Jump to content
BulForum.com

Club Plazma Plovdiv

JUMPER

Recommended Posts

Иди в Момо и Червило

BOnbonKi ima li,Jumper?

Nesto mai piene ne wyrwi w Plazma...

No za fenowete na tozi tip muzika predpolagam,4e e ok. :)

Верно че е гадно, в смисъл дупка си е ама само там канят по-инетересни house dj-s, па ся че имало такива дето ядат бонбони кво ви дреме - вие ше ходите на парти или ви пука кво прават другите хора, в смисъл дали са яли или са пили - всеки си има глава на раменете и мозък в нея и си решава как да си прави веселото - дали ще пие ще яде или ще пуши или и трите.На мен лично ми е достатъчно да се нафиркам :)

Абре момци вие цял свят наркомани ги направихте,аз не знам държава (сигурно само Албания и Танганайка) в която по дискотеките (Клубове както е модерно тук) да се пускат радио версии на детските песнички вървящи по МТВ...Това си е Хаус клуб и аз НЕ СЪМ НАРКОМАН И ХОДЯ ТАМ...Рапари ли наркомани няма или чалгари такива,ама да не го обръщаме на спор за стилове..всеки си има вкус..

Плазма е един от най-добрите клубове в България ако не най добрия,пуска се нова хаус музика която част от нея ще почнете да искате чак след година по дискотеките тип Санто -пусни нещо на Собиески :lol: (примери L.Wolf-Calinda, Sergio del rio -Parazar,So mani times,мога да пиша до утре..)

10киловата звук JBL (все още не настроен като хората) два лазера които струват колкото целия "клуб" Инфинити примерно,видео стена,десетки скенери ,ефекти...хората са се постарали да си е Европейски хаус клуб

Някой горе спомена Червило,то не е нищо повече като големина от един хол в нова кооперация,и няма нищо общо с Плазма..Идете и погледнете поне в четвъртак на РЕТРО ПАРТИ като не ви харесва хаус музика...Като не ви харесва здраве....Ходете си в дървенийките.. :)

ПС; Правен е основен ремонт и променено изцяло,така че сравнение с дупка..нещо не сте в час...

ауе пич земи си теориите и си зи заври некаде ...докато резидента не спре да пуска готови сетове на Paul Oakenfold и да се прай на DJ не ми хвали Plazma ,молятисе...

ПС; Правен е основен ремонт и променено изцяло,така че сравнение с дупка..нещо не сте в час...

Айде сега махнали един бар и сложили сепарета и леки козметични промени и вече не е дупка :)

ауе пич земи си теориите и си зи заври некаде ...докато резидента не спре да пуска готови сетове на Paul Oakenfold и да се прай на DJ не ми хвали Plazma ,молятисе...

къв е тоя резидент? всеки път различен съм виждал аз.

Айде сега махнали един бар и сложили сепарета и леки козметични промени и вече не е дупка :)

дупка? аз поне незнам по-добре изглеждаща дискотека.. да не говорим за дискотека с лазер. само в Paparazzi дето има един, но не е същия ефекта. клуба си е страшен... а ако някой може да издържи на тази музика от алкохол повече от 2 часа... евала. аз лично не мога..краката ме заболяват на 30минути. да не говорим за по-нататък.

Ами по твоите критерии другите кръчми трябва да са бараки...Я ми дай идея някаква за клуб че нещо не схващам..Твоя клуб фаворит примерно а sasquatch

Ами по твоите критерии другите кръчми трябва да са бараки...Я ми дай идея някаква за клуб че нещо не схващам..Твоя клуб фаворит примерно

За клуб - Момо. Не взимай навътре нещата - и аз ходя в Plazma.

Мммне ,но кажи ми като толкова знаеш ,колко е макса на врътка? Като спомена Santo ..там е близо 2000 ...плюс тва ЛАТИНО ХАУСА излезна точно от там и се популиаризира преди 5-6 години ,ако си навътре питай който искаш DJ дори и бг големците ,питай ги сички кои ги отвори за house ,кой им показа Danny Tenaglia ....и там нема и да ида ,просто неща :)

peace!

нещо в пловдив ако може.

то и аз може да искам The Church ама не е тука.

В Пловдив се знае кой е клубът :)

Е чак до там не съм бил,но не сум чул хора да са очаровани чак толкова...

Може да е по добър незнам,ама да го правиш дупка....Нещо си предубеден

Е чак до там не съм бил,но не сум чул хора да са очаровани чак толкова...

Може да е по добър незнам,ама да го правиш дупка....Нещо си предубеден

Може би, случвало ми се е много пъти като е фраш вътре да е супер задимено и горещо, което не е супер приятно ...

10киловата звук JBL (все още не настроен като хората) два лазера които струват колкото целия "клуб" Инфинити примерно,видео стена,десетки скенери ,ефекти...хората са се постарали да си е Европейски хаус клуб

Айде, моля ти се! Лазерите са пълен ташак, нека не се заблуждаваме.

А големият лазер в Папарака е 3 пъти по здрав от този в Плазма...

Отделно незнам защо беше затворена толкова дълго време, след като почти не е извършен ремонт. Единственото ново са стъклените "барове" и Вип-зоната... Пари ли са нямали за нещо по мащабно - нямам представа...

Въпреки всичко обстановката е добра, музиката, която се пуска също е добра...

Мммне ,но кажи ми като толкова знаеш ,колко е макса на врътка? Като спомена Santo ..там е близо 2000 ...плюс тва ЛАТИНО ХАУСА излезна точно от там и се популиаризира преди 5-6 години ,ако си навътре питай който искаш DJ дори и бг големците ,питай ги сички кои ги отвори за house ,кой им показа Danny Tenaglia ....и там нема и да ида ,просто неща :)

peace!

Нещо не схващам за Санто ли става въпрос или за преди това Б52 ,щото за второто съм съгласен,ако е за Санто майтапиш ли се :lol:

Неможе санто да е показало Danny tenaglia...мисли малко ...и за преди тва споменахте малко лазари некви ..а сетете се в кой бар има 3 по 18000 $ е 1

Айде, моля ти се! Лазерите са пълен ташак, нека не се заблуждаваме.

А големият лазер в Папарака е 3 пъти по здрав от този в Плазма...

Отделно незнам защо беше затворена толкова дълго време, след като почти не е извършен ремонт. Единственото ново са стъклените "барове" и Вип-зоната... Пари ли са нямали за нещо по мащабно - нямам представа...

Въпреки всичко обстановката е добра, музиката, която се пуска също е добра...

Аве пич ти да не си бил пиян като си ходил в Плазма...Единия лазер е същия като твоя голям от Папарака даже са от един и същ производител...

Аре по сериозно ;) И другия път внимавай в час :rolleyes:

Неможе санто да е показало Danny tenaglia...мисли малко ...и за преди тва споменахте малко лазари некви ..а сетете се в кой бар има 3 по 18000 $ е 1

кой? на мен тия лазери нещо ми се губят, щото съм виждал само в Paparazzi и то идеята не е да свети, а да прави ефект.

И сега ако ми кажеш и кой е бил Диджея ще взема да позная,Б-52 беше еталона човеко...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...