Mama Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Та, много ми трябва такава програма за отрязване (разделяне), вмъкване на музика, разните му там ефекти и запаметяване под DivX (avi) на видео файлове. Ако имате решение, различно от Windows Movie Maker, моля, оставете отговора си. Дори да не отговаря на изискванията ще ви бъда благодарен! Спешно е между другото Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ей и на мен туй нещо много ми трябва Да праа видеота на CS Също искам по някъв начин да стане .avi от .dem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 то converter-i колкото искаш... Само напиши в search-a думата "convert" и ще ти намери доста неща. Ако не тук, то поне в data-ta Става въпрос за обработка... като скапания Movie Maker, ама друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Adobe Premier Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Virtual Dub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 Мерси хора. Сега се сетих, че сбърках категорията . Упс! Карай, вече може да се трие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Vegas Video също е много готина и лесно се работи с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Като начинаещ, пробваи video edit macic v3.33 тя прави всичко, каквото изреждаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Не знам до колко държиш на качеството ама ако сериозно се занимаваш или ulead movie factory 3 или Adobe Premiere Pro 1.5 [като ти препоръчвам второто- тва си е почти професионалана програма стига да разбираш какво правиш] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.