Liverpool`Fan`1 Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Ако може някво CD-ROM4e до 3 лв, че ми е спешно.Един приятел търси щото му се скапа PC-to.И даже CD-ROM му псрял да бачка.Много кофти.Който има и продава нека праща PM.Но да не е по скъпо от 3 лв.Каквато и да е скорост.Просто да работи.Няма да се ползва много такаче.Всичко ще му свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Абе пич, по-добре да беше писал "трета" или "четвърта" ръка. То за 3 лева по-добре някой направо да ти го подари. По-удачния вариант е да потърсиш нещо назаем, докато твоя приятел си оправи проблема....щото имам чувството, че докато търсиш, компютърът ти ще изгори повече от 3 лв. на ток. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Ти подограваш ли ни се бе?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 imam 2 razvaleni CD-roma no shte gi hvyrlq sega zashtoto za 3 leva ti iskash rabotesht Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Аз имам някакъв - SONY Model. No. CDU77E, не го знам в какво състояние е, до последно работеше, но си взех писачка и от 1г. близо ми седи под бюрото. Малко е муден, но ако те устройва - 5 кинта и е твой... Пак качвам - никаква гаранция за състоянието (то пък оставаше и за толкова пари!), НО до последно бачкаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^MITO^ Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 "SAMSUNG 52x - CD-to raboti prosto ne mi triabva " E tva e oferta ot Sofiq na cena 5 leva ama ne se znae koga 6e hoda i dali 6e hoda pak i ti trqa spe6no Ako iska6 ti otidi ama samo patq ti e pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.