Jump to content
BulForum.com

Overclock

Recommended Posts

Здравейте искам да си оуверклокна процесора !!!

Процесора ми е Celeron 700 MHz

Дънната ми платка е CA64-EC

И искам да го направя поне до 850 MGz

Моля помогнете !!! :)

:) :) :)

до 850 не се знае дали ще се стигне пък и да стане ти трябва добро охлаждане щото ако ти е слабо ще ти прави много грешки и ша забива.

Отиваш в биос-а с "del" и след това турсиш "chipset" и от тама вече се клоква

с page up и page down нзм как е на това дъно точно но пробваи така, нзм и дали клока тама ще ти го показва на % или по друг начин.

Аз лично съм с Celeron 2.4 и е стигал до 3.17 ама си гледам и температурата на процесора не ми грее много като е на 2.4 е 29 градуса а на 3.17 ми е 36 градуса.Температурата трябва да е видиш пак в биос-а и тама пише health

ама на твоито дъно нзм как е така че пробваи те интел имат защита и не горат така че споко. :punk

до 850 не се знае дали ще се стигне пък и да стане ти трябва добро охлаждане щото ако ти е слабо ще ти прави много грешки и ша забива.

Отиваш в биос-а с "del" и след това турсиш "chipset" и от тама вече се клоква

с page up и page down нзм как е на това дъно точно но пробваи така, нзм и дали клока тама ще ти го показва на % или по друг начин.

Аз лично съм с Celeron 2.4 и е стигал до 3.17 ама си гледам и температурата на процесора не ми грее много като е на 2.4 е 29 градуса а на 3.17 ми е 36 градуса.Температурата трябва да е видиш пак в биос-а и тама пише health

ама на твоито дъно нзм как е така че пробваи те интел имат защита и не горат така че споко. :punk

Sp@rkY 10x za kratkiq urok,i az imah nujda ot tova. :) :) 10x oshte vednuj

Има си тема за овърклок, погрижи се ако обичаш другия път да си отвориш широко очичките, за това, което е писано по въпрос който те тревожи в момента. Closed !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...