Jump to content
BulForum.com

Club Plazma Plovdiv

JUMPER

Recommended Posts

Преди около 6-7 години ако не и повече (само да не се лъжа) Mars направи със съдеиствието на еди кой си 'Woodstock' 3 дена в тракия и 3 в кичука ,тогава се появиха лазерите ,след тва влезнаха в дискотеката ...DJ'я се махна и повече не се чу за Mars :) ...но незнам дали още се използват..:)

Б-52 !??!? моляти се ,кажи ми коий беше DJ pls ? :)

Специално за Woox MARS

кой клуб има 3 лазера по 18000 единия не разбрах само !!

П.С. да не са ми игнорнати нещо постовете и да си ги виждам само аз. щото явно никой не вижда какво пиша.

Иди в Момо и Червило

bil sam i v Momo i v 4ervilo iskash da mi kajesh che e po dobre ot Plazma sled remonta li HA-HA-HA,nedei 4e mnogo smiah pravish.

Voobshte ne znam zakakvo go napisah toq topic na niakvi zaribeni komputer mania4eta,gledaite si igri4kite i se dibiliziraite oshte pove4e :excl:

Когато в Б 52 се пускаше Дани и хаус,Марс си беше кино Тракия бре момко..

И кви лазери там за хххх $ и там си беше Софийски от 5000$ :blink: Говориш колкото да не заспиш май..Литовойски и хаус музика :woot

Аре стига за Плазма става дума

Офф мамоооооооооооо говорим за тоя дето имаше предаване по Ефир 2 ....имаше и едно предаване Beat Counter по TNN ...къф е тоя Дани бе момкоо :)

Литовоиски е пълен селчо..

пичове аз лягам за вас незнам :)

Офф мамоооооооооооо говорим за тоя дето имаше предаване по Ефир 2 ....имаше и едно предаване Beat Counter по TNN ...къф е тоя Дани бе момкоо :)

Литовоиски е пълен селчо..

пичове аз лягам за вас незнам :)

Danny Тenaglia.. ей тоя..нали ти го намеси

Хааааа да не ми говориш за ЕМО че ще ходя да акам :lol:

Майтапчия брей...

Момци Б 52 си остава Клуб класика за Пловдив Стенли бачкаше там

и на дали ще има някога такъв клуб тука..Ама ко ме върнахте в първи клас за Плазма човека е пуснал тема...

Дефинирай със факти ако обичаш ,това което е постигнал Емо ,дай ми пример със друг DJ

няма да крия Емо ми е брачед

Ами Стенли тоя горе дето съм го писал,на мен никакъв неми е ..има една агенция на Е-Букинг там пише кво е направил и той като братовчет ти имаше винил шоп..ако това го имаш като предимство но човека първи почна да налага хаус не само в Пловдив свирил е на Кулата (малък сум бил тогава) на Метрополис в клубове в ГКрция,Червило,Индиго,Комикс,Ялта.....аре стига да не съм му рекламно лице ,а братчет ти по далеко от Пазарджик май не е бил ;) Ако не ти стигат аргументи да продалжавам....

Аре сега за Плазма

bil sam i v Momo i v 4ervilo iskash da mi kajesh che e po dobre ot Plazma sled remonta li HA-HA-HA,nedei 4e mnogo smiah pravish.

Voobshte ne znam zakakvo go napisah toq topic na niakvi zaribeni komputer mania4eta,gledaite si igri4kite i se dibiliziraite oshte pove4e :excl:

Shte se vslusham v tvoqta bezkraina mydrost (ama nqkoi drug pyt)

Абре момци вие цял свят наркомани ги направихте,аз не знам държава (сигурно само Албания и Танганайка) в която по дискотеките (Клубове както е модерно тук) да се пускат радио версии на детските песнички вървящи по МТВ...Това си е Хаус клуб и аз НЕ СЪМ НАРКОМАН И ХОДЯ ТАМ...Рапари ли наркомани няма или чалгари такива,ама да не го обръщаме на спор за стилове..всеки си има вкус..

Плазма е един от най-добрите клубове в България ако не най добрия,пуска се нова хаус музика която част от нея ще почнете да искате чак след година по дискотеките тип Санто -пусни нещо на Собиески  :lol: (примери L.Wolf-Calinda, Sergio del rio -Parazar,So mani times,мога да пиша до утре..)

10киловата звук JBL (все още не настроен като хората) два лазера които струват колкото целия  "клуб" Инфинити примерно,видео стена,десетки скенери ,ефекти...хората са се постарали да си е Европейски хаус клуб

Някой горе спомена Червило,то не е нищо повече като големина от един хол в нова кооперация,и няма нищо общо с Плазма..Идете и погледнете поне в четвъртак на РЕТРО ПАРТИ като не ви харесва хаус музика...Като не ви харесва здраве....Ходете си в дървенийките.. :)

ПС; Правен е основен ремонт и променено изцяло,така че сравнение с дупка..нещо не сте в час...

Браво Horna!

Май повечето тук не са стъпвали в Плазма, но пишат ли пишат ...глупости предимно.....Аз не пуша нито цигари , нито друго, наркотик не съм виждал и пак ходя в Плазма, Планет....а и София не ми е непозната...но както казваш - който не му харесва - да не ходи-кво толкова?Има толкова чалгии в тва село Пловдив, че Плазма е направо като "Мека" за хаус-феновете...Живи и здрави бъдете всички ;)

Аз пък вчера бях в plazma и вярно след ремонта е по-свежо, ама изобщо не ми разправяйте че не е пълно вътре с наядени :) И рябва да си сложат поне още един климатик щото тоя в момента горкия му се е.м. :)

:angry1   AVE toia stil haus triabva da go zabravat na6te rodni dj ida vzemat da nabliagat na  pove4e trans improvizacii .                                                                       6TOTO MI PISNA DAGI SLU6AM i  STIGA   S TIA

GOTOVI SETOVE  V PLAZMA HAUS KLUB                                                           {  MRAZA HAUSA} :punk

Ми не ходи в plazma :) Колкото до готовите сетове - аз досега там такива не съм слушал, много е важно кои dj точно ще пуска там - ако e wonder и аз няма да ида. Колкото до транса - щом ти харесва слушай си го, ама родните ни dj не само че няма как да забравят house ами даже някои които се пишат за транс dj зеха да пускат house :)

offtopic

по принцип ме кефят електронни парчета но бихте ли ми дали линкове с едно парче транс и едно типично house

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...