DarkElf Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Здравейте искам да си оуверклокна процесора !!! Процесора ми е Celeron 700 MHz Дънната ми платка е CA64-EC И искам да го направя поне до 850 MGz Моля помогнете !!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=4849 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 до 850 не се знае дали ще се стигне пък и да стане ти трябва добро охлаждане щото ако ти е слабо ще ти прави много грешки и ша забива. Отиваш в биос-а с "del" и след това турсиш "chipset" и от тама вече се клоква с page up и page down нзм как е на това дъно точно но пробваи така, нзм и дали клока тама ще ти го показва на % или по друг начин. Аз лично съм с Celeron 2.4 и е стигал до 3.17 ама си гледам и температурата на процесора не ми грее много като е на 2.4 е 29 градуса а на 3.17 ми е 36 градуса.Температурата трябва да е видиш пак в биос-а и тама пише health ама на твоито дъно нзм как е така че пробваи те интел имат защита и не горат така че споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 до 850 не се знае дали ще се стигне пък и да стане ти трябва добро охлаждане щото ако ти е слабо ще ти прави много грешки и ша забива.Отиваш в биос-а с "del" и след това турсиш "chipset" и от тама вече се клоква с page up и page down нзм как е на това дъно точно но пробваи така, нзм и дали клока тама ще ти го показва на % или по друг начин. Аз лично съм с Celeron 2.4 и е стигал до 3.17 ама си гледам и температурата на процесора не ми грее много като е на 2.4 е 29 градуса а на 3.17 ми е 36 градуса.Температурата трябва да е видиш пак в биос-а и тама пише health ама на твоито дъно нзм как е така че пробваи те интел имат защита и не горат така че споко. <{POST_SNAPBACK}> Sp@rkY 10x za kratkiq urok,i az imah nujda ot tova. 10x oshte vednuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=4849 <{POST_SNAPBACK}> ти пишеш ама и те си знаят тяхното .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Има си тема за овърклок, погрижи се ако обичаш другия път да си отвориш широко очичките, за това, което е писано по въпрос който те тревожи в момента. Closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.