как да си пуснеш прокси добре. Иначе абв.бг се вижда от всякъде, няма никакви ограничения. Имам приятели в САЩ които продължават да си ползват бг пощата. Така че най-вероятно проблема не е в абв-то, а в ония комп в Канада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Za proxy-to veche se izqsnihte samo da dobavq che vse pak za da pusnesh normalno raboteshto proxy trqbva outgoing trafika ti da e po-visochichyk inache za abv.bg - vizhda se otvsqkyde! problema mozhe da e v kompiutrite v kanada - ako e public internet access point (demek zala ili ofis) e napylno vyzmozhno administratora da e zabranil .bg adresi (sluchvalo mi se e v germaniq). Togava e vypros na nqkolko gnevni obazhdaniq i na zhelanie ot strana na admin-a da se razmyrda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 ако приятелите ти в Канада ползват America online(по точно браузъра ) и не напишат www. преди abv.bg e възможно това. Иначе абв-то съм го отварял и от Канада и от Европа,така че ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.